Chikitita @ 05.08.2020 08:24Beates mēnešreizu bikses man izraisīja neizpratni, pirmkart tie ieraksti ārpus manām prāta normām, seksīgi justies ar trusenēm Mr. laikā, ko draugs vispar saka? Laikam patīk, varbūt pat sekss mr. laikā...
Es tadas bikses nekad nevilktu arī paketes nelietoju, tas nav higiēniski
VIP @ 05.08.2020 10:17Es veseliemberniem.lv sekoju pāris mēnešus, manuprāt attiecīgai mērķauditorijai ļoti noderīga informācija. Nedomāju, ka viņa ar to postu grib celt sev popularitāti, vienkārši sacepās par sev tuvu tēmu, jo ļoti daudz runā par bērnu aizsardzību un to, ka tā ir pieaugušo-vecāku atbildība. Kas šajā gadījumā tā arī ir 100%
Sabiedrības Dāma @ 04.08.2020 21:16Ilze Kleze ir vislielāka ietekmelīte LATVIJĀ kauns reāli!! ?? Ekstransense vēl atradusies, kas viņa solārija galvu apdedzinaja?
P.S. Kā jums liekas, ko tās instagrammeres māmiņas darīs, kad bērniem jau būs 8, 9, 10 gadi? Viņas vairs nebūs tik interesantas, jo daudzums seko ne jau viņām kā personām, bet ikdienas dzīvei ar bērniem. Bērni ir interesanti kad ir maziņi
Seina @ 05.08.2020 16:27
es pilnībā ticu, ka daudziem, kuriem nav tas bērnu skaita principa jautājums vai otra puse viegli pierunājama, rada tos bērnus arī Instagrama dēļ. Lai tik būtu pastāvīgs sekotāju daudzums, sadarbības utt, jo ir apsēstas ar uzmanību un savu egocentriskumu. Variet mani apriet,bet es tiešām domāju,ka daudzas ir alkatīgas kuces,kuras Instagrama dēļ gatavas uz visu.
par šo stāstīja Jolanta. Three birdies intervijāSeina @ 05.08.2020 16:27
es pilnībā ticu, ka daudziem, kuriem nav tas bērnu skaita principa jautājums vai otra puse viegli pierunājama, rada tos bērnus arī Instagrama dēļ. Lai tik būtu pastāvīgs sekotāju daudzums, sadarbības utt, jo ir apsēstas ar uzmanību un savu egocentriskumu. Variet mani apriet,bet es tiešām domāju,ka daudzas ir alkatīgas kuces,kuras Instagrama dēļ gatavas uz visu.
Czech @ 05.08.2020 18:03par šo stāstīja Jolanta. Three birdies intervijā
isanalapsa @ 05.08.2020 20:29Danenbergsone jau vispār apprecējās tikai tādēļ jo palika stāvoklī un edžum lika precēt nost :DDD tas nekad nav bijis noslepums ka edzhum bija vairakas meitenes vienlaicigi un mazliet ieberzaas :DD?
Czech @ 05.08.2020 14:49Izskatās forši tā uzacu laminēšana, bet tad tās uzacis prasās nogriezt vienādas, lai nav kā tādi sari. Es par Dzeniti. Nepatīk, ka vnk sakasītas uz augšu un nav pielīdzinātas. Izskatās neprofesionāli
Shayk @ 05.08.2020 22:13Tas laminetas uzacis viens briesmigs trends ?