GhostGG @ 24.12.2023 14:35
Nu tieši tā. Abi dabūja to, ko abi vēlas un viss ok. Es vispār uzskatu, ka eskorts ir pati, pati godīgākā gan profesija, gan apmaiņa starp vīrieti un sievieti, bez meliem, bez izlikšanās, bez zemūdens akmeņiem. Abi saņem to, ko vēlas un viss super. :D
Protams labs sava veida darījums. Tikai izskatās, ka Vizla bija sacerējusies uz gredzenu pirkstā. Uz ko cerēja man nav skaidrs. KP tolaik bija vajadzīga tāda pēc skandāla par naudu pērkama lai problēmu nebūtu sieva bērnu māte tāda toč nebija vajadzīga. Tādēļ izbrīnīja tās Dievietes kuras te rakstīja, ka KP mammai Vizlai kājas jābučo un visai ģimenei vizla uz rokām jānēsā. Nez par ko ma-kai tāds gods būtu jāizrāda.GhostGG @ 24.12.2023 14:35
Nu tieši tā. Abi dabūja to, ko abi vēlas un viss ok. Es vispār uzskatu, ka eskorts ir pati, pati godīgākā gan profesija, gan apmaiņa starp vīrieti un sievieti, bez meliem, bez izlikšanās, bez zemūdens akmeņiem. Abi saņem to, ko vēlas un viss super. :D
Protams labs sava veida darījums. Tikai izskatās, ka Vizla bija sacerējusies uz gredzenu pirkstā. Uz ko cerēja man nav skaidrs. KP tolaik bija vajadzīga tāda pēc skandāla par naudu pērkama lai problēmu nebūtu sieva bērnu māte tāda toč nebija vajadzīga. Tādēļ izbrīnīja tās Dievietes kuras te rakstīja, ka KP mammai Vizlai kājas jābučo un visai ģimenei vizla uz rokām jānēsā. Nez par ko ma-kai tāds gods būtu jāizrāda.
Manas domas par eskortu nav pozitīvas, vēl jo vairāk, tādēļ, ka no vīriešiem, ir iespējams iegūt naudu bez eskorta
Elizabeteeee @ 24.12.2023 14:47
Manas domas par eskortu nav pozitīvas, vēl jo vairāk, tādēļ, ka no vīriešiem, ir iespējams iegūt naudu bez eskorta, tādēļ manās acīs, eskorts ir sava veida necieņa pret sevi un viltīguma/prāta trūkums
Taču sekss vienmēr pārdodas un vīrieši ir gatavi par to maksāt ļoti daudz.
Ja ar seksualitāti viss ir kārtībā un mājās nav bērni un vīrs, kuri gaida, tad eskorts ir pilnīgi normāla profesija.
Murka236 @ 24.12.2023 15:40Taču tādas Lauras neviens neprec, Homutova ir spilgts piemērs kā savas jaunības labākos gadus nodot eskortam, padzīvot divus gadus ar tēvaini, kurs kā palika 32 kā vecu čību izlidināja laukā un nepilnu 7 mēnešu laikā apprecēja 19 gadnięci. Rezumē ''tajās''aprindās eskortnieces neprec.
Jautājums, vai tādas Lauras vispār grib precēties un radīt ģimeni.
GhostGG @ 24.12.2023 15:50
Ja KP būtu bildinājis, domā šī būtu teikusi nē?
Un kā vēl grib naudas maisu noprecēt. Kādēļ tad vizla izkāmēja ziliem riņķiem zem acīm staigāja un spilvenus pieraudāja?SarmaD @ 24.12.2023 15:48
Jautājums, vai tādas Lauras vispār grib precēties un radīt ģimeni. Sabiedrības standarts pieprasa, ka labai sievietei ir vīrs un bērns, ne viņas pašas ir to sludinājušas. Vai tādas eskortnieces to vispār grib, tas jājautā viņām pašām.
Nav nekāda nesaderība jāmeklē, drīzāk saderība kā reiz bija, bet KP mauk... nav jāprec! Pilnīgi iespējams KP nobrieda attiecībām un tagad meklēs sievu.SarmaD @ 24.12.2023 15:54
Grūti teikt, es nezinu cik dinamiskas un uz ko savstarpēji balstītas bija tās attiecības. Acīmredzami bija kāds iemesls, kapēc šo gadu laikā viņš viņu nebildināja un kapēc viņi tomēr ir šķīrušies. Tātad kaut kāda nesaderība, kurai nevar pielāgoties. Bet no labas dzīves viņa nebūtu atteikusies.
Es nesaprotu tikai vienu, kāda Tev tur daļa?😩😆 Zināšanai un sirdsmieram- viņi ceļ māju, un drīz tā būs gatava!👍🍾Dainuviete @ 24.12.2023 15:59Elīna Andersone ar stāvoklī - bet vai esošais dzīvoklis nav par mazu pat trīs cilvēku ģimenei, kur nu vēl četriem. Pēc video izskatās, ka tur reāli ir tikai viena guļamistaba. Un puika? Guļ uz dīvāna?
Gardenia @ 24.12.2023 16:01Un kā vēl grib naudas maisu noprecēt. Kādēļ tad vizla izkāmēja ziliem riņķiem zem acīm staigāja un spilvenus pieraudāja?
Gardenia @ 24.12.2023 16:05Nav nekāda nesaderība jāmeklē, drīzāk saderība kā reiz bija, bet KP mauk... nav jāprec! Pilnīgi iespējams KP nobrieda attiecībām un tagad meklēs sievu.
Tak tos zilos riņķus IG pat ar filtriem noslēpt nevarēja, kur nu to kā izkāmējusi.SarmaD @ 24.12.2023 16:09
Neesmu informēta par nekādiem ziliem riņķiem un pieraudātiem spilveniem. Bet tas, ka viņas auditorija ir turīgi vīrieši, tas arī mans novērojums.
Gardenia @ 24.12.2023 16:11Tak tos zilos riņķus IG pat ar filtriem noslēpt nevarēja, kur nu to kā izkāmējusi.
Tad arī KP, lai saglabātu savu salīdzinoši tīro slavu, nebūtu ar Vizlu iesaistijies attiecībās. Ja viņa tiešām bijusi viena no eskortniecēm, es nedomāju, ka KP to nebūtu zinājis jau startā