chihiro @ 25.12.2023 12:14
Man liktos priekš sevis jocīgi tieši pretēji - dzēst bildes tikai tāpēc, ka izšķīrās.
tieši tā, okey ja galvenās kopbildes izdzēsa, bet kāpēc lai vina dzēstu āra TikTok video kuros nav tikai vins redzams bet gan visādi kadri no dažādiem piedzīvojumiem uttchihiro @ 25.12.2023 12:14
Man liktos priekš sevis jocīgi tieši pretēji - dzēst bildes tikai tāpēc, ka izšķīrās.
Vairāk kā +10kg (ko viņa pati arī pateica) ir bišķiņ? Nesmīdini!cory @ 25.12.2023 11:48
Baigi izmainījusies nav: bišķiņ vaidziņi nākuši klāt un dupsis palicis lielāks. Tas, kas nodot viņas svara izmaiņas, ir viņas stils- joprojām turpina vilkt tos iespīlētos īsos džinsa šortus ar garajiem zābakiem, kas vairs tik labi neizskaitās, kā tajos laikos, kad kājas bija kā skaliņi.
Happyminka @ 25.12.2023 12:51Vairāk kā +10kg (ko viņa pati arī pateica) ir bišķiņ? Nesmīdini!
Sundance @ 25.12.2023 08:49Varbūt kāda var iemest Raklinskas bildi kādu? Profils ciet,bet sekot īsti nav vajadzība
SarmaD @ 25.12.2023 12:26
Sanāk tu savu ekšu bildes paturi savos soc tīklos?
vivii @ 25.12.2023 14:26
Nu es personīgi neesmu izdzēsusi, lai gan esmu jau sen kā precējusies.
Man gan nav tādas bildes, kur stāvētu divatā un laizītos ar ekšiem, bet ir daudz bildes, kurās viņi ir kā fona dalībnieki, vai kopā ar citiem maniem draugiem, piemēram, visas dzimšanas dienu bildes, jaunie gadi utt.
Neredzu vajadzību dzēst bildes, tikai tāpēc, ka tur figurē ekši!
SarmaD @ 25.12.2023 15:25
Man gan patīk no pagātnes un nevēlamiem cilvēkiem atvadīties arī bildēs. Man liekas jocīgi skatīties uz 10 gadus vecu svētku bildi un redzēt ka tur mans eksis tur mani aiz gurniem, lai gan katram tagad sava dzīve. Pagātni ir jāizmet.
be.beta @ 25.12.2023 13:21
viņa arī baigi neapstiprina :D
man arī interesē, kā izskatās :D
mans minējums - viņas ex jau nav Aivars no Antūžiem, bet gan slavens sportists. Drošvien tāpēc, ceļ sev vērtìbu tipa. Es ar krāpēju ex bildes izdzēstu visur, arī no sava datora, telefona.Kika21 @ 25.12.2023 10:38Man par Vizlu tikai nav saprotams viens. Ja attiecības beigušās, kāda mārutka pēc viss ig un tiktok pilns ar video un bildem ar KP. Man gan arī žel, jo tas nozime, ka varbut vel cer saiet kopā vai varbut ir kāda cerība. Nevienam jau nav aizliegts gribet dĪvot skaisti, kādam materialais ir svarigaks, bet šķiršanās nekd nav patīkamas.
Kika21 @ 25.12.2023 10:38Man par Vizlu tikai nav saprotams viens. Ja attiecības beigušās, kāda mārutka pēc viss ig un tiktok pilns ar video un bildem ar KP. Man gan arī žel, jo tas nozime, ka varbut vel cer saiet kopā vai varbut ir kāda cerība. Nevienam jau nav aizliegts gribet dĪvot skaisti, kādam materialais ir svarigaks, bet šķiršanās nekd nav patīkamas.
Hubabuba @ 25.12.2023 18:00
Godīgi sakot, viņai nevar redzet tos kg.
Ko jūs te gvelžat par Vizlu? Jā, jā, aizstāve ir klāt
Laura ir jauna, skaista sieviete, kāpēc viņai savi labākie dzīves gadi būtu jātērē uz kaut kādiem skrandaiņiem? Vai jātiekās un jāguļ ar tādiem, kas tikai uz LIDO var aizvest?
Būtu man viņas gadi un viņas augums+seja, es arī meklētu tādu veci, kas spēj piepildīt manus sapņus un pa pasauli vizina.
Un stulbi ir domāt, ka turīgs = vecs un resns Arī jauni un izskatīgi ir turīgi.