kumelite15 @ 05.01.2024 21:08
Mani laikam tikai droshibas jautajums uztrauc. Es nezinu vai justos droshi tik mazus (vinja pati ari teica par lielo uzmanibu pret blondiem, baltiem berniem) atstat visu dienu kaut kur taizemes bernudarza. Bet varbut tur ir kaut kadas internacionalas bernu pieskatisanas iestades. Man reizem ir neomuligi bernus pat viesnicu animatoriem arzemes atstat, Azijas bernudarzs man vel vairak neviesh uzticibu. Varbut atkal haipu celj un nav vispar nekads bernudarzs. Nebrinitos
šitas jau pēc mana bijušā vīra izklausās, pēc viņa teiktā, es guļu ar visiem vīriešiem, kuriem kopā strādāju.Linlī @ 05.01.2024 21:29https://failiem.lv/u/hpgymxe3cv
Nu tad aiziet! ? Brikmanis ar Duļevsku
Maza kaza @ 05.01.2024 22:21
Es vairāk esmu aizdomājusies par to, ka puikām jau tā ir problēmas ar izrunu, apmeklē logopēdus, bet vecākiem priekšroka pašu vēlmēm. Es esmu par ceļošanu, par pasaules iepazīšanu, bet ir stulbi likt ciest savu bērnu izglītībai. Sapratu, vēl, ja Dzenīšu rocība ļauj plānot nākotni ārpus LV, bet tā nav...
Un šo jau nepiekopj tikai Dzeņu ģimenē... Kāpēc spēlēties ar bērnu izglītību? Paspēs vēl izceļoties un pasauli redzēt. Diemžēl Kristīne un daudzas citas latvijas IG "zvaigznee" nav mammas, kuras ilgstošas prombūtnes laikā strādātu ar bērniem, lai tie pēc tam integrētos Latvijas izglītības sistēmā. Lielāka nozīme tiek pievērsta perfekta foto un video uzņemšanai. ??
sauliiite.paula @ 05.01.2024 22:46Dvinsku pāris bija uz Ozola koncertu Arēnā, jej bogu ar kādiem apaviem Rūta bija atvilkusies uz konci..
Bilde ieskatam
Bija mazliet vēl augstākas, knapi pastaigāt varēja, maziem, maziem solīšiem gāja, varēja redzēt, ka grūti/neērti iet.
Vai grūtniece ar tādiem apaviem vispār drīkst staigāt?
sauliiite.paula @ 05.01.2024 22:46Dvinsku pāris bija uz Ozola koncertu Arēnā, jej bogu ar kādiem apaviem Rūta bija atvilkusies uz konci..
Bilde ieskatam
Bija mazliet vēl augstākas, knapi pastaigāt varēja, maziem, maziem solīšiem gāja, varēja redzēt, ka grūti/neērti iet.
Vai grūtniece ar tādiem apaviem vispār drīkst staigāt?
Relaxxxxxx @ 05.01.2024 22:54
Kas apaviem pa zīmolu, izskatās labi;)( grūtniecei gan neieteiktu ar tādiem)
koncha @ 05.01.2024 22:51
Es nesen aizdomājos, vai influenceri mazliet nejūt ēras norietu? Nu sorry, man jau liekas, ka cilvēkiem reāli ir apnikušas perfektas bildes, perfektās dzīves, reklāmas, pamācošie tekstiņi…nez, varbūt es tāda dīvaina, bet mani tas vispār vairs nesaista sekot līdzi citu dzīvei, kas atņem laiku no savējās. Kā ir jums?
Foruma lasīšana arī, laikam jāizdzēšas ?
kura?kitijaarmazok @ 05.01.2024 23:09
Nesen viena influencere sūdzējās, ka vairs nejūt to atdevi no sekotājiem- t.i. nespiež vairs like, nav skatījumi tik daudz, nekomentē. Komentāros tieši ierakstījis kāds bija, ka nav vairs interesanti, ja katrs otrais tagad ir influenceris un katra lieta reklamēta. Tā influencere atbildēja, ko tad satura veidotājiem tagad darīt, ja tas ir viņu peļņas avots.?
kitijaarmazok @ 05.01.2024 23:09
Nesen viena influencere sūdzējās, ka vairs nejūt to atdevi no sekotājiem- t.i. nespiež vairs like, nav skatījumi tik daudz, nekomentē. Komentāros tieši ierakstījis kāds bija, ka nav vairs interesanti, ja katrs otrais tagad ir influenceris un katra lieta reklamēta. Tā influencere atbildēja, ko tad satura veidotājiem tagad darīt, ja tas ir viņu peļņas avots.?
Vilmara @ 05.01.2024 21:10
Bezgaumīgi vai ne, bet par vīratēva naudu noteikti pirkts izskatās.
Dažus gadus atpakaļ redzēju Krištopanu senioru vienas bankas kredītu nodaļā. Toreiz nobrīnījos, kā tik veciem ļaudīm vispār NĪ kredītus dod, ja Latvijā diskriminē kredītņēmējus jau sākot no 40 g.v.
sveciite @ 05.01.2024 22:12Kā to saprast, ka Timma izglāba no tā dzīvokļa pārdošanas? Viņam kāds sakars ar Krištopaniem?
Greya @ 05.01.2024 22:01EvijasF vaigu kontūra taste chek storijos ir kā ar lineālu novilkta ?
Milzarājai jau arī Pauls iet dārziņā. Tik nesaprotu, kā viņi apiet to obligāto LV pirmsskolas apmācībuZabiite @ 05.01.2024 20:01https://failiem.lv/u/wfv34raej9
Vai mani vienīgo šis Dzenītes storijs šokē?! Bērnus bērnu dārzā Taizemē? ?
koncha @ 05.01.2024 22:51
Es nesen aizdomājos, vai influenceri mazliet nejūt ēras norietu? Nu sorry, man jau liekas, ka cilvēkiem reāli ir apnikušas perfektas bildes, perfektās dzīves, reklāmas, pamācošie tekstiņi…nez, varbūt es tāda dīvaina, bet mani tas vispār vairs nesaista sekot līdzi citu dzīvei, kas atņem laiku no savējās. Kā ir jums?
Foruma lasīšana arī, laikam jāizdzēšas ?