Nemieriga12 @ 11.08.2020 17:36
Tā NL Baiba no Uk arī taisnojas par resnumu. Tieši tāds pats jautājums radās manā galvā, ko tad šī nenotievē un kāpēc šai mati no slavenajām nl ampulam neaug. ?
Tāpat tā pati viņas meita lāsma dzer nl un paliek arī resna, gēni vai uk ēdiens, pluss nl pulveri.. ? Tā Baiba muld vienā laidā... ? Un tie pači arī nepalīdz. Ko var d...
Man viena draudzene arī nesen sākusi ar visu šito ņemties, pasūtījusi n-tās kastes ar, atvainojos, visādām figņām. Pretcelulīta krēmiem, zobu balinošām pastām, matu augšanas ampulām, pačiem, protams, arī visiem tiem pulveriem un auzu pārslu putrām. Ā, un, protams, vēl pasūtījusi tos akmeņus, kuri "uzlādē" ūdeni. Nu, teikšu atklāti... ja man būtu vēlme iegādāmies kaut ko no NL, es, paskatoties uz viņu, tādu domu pat neapsvērtu, jo es neredzu pilnīgi nekādus uzlabojumus. Tieši pretēji - viņa tagad izskatās vecāka par saviem gadiem, sejas āda vienkārši drausmīgā stāvoklī (pumpas pa visu seju), svars tieši nācis klāt, ne zudis. Kad pateicu, ka, lai nomestu svaru un uzlabotu ārējo izskatu, jānodarbojas ar sportu, jādzer ūdeni, jāēd veselīgi, draudzene mani nosauca par muļķi, kura neko nesaprot. Njā. Es, savukārt, nesaprotu kā cilvēks, tā vietā, lai sportotu un ēstu sabalansētu uzturu, var mēnešiem ilgi trekterēt iekšā kaut kādus pulverus, ticēt, ka kaut kādi akmeņi uzlādē ūdeni un vēl nez ko. Un pats galvenais, ka tas viss bez jebkādiem ārēji redzamiem uzlabojumiem.