JD @ 16.08.2020 18:14
? un es vēl domāju, kam par godu Kačiña taisīja to story, kur demonstratīvi taisīja putru. Viña. Putru. Tagad sapratu.
Santa malacis. Pēc viñas live saprotu, ka strādā skaistumkopšanas jomā. Ja viña kosmetologiju apguva tik pat cītīgi kā vistas zupas pulveri sajaukt ar pienu..? tad man patiesi žēl klientus.
Atzīšanās? Tās ir vnk atsauksmes.
Kad skatījos viņas live, uzreiz atcerējos kā man palika slikti no Drain effect, bet ņemot vērā savas draudzenes pārliecināšanu turpināju viņu dzert kādas 5 dienas, līdz nokļuvu slimnīcā!!!!
Pilnīgi un galīgi nopietni! Dzīvoju Vācijā, slimnīcā tika veiktas analīzes, jo man bija vairākas sūdzības, viss sākās ar sirdsklauvēm, sliktu dūšu, reiboni, pēc tam caureju un vemšanu. Jau pirmajā dienā tā bija, draudzene vēl teica, ka viss ok, tā esot “jābūt”, nākamajā dienā bija +- ok, līdz piektajā dienā viss atjaunojās, tikai nu ar lielām sāpēm sirds rajonā. Aizveda mani uz slimnīcu, ārsts izprašņā, kas ēsts, kas dzerts... sāku stāstīt par to nl drainu, ārsts tikai nopūtās, pateica, ka es neesmu pirmais gadījums un ka tā var sabojāt organismu, pēc tam gāju pie ģimenes ārsta, tieši to pašu pateica.
Starpcitu, tā Marina arī no Vācijas, klaji melo, ka to atbalsta ārsti! Vācija vispār cīnās, lai Nlu Vācijā aizliegtu.
Lūk tā, vēl kādu pieredzi?
Draudzene dabuja kuņģa čūlu un izjauca sev visu svara sistēmu, tagad tik nereāli tieva, ka vairs nevar pieņemties svarā, jā- paldies Nl!