Nemieriga12 @ 11.08.2020 12:59
Kur ir intervija??
Czech @ 11.08.2020 11:30Rebeka Koha - meitenei viss COVID dēļ apstājies, mācīties tālāk negrib, par treneri arī neplāno būt, nezina, ko pati vēlas (to visu ir pati teikusi). Meitene saprot, ka tālāk dzīvē īsti neko nedarīs, laidīs luni. Ieraudzīja iespēju Katara, kur ir bagātība, nauda, kur ir iespēja izsisties. Nepadomāja, ka viņai kā sievietei tomēr tāda iespēja baigi nebūs. Būs vien jāsēž mājās kā mājsaimniecei un to Katāras naudu tērēt īsti nebūs kur, jo vīrs daudz ko neļaus. Viņa jauna, naiva. Pašai šķiet, ka patiešām iemīlējusies un ir īstais. Musulmaņiem ļoti viegli apvārdot jaunas meitenes, viņas tic un ir pārlaimīgas.
Nemieriga12 @ 11.08.2020 12:55
Labāk paskaties uz Mihaelu.... Nabaga puika un tik tukls... :( žēl skatīties uz bērna! Lai arī ko viņa tur saka, pie vainas ir vecāki, ka arī viņa viņus par gejiem taisa, tas ir mans uzskats, bet tas drēbes! Lai arī viņas būtu dārgas, brendu.
Nemieriga12 @ 11.08.2020 12:53Sauliete ar savu Peķu nu buss pus LV izbraukājusi pa nomuriņiem, parp. Jēgu. ?
Pēdējā laikā izkatās tāda noņurcītaa, pupeļi arī vairāk nokarājas... ?
Viņa pat izskatās nogurusi un vecāka.
JD @ 11.08.2020 16:53Par Saulieti šoreiz viedoklis ne kā par influenceri, bet kā par personību. Rakstu viñai pieklājīgu vēstuli dm, ka vēlos pasūtīt pačus no nl. Bet no viñas puses ne labdien, ne paldies, ne uz redzēšanos. Tā kā man svarīga ir attieksme, pārdomāju pasūtīt.
Prameri @ 11.08.2020 17:43Varbūt Baibai vienkārši pietiek smadzeņu nesēdēt veselu mūžību uz random kokteiļiem, lai pēc tam nesūdzētos, ka kuņģis atteicies ?
Cik esmu skatījusies un redzējusi, tad tai NL Marinai no Vācijas arī nepalīdz pači. Vēl nesen stāstīja, cik izdevīgi viņus sanāk pirkt, jo Vācijā visi pači ir dārgi ?
un sastāvs arī esot vislabākais
Sierakūka @ 11.08.2020 18:58
Regulāri tieši Vācijā iepērku patchus, sejas maskas , šampūnus , maskas , želejas uc produktus , jo cenas atšķiras ievērojami . ? Un tieši patchi , kas pie mums maksā ap 1,5€ gab , Vācijā - 0.30€
vivii @ 11.08.2020 13:56
Lai kā man viņa nesimpatizētu kā cilvēks, tomēr viņa izskatījās daudz labāk pirms attiecībām, līdzīgi kā Skūlme.
Parasti jau sievietes uzplaukst un staro, bet te pretējais. Tāda sajūta, ka tas jauneklis visu dzīvību no viņas izsūc ??
Viņa pat izskatās nogurusi un vecāka.
No otras puses, varbūt pie vainas visi tie n eli, ko viņa sevī grūž ?