Galīgi neesmu Alises fanu pulciņā, taču tas, kas te sarakstīts ir vienkārši viens liels "wtf". Reāli parādiet man kaut vienu cilvēku, kurš tagad ir tāds pats, kāds bijis pirms gadiem 10 vai vairāk? Kuram nav bijusi traka jaunība un kurš nav jaunībā savārījis ziepies? Nē, nu gan jau tādi cilvēki arī ir, bet cik tādu ir? Noteikti ne vairākums. Pati esmu trakajos tusiņu gados sastrādājusi visādas ziepes, ir visādi gājis, visādi īslaicīgi romāniņi un čaļi bijuši vairāk kā vajag, bijis gan alkohols, gan ballītes pēc kurām kauns pa visu ģīmi, gan vēl visādas lietas, kuras labāk neminēt, jo kādam vēl žagas piemetīsies. Taču tā ir pagātne un tas, kas noticis pagātnē, tur arī paliek, jo šodien es vairs neesmu tā, kas biju toreiz. Tā pati Alise. Nu, super, ka meitene ceļo, redz pasauli, iepazīst citas kultūras un vispār dzīvo tā, kā grib. Grib rādīt kailas krūtis? Nu un arī rāda. Un pie vienas vietas, ka kaut kādas dāmītes šokēsies vai ka kādai tas neliksies pieņemami. Grib smēķēt marihuānu? Nu un arī smēķē. Un pie vienas vietas, ka puritāniskie latvieši šausminās. Tā, kura te izdomāja paspīdēt ar baigo informāciju, izvelkot kaut kādus apkaunojošus faktus no cilvēka pagātnes, izklausās pēc prastas, skaudīgas klaču vecenes. Un, kamēr Alise apceļo pasauli un ievācas jaunā mājvietā, tikmēr tāda klaču vecene tup tenku diskusijā un baigi priecājas, ka visiem atklājusi tādus "svarīgus" faktus. No malas izskatās smieklīgi. Un nožēlojami.