Aldo @ 04.01.2024 11:24
Nu nez, es ar Ceriņu pāri arī biju kopā vienā pasākumā vairākas dienas. Cik ļoti pirms tam es biju excited ar abiem iepazīties, jo atstāja sirsnīgu, siltu un draudzīgu iespaidu pēc IG bildēm, tik ļoti atbaidīja reālā situācija dzīvē pēc tam, kad bijām iepazinušies. Pēc 5 dienām kopā man bija šķērmi ap dūšu. Piebildīšu, ka lielākoties Leldes rakstura un attieksmes dēļ, lai gan Aivis kopā ar Leldi arī ļoti pamainās, jo Lelde principā kontrolēja katru viņa soli - ko sūtīs abi ēst, cikos ies mājās, kur sēdēs, ko dzers utt utj.
bet tukša kā zābaks! Neizglītota. Nevar salikt sakārtotu pakārtotu teikumu. Kad runā, stostās, neskatās acīs. Izņemot sporta zāli (kur gāja, jo iepatikās Mārcis) nav citu interešu. To nesaku tikai es.jana.te @ 04.01.2024 01:38
Sana ir diezgan seksiga, sovasar pludmale netalu no manis saulojas..gara, tieva, augums super, man pat kaa sievietei uz vinu bija patikami skatities, varu iedomaties ka dzeki juuk praataa
tev nav bail, ka varētu tevi sazīmēt, kas tu esi?Zilais Valis @ 04.01.2024 10:14Iepriekšējā gadā ir sanācis būt kopā ar Ceriņu pāri kompānijā. svinējām Līgo 2022.gadā. Tā nu sanāca, ka pēc tam +/- palikām pazīstami. Viņi tiešām likās paraugpāris, ļoti saskanīgi. Visiem mums, kas viņus pazīst, tas bija liels šoks, ka viņi šķiras, jo nekas tāds uz publiku netika iznests. Sliecos piekrist tam, ka, jo skaistāk visu parāda instagramā un uz publiku, jo dramatiskāka situācija aiz tā visa slēpjas.
Bērni gan viņiem ir šausmīgi nedraudzīgi. Strīdas, kliedz viens uz otru, reizēm pat liekas, ka viņi viens otru tulīt nogalinās. Bez pārspīlējumiem.
Happyminka @ 04.01.2024 13:24tev nav bail, ka varētu tevi sazīmēt, kas tu esi?
Te jau no foruma puišiem sen atzīts, ka sievietei pietiek būt skaistai. Gudrību nevienam nevajagot 😁Happyminka @ 04.01.2024 13:09bet tukša kā zābaks! Neizglītota. Nevar salikt sakārtotu pakārtotu teikumu. Kad runā, stostās, neskatās acīs. Izņemot sporta zāli (kur gāja, jo iepatikās Mārcis) nav citu interešu. To nesaku tikai es.
LuckyStrike @ 04.01.2024 13:32Te jau no foruma puišiem sen atzīts, ka sievietei pietiek būt skaistai. Gudrību nevienam nevajagot ?
Happyminka @ 04.01.2024 13:09bet tukša kā zābaks! Neizglītota. Nevar salikt sakārtotu pakārtotu teikumu. Kad runā, stostās, neskatās acīs. Izņemot sporta zāli (kur gāja, jo iepatikās Mārcis) nav citu interešu. To nesaku tikai es.
un? Mums ko padomju laiki?Happyminka @ 04.01.2024 13:24tev nav bail, ka varētu tevi sazīmēt, kas tu esi?
Happyminka @ 04.01.2024 13:09bet tukša kā zābaks! Neizglītota. Nevar salikt sakārtotu pakārtotu teikumu. Kad runā, stostās, neskatās acīs. Izņemot sporta zāli (kur gāja, jo iepatikās Mārcis) nav citu interešu. To nesaku tikai es.
Apple of my eye @ 04.01.2024 17:13
Viņa nav krieviete? Varbūt pa russki var salikt :D
Bet, ja nopietni, jā - parasti jau no soc. tīkliem tomēr var uzreiz saprast interešu loka plašumu (šajā gadījumā - šaurumu)
Zilais Valis @ 04.01.2024 10:14Iepriekšējā gadā ir sanācis būt kopā ar Ceriņu pāri kompānijā. svinējām Līgo 2022.gadā. Tā nu sanāca, ka pēc tam +/- palikām pazīstami. Viņi tiešām likās paraugpāris, ļoti saskanīgi. Visiem mums, kas viņus pazīst, tas bija liels šoks, ka viņi šķiras, jo nekas tāds uz publiku netika iznests. Sliecos piekrist tam, ka, jo skaistāk visu parāda instagramā un uz publiku, jo dramatiskāka situācija aiz tā visa slēpjas.
Bērni gan viņiem ir šausmīgi nedraudzīgi. Strīdas, kliedz viens uz otru, reizēm pat liekas, ka viņi viens otru tulīt nogalinās. Bez pārspīlējumiem.
law7 @ 04.01.2024 17:29
Dzimtais uzvārds bija Strādniece, un viņa laikam ir no tā paša Latgales gala, no kurienes Timma.
nē, nav krieviete. Viņa no Ventspils.Apple of my eye @ 04.01.2024 17:13
Viņa nav krieviete? Varbūt pa russki var salikt :D
Bet, ja nopietni, jā - parasti jau no soc. tīkliem tomēr var uzreiz saprast interešu loka plašumu (šajā gadījumā - šaurumu)
Happyminka @ 04.01.2024 18:51nē, nav krieviete. Viņa no Ventspils.
Nu kas ir viņas Instagram? Bērns? Saloni? Nagi? Kosmētika? ? un tas arī diezgan aprobežoti, bez pievienotās vērtības.