Dainuviete @ 10.12.2023 23:54Xfaktors pilnīgi nepārsteidz!
NEPELNĪTI! Garlaicīgi!
Nu nebija viņa labākā!
Paskatījos viņu. Normāla meitene.Skandalalert @ 10.12.2023 14:35Ta Juskaspadruskas masa nu gan taaada.. ne parak. Bet padara sevi vēl neglītāku ar tam drebem un brillēm. Loti briesmīgi ģērbjas.
maijrozīte @ 11.12.2023 01:14Tas Miks Dukurs, gan ir pretīgs tips. Varu iedomāties, cik viņa bērniem uz to visu ir nepatīkami skatīties. Nedomāju gan,ka Mikam tik tukšas smadzenes. Likās gudrāks. Žēl.Prekš, kam šī maukošanās ir jāatrāda pasaulei????
Tā Kalendy tik prasta un vulgāra izskatās. Lai nu kā ,bet sieva bija skaistāka.
Ariete @ 11.12.2023 10:28Man liekas, ka Dukurs nemaz nav aizmirsis sievu. Endija tikai skaists plāksteris.
Tagad arī kaut kāds citāts ielikts story. Ja būtu laimīgs ar jauno brūti, neliktu tādus citātus, bet dzīvotu savu dzīvi.āboliņš @ 11.12.2023 10:36
Ta varētu būt,jo viņa komentārā izskanēja aizvainojums,par to kad sieva sen vinam tikusi pāri sen jau.
Annai ir Instagrama jauns uzvārds ValdmaneLola12345 @ 10.12.2023 12:16
Nu ja es nebūtu kopā ar bērnu tēvu un taisītu svētku fotosesiju, tāpat viņu aicinātu, lai bērnam ir bildes ar abiem vecākiem. Tas ka šķīrušies nenozīmē ka viens vecāks pazūd no bērna dzīves.
Varenaes @ 11.12.2023 13:04Meitenes (varbūt arī puiši), vai kāda zin, cik Rebekai Basinai ir gadi? :)
Hmmm1 @ 11.12.2023 11:23Annai ir Instagrama jauns uzvārds Valdmane
Ariete @ 11.12.2023 10:25Selīna no Saimnieks meklē sievu vairs nezin kā sev pievērst uzmanību ? Ja esi mamma, tad samierinies ka Tev jāsēž ar bērnu, kas tā par stulbu čīkstēšanu
viņai jau čīkstēšana bija par ko citu un tā jau arī, ja izšķīras, tas lielākoties bērni paliek brīvdienas pie tēviem. Mammai atliek pārējās rūpes darba dienas un tajā skaitā ar slimošana. Vai tevi, tas nebesitu?Ariete @ 11.12.2023 10:25Selīna no Saimnieks meklē sievu vairs nezin kā sev pievērst uzmanību ? Ja esi mamma, tad samierinies ka Tev jāsēž ar bērnu, kas tā par stulbu čīkstēšanu
Es audzināšana bērnu viena 11 gadus. Un nē, mans bērns mani tik ļoti nebesī lai es publiski čīkstētu.07092013 @ 11.12.2023 15:02viņai jau čīkstēšana bija par ko citu un tā jau arī, ja izšķīras, tas lielākoties bērni paliek brīvdienas pie tēviem. Mammai atliek pārējās rūpes darba dienas un tajā skaitā ar slimošana. Vai tevi, tas nebesitu?
nu neticu, ka nekad neesi pie sevis papukstējusi, ka bērns slims. Nav, tas tik viegli. Es gan neesmu viena, bet nu bērna slimošana jau parasti uz maniem pleciem. Tu naktīs celie pa vairākām reizēm un no rīta vēl mājās strādā pie datora, tad pa vidam vēl slims bērns un viss pārējais . Skaidrs, ka pukstu un pačīkstu, bet man šķiet, ka, tas ir normāli. Jā es nelieku publisku, jo es neko nepubliskoju instagram. Bet viņa publisko savu dzīvi, tad arī nav nekā slikta, ja publisko čīkstēšanu. Bieži vien šeit var novērot, ka ja ir antipātijas, nu tad viss ir nepareizi , ko dara. Vajadzētu tomēr objektīvi izvērtēt.Ariete @ 11.12.2023 15:35Es audzināšana bērnu viena 11 gadus. Un nē, mans bērns mani tik ļoti nebesī lai es publiski čīkstētu.