Apple of my eye @ 17.12.2023 21:09Un vispār par ‘like’ runājot, ir cilvēki, kas vispār neliek ‘like’. Vai liek ļoooti reti. Bet tad viņu satiec, un viņš atceras Tavus storijus (iespējams, labāk nekā tie, kas automātiski salikuši ‘like’).
Instagram jau sen ir norietā. Ja esi influenceris, neesi tups un seko līdzi trendiem! Nekļjančī sirsniņas un īkšķīšus, bet esi proaktīvs!
Gardenia @ 17.12.2023 22:48Tiešām garlaicīgi bez tā slimā Gobža. Neticu, ka naudu dabūjis, domāju tur kaut kas cits. Varbūt zāles sācis dzert un no miltiem atteicies. Drīzāk tur kaut kas nopietnāks, iespējams tiešām kaut kāds sakars ar pazudušo Annu.
Elīna Bomba @ 17.12.2023 21:08labs jautājums! Kur pazudis, kāds zina?
Vai nu bietē normāli dabūjis vai piķi dabūjis?
tikko nopirku, 8.janvārī sākam! Labprāt arī dzirdētu kādu iepriekšējo atsauksmi.Kantra @ 18.12.2023 09:16Lauras Arnicanes meistarklases esat pirkuši?
Viņa pēkšņi šai jomā zinoša???
aneto @ 18.12.2023 10:15tikko nopirku, 8.janvārī sākam! Labprāt arī dzirdētu kādu iepriekšējo atsauksmi.
komentārs arī skaitās algoritmam.like,saglabāt,komentēt,pāršerot.kāda no šīm darbībām .Mežāze @ 18.12.2023 09:15
Es, piemēram, gandrīz nekad neuzspiežu to like ne pazīstamiem, ne tiem it kā saucamajiem influenceriem,vnk nav tāds paradums. Paskatos, skrollēju tālāk. Tad jau gandrīz biežāk ierakstu komentāru, ja kas uzrunājis vai tiešām, tiešām patīk tas, ko redzu.
ar mammu vairs nepietiek?Aldo @ 18.12.2023 11:07Es pareizi saprotu - Beitika diedelē bezmaksas aukli? ?
Aldo @ 18.12.2023 11:07Es pareizi saprotu - Beitika diedelē bezmaksas aukli? ?
Aldo @ 18.12.2023 11:07Es pareizi saprotu - Beitika diedelē bezmaksas aukli? ?
AiKaaaSaaap @ 18.12.2023 11:10ar mammu vairs nepietiek?
tur jau tā lieta bez visa tā tādas formas nav iespējamas. Lielākā daļa tic, ka tas nāk no sporta klubā, nekas tāds tur nav iespējams, tikai plastika un tieši ar pašu pakaļu viņa ir pāršāvusi par strīpu.Persiks89 @ 18.12.2023 01:46
Sorry, ja neesi īpaši ģenētiski apdāvināta brazīliete, Lauras augums nav sasniedzams bez BBL un lipo suction, kā arī boob job. Pirms operācijām viņai bija ļoti parasta figūra - laba, bet nekas īpašs. Tad jau no dabas Betai Beidz daudz labāka figūra, ja salīdzina ar Lauras dabisko.
Anna Jansone pazuda purvā un tur atrada viņas mirušo zīdaini. Viņa ir Evertovska brāļa sieva. Daudz tur viss sasaucās ar Goža tekstiem galvenokārt protams purvs. Te arī diskusija kaut kur ir par Annu.be.beta @ 18.12.2023 09:40
kas ir pazudusī Anna un kāds sakars Gobzim ar to varētu būt?
Būtu interesanti zināt kādi procesi notiek? Nav kaut kas ar tiesvedībām? Bērnu atņemšanu? Tikai tad nav saprotams kas viņam tos bērnus gribētu atņemt.Mady66 @ 18.12.2023 10:08
Gobziņš darbojas. Uzpērk Latvijā cilvēkus lai izseko sievu Ex.
Bet patiesība vins pazudis jo notiek procesi.