vai virietim ir jabut skaistam? virietim ir vnk jabut virietim, cienosam, atbildigamAinulai @ 30.12.2023 22:35
Oj neeeeevaru! Šis ir tas Stethems? Kurš Tīnai knapi līdz pleciem? Laikam tiešām ļoti bagāts ? Mīlestībai neticu.
LabaDabaDa @ 30.12.2023 22:51
Pēc Stethema tur drīzāk Samanta izskatās. :D
Vīrs normāls. Vīrietim vispār nav jābūt pārāk smukam, manuprāt.
dzestaislietotajs @ 30.12.2023 23:04vai virietim ir jabut skaistam? virietim ir vnk jabut virietim, cienosam, atbildigam
Fargerike @ 30.12.2023 22:58Atceroties Tīnas problēmas samaksāt Kašeram par darbu, aurošanu dzīvoklī, jo acīmredzami taupa uz studiju, nebrīnos, ja piķis bija noteicošais vīra izvēlē (šlāgera citēšana kāzu banerī nav slikta, bet ne jau nu Tīnai, bet viņa vēl tēlo, ka ir par to sajūsmā).
Šajā visā mani vairāk pat pārsteidz kleitas izvēle. Skatuves dīvai, kurai katra kleita kā odziņa un šedevrs, pēkšņi kāzās izskatās ir random izvēlēta kāzu kleita...
jaa, un? protams latram ir savs tips, bet nu nav jau nekas tik vajpratigs vai sausmigs. virietim jabut druski smukakam par merkaki. virskihums nosaka to cik virietis ir manas acis izskatigsSarmaD @ 30.12.2023 23:05
Paga ko? ?? Sanāk tev izskats vienaldzīgs?
Ja kādai ASV slavenībai auguma garums dažādos avotos variē, tad parasti tas garākais ir piedzejots mārketinga nolūkos.
kleita un tērps ir attiecīgi krišnām. kas tur nesaprotams. katoļi un citi reliğiozi cilveki ari neiet baznica pliki, ir savs katram.Švīka @ 30.12.2023 23:10Es sekoji Samantai Tīnai. Vienmēr ir paticis tas, kā viņa sevi iznes. Varbūt ne viņa pati un jaunā frizūra, tomēr kaut kas man viņā patīk. Ieraugot publicētās bildes gan bija tāda vilšanās, jo ne bildes, ne kleita neliekas kā ierasts. Vienmēr pasākumos tik skaisti ģērbta, ar šiku, kā saka, bet te liekas kaut kā ne pēc viņas. Kleita standarta (ja būtu jāmin, neticētu, ka viņa tādā precētos. Gaidītu kaut ko ļoti īpašu, ekstravagantu), ieliktās bildes arī tik... ne pēc viņas.
Neņemos spriest par vīru, viņš arī drauga statusā visu laiku bijis noslēpts, tāpat arī tagad publiskotajās bildēs noslēpumā turēts. Gan jau tā nav, bet liekas, ka kaunētos no viņa. Vienmēr ir teikusi, ka grib būt sievas statusā, lai kopdzīvi uzsāktu, ģimeni veidotu, bet pat sievas statusā, vīrs liekas turēts noslēpts.
Protams, labāk, ka savas attiecības uztur tikai starp abiem, nevis iznes visas šmuces uz āru, kā tagad kaudze slavenību pāru, bet pavisam slēpt, pat tā, ka nevienu normālu bildi kopā ielikt nevar, arī neliekas ok. Kāzu dienā jau tomēr varēja publiskot skaistu bildi, nevis kā no zemgalda fočētu, kurā abi izskatāa ne visai glaimojoši.
cik zinu, tad būs meitene. Man šķiet, ka arī tāpēc viņa ir priecīga, jo būs drēbes , ir jau pieredze ar meitām utt. 😊Varone1 @ 30.12.2023 22:42Annai būs puisits vai meitenīte? Kā parasti ekšena brīdī pelēkais uzlikts...
Švīka @ 30.12.2023 23:10Es sekoji Samantai Tīnai. Vienmēr ir paticis tas, kā viņa sevi iznes. Varbūt ne viņa pati un jaunā frizūra, tomēr kaut kas man viņā patīk. Ieraugot publicētās bildes gan bija tāda vilšanās, jo ne bildes, ne kleita neliekas kā ierasts. Vienmēr pasākumos tik skaisti ģērbta, ar šiku, kā saka, bet te liekas kaut kā ne pēc viņas. Kleita standarta (ja būtu jāmin, neticētu, ka viņa tādā precētos. Gaidītu kaut ko ļoti īpašu, ekstravagantu), ieliktās bildes arī tik... ne pēc viņas.
Neņemos spriest par vīru, viņš arī drauga statusā visu laiku bijis noslēpts, tāpat arī tagad publiskotajās bildēs noslēpumā turēts. Gan jau tā nav, bet liekas, ka kaunētos no viņa. Vienmēr ir teikusi, ka grib būt sievas statusā, lai kopdzīvi uzsāktu, ģimeni veidotu, bet pat sievas statusā, vīrs liekas turēts noslēpts.
Protams, labāk, ka savas attiecības uztur tikai starp abiem, nevis iznes visas šmuces uz āru, kā tagad kaudze slavenību pāru, bet pavisam slēpt, pat tā, ka nevienu normālu bildi kopā ielikt nevar, arī neliekas ok. Kāzu dienā jau tomēr varēja publiskot skaistu bildi, nevis kā no zemgalda fočētu, kurā abi izskatāa ne visai glaimojoši.
dzestaislietotajs @ 30.12.2023 23:07jaa, un? protams latram ir savs tips, bet nu nav jau nekas tik vajpratigs vai sausmigs. virietim jabut druski smukakam par merkaki. virskihums nosaka to cik virietis ir manas acis izskatigs
GhostGG @ 30.12.2023 23:12
+++
Viņiem visiem ir augumu "piedzejoti" klāt. Arī pašam Leo
https://www.celebheights.com/s/Jason-Statham-365.html šī adrese ir, kurā var uzzināt visprecīzāk par slavenību augumiem.
dzestaislietotajs @ 30.12.2023 23:12kleita un tērps ir attiecīgi krišnām. kas tur nesaprotams. katoļi un citi reliğiozi cilveki ari neiet baznica pliki, ir savs katram.
SarmaD @ 30.12.2023 23:16
Man izskatijās, ka viņa vienkārši grib paziņot pati pa cik Kuģis jau izpļurkstējās. Tās bildes tādas pabriesmīgas. Bet varbūt viņiem fotogrāfa nebija. Tad parasti pirmajās dienās iedod pāris uz ātro apstrādātus foto.
Nu nav jau viņš bomzis. Viņš ir tāds... nezinu kā kabāk pateikt. Vecis?
SarmaD @ 30.12.2023 23:16
Man izskatijās, ka viņa vienkārši grib paziņot pati pa cik Kuģis jau izpļurkstējās. Tās bildes tādas pabriesmīgas. Bet varbūt viņiem fotogrāfa nebija. Tad parasti pirmajās dienās iedod pāris uz ātro apstrādātus foto.
Manuprāt, labāk bez matiem, nevis garāki mati, kas atkāpjas un augšpusē ir redzams, ka tur tie nav, vai sāk atkāpties.