1/1
atbildot uz iepriekš redzēto. esmu bijusi muižas restorànā reizes 5cas, varbūt pat vairāk.
kad restorāns tik tikko atvērās bijām gan eksukursijā, gan resotrānā. ap 12 cilv, tikām atsevišķà telpā. tolaik bija cits šefpavàrs, viss bija garšīgi, apkalpošana super utt. toreiz ienāca K un O, apskatīja visu, un aizgāja. Ja pareizi atceros, katrā reizē esmu satikusi K muižā un vienmēr viņa ir skatījusies uz visiem kā no cita plauktiņa, it kā mēs pārējie esam zemāki utt. atceros, ka ekskursijas laikā gids pajokoja, ka šo taisījusi saimnieka sieva, bet kura, īsti neatceras.
pēc tam restorānā bijām rudenī, kad bija vakcīnu laiks un drīkstēja tikai terasēs ēst. tad apkalpošana nelikās, kā restorānā. bijām ar mazu bērnu, neviens nepiedāvāja krēsliņu, arī bērnu ēdienkarti ne, dzērieni un ēdien bija labs.
tad man uzdāvināja dāvanu karti un apskatot to, mazliet sanāca smiekli. dāvanu karte uztaisīta eleganti? bet aizpildîta ar zilu pildspalvu, sliktā rokrakstā ( nu labi, te nevar baigi piekasīties), un bija arī pārsvītrots cipars un tad izlabots.
divreiz esmu bijusi arī lieldienu pasākumos. interesanti un forši. O pat pienāca pie mana mazā, kad skatījās trusīti un piedāvāja izņemt parādīt, K tikmer pie blakus galdiņa sēdēja, telefonā. pateica tik nē. nezinu kāpēc, bet katru reizi, kad viņa ir, liekas ka viss plaiek drūms, tāda nelaipna. arî kad ēdām terasē, Mollija (viņa suns) skraidīja visur un K ik pa laikam tik pasauca Mollij, iģisuda. bet Mollijai baigi tas neinteresēja. neesmu pret suņiem (vnk ir vietas kur tā nevar), bet arî atrodoties iekštelpās (šis bija cità reizē) Mollija sēdēja pie galda uz krēsliem.