Meija @ 06.10.2020 08:31Kas tur savādāks? Copy paste instagrameru stiliņam.
Grib ļoti iegalvot visiem to, ka, ja mums patīk iet uz darbu, patīk uzvilkt to uzvalku vīrietim un sēdēt pie dokumentu kaudzēm, patīk mums dzemdēt bērnu, patīk kādam būt darbaholiķim , tad tas viss pēc viņas domām ir sistēma. Pati raksta tik daudz par to, ka nevajag visiem būt vienādiem, bet tajā pašā laikā uzsver to, ka citi dzīvo sistēmā. Baigi iedomājusies, ka ir pilnīgi kā no citas planētas viņa,a mēs te dīvainīši tādi. Viņa tā gudrākā, viņa tā pareizākā.
Meija @ 06.10.2020 08:31Kas tur savādāks? Copy paste instagrameru stiliņam.
Grib ļoti iegalvot visiem to, ka, ja mums patīk iet uz darbu, patīk uzvilkt to uzvalku vīrietim un sēdēt pie dokumentu kaudzēm, patīk mums dzemdēt bērnu, patīk kādam būt darbaholiķim , tad tas viss pēc viņas domām ir sistēma. Pati raksta tik daudz par to, ka nevajag visiem būt vienādiem, bet tajā pašā laikā uzsver to, ka citi dzīvo sistēmā. Baigi iedomājusies, ka ir pilnīgi kā no citas planētas viņa,a mēs te dīvainīši tādi. Viņa tā gudrākā, viņa tā pareizākā.
Dannii @ 06.10.2020 23:47
Tik tālu es netiku, par šo nezināju. Tikai aši ar acīm pārskrēju pāri viņas bildēm un izlasīju to postu par fizisku un emocionālu vardarbību. Viņas domām piekritu. Vismaz pie tā posta. Interesants šķiet arī viņas dzīvesveids (dzīvošana treilerī). Latvijā, man šķiet, nav daudz cilvēku, kuri tā dzīvotu. Par to, ka atšķirīga no citām, domāju tādā ziņā ja salīdzina ar tādām kā Sauliete vai tā pati Sana, kur vispār nav ne savu domu izteikšana, ne kādas aktuālas tēmas apspriešana, ne kaut kas cits kā tikai NL pulverīši, šmotkas un selfiji spoguļa priekšā. Piemēram, šis ir iemesls kāpēc man patīk Dzenīte. Viņas domām un uzskatiem ne vienmēr piekrītu, bet man patīk, ka viņai ir ko teikt, kā arī patīk tas, ka viņa ar savu vizuālo tēlu atšķiras no Sanai un Saulietei līdzīgajām (domāju tieši ģērbšanās stila ziņā). Respektīvi, man patīk cilvēki, kuri izsaka savu viedokli (pat ja tas viedoklis ne vienmēr saskan ar mūsējo vai šķiet galīgi greizs) un dalās ar savām domām, ne vienkārši ieliek kaut kādu selfiju spoguļa priekšā un bildes aprakstā ieliek no interneta nokopētu banālu frāzi.
miiluuliite @ 06.10.2020 13:51interesanti, ka Paula vairs nenodarbojas ar sportu tik ļoti kā kādreiz
domāju, jo nav Rumpis, kas kačā mozgas. Paula tagad izskatās ļoti labi, starojoša, harmoniska. Man ļoti patīk.
Nemieriga12 @ 07.10.2020 16:52Meitenes, skaitos uz Ginta jauno draudzeni. Saprotu, ka kaut kur redzēta!! Nu ir viņa bijusi kaut kāda lv šovā, bet kurā es nevaru saprast....
Elizavet @ 07.10.2020 18:27
Vai ne. Tas Rumpis Pumpis ir ar ķermeņa kultu pārņemts narciss, kura lielākie dzīves sasniegumi ir fotosesijas.
Tikmēr Dāvis šķiet jauks, lādzīgs puisis, man prieks par viņiem. ?
Nemieriga12 @ 07.10.2020 16:52Meitenes, skaitos uz Ginta jauno draudzeni. Saprotu, ka kaut kur redzēta!! Nu ir viņa bijusi kaut kāda lv šovā, bet kurā es nevaru saprast....
BellaCiao @ 07.10.2020 21:19
Pēc kā, jūs esat izspriedušas, ka viņa ir Ginta draudzene?
Imasom @ 07.10.2020 13:54A Jūs zinajāt, ka Krištopāne ar vīru paņēmuši brake up? :D
Nākamais pāris kurš šogad izšķirsies vai tomēr pauzite liks saprast ģimenes un otra cilvēka vērtību?:)
Greyworld @ 07.10.2020 19:17
Arvis ne Dāvis ?