salamandra99 @ 28.10.2019 22:39Kā Jums Laurlaacis ??
Jau tā likās biedējoša ar sliktu humora izjūtu, pielimētām skropstām, bet tagad vēl tie rižie mati...
salamandra99 @ 28.10.2019 22:39Kā Jums Laurlaacis ??
Jau tā likās biedējoša ar sliktu humora izjūtu, pielimētām skropstām, bet tagad vēl tie rižie mati...
Bārbele* @ 29.10.2019 08:19
Absolūta bagātu vecāku izlutene :D
Nav pelēko šūniņu daudz. Nesen tajā vakariņu šovā pierādīja par 100% to :D
uniqueღ @ 29.10.2019 08:53Man jau apnika tas īkšķis un mūžīgā māšana ? tā man viņa patīk, bet tās divas lietas ir kaitinošas :D
es domāju, ka jau ar Riču būs apprecējusies, ka nozudusicore @ 29.10.2019 08:45Lindiņa atkal parvakusies.. Un tagad ļoti maz storiju. Bet ļoti labi. Sāka kaitināt, un tas viņas runas stils tāds saraustīts un humors vispār zem katras kritikas:D
Pormifē @ 29.10.2019 09:49Meičas, paskataties Rūtas Dvinskas jaunāko story, vai man tā izskatās, vai loga malas netīras/ nopelējušas?????
Blanche @ 29.10.2019 09:51
Izskatās pēc pelējuma.
Chikitita @ 29.10.2019 10:12Man ir pārsteigums par daudzu top influeceriem kuriem ir tūkstoši sekotāju bet satura nav nekāda, piemers labs - laurlaacis, movieevelina un vel dažas draudzenes. Bildes pat nav skatāmas, esmu laikam cita vecuma kategorija lai skatītos uz mīkstiem pusaugu augumiem un maskarādes. Par citām neko sliktu nevaru teikt, nesaprotu tik ka veidojas tas sekotāju pulks. Vēl ļoti garlaiko instagram konti kur nepartraukti tiek likti story, Līva Spurava ir forša bet par daudz story, nav iespēja vairs izsekot tam visam, es domāju ka tie cilvēki burtiski tik dzīvo instagram, kas notiktu ar viņu dzīvēm ja pēkšņi viss saietu grīztē :(
Bārbele* @ 29.10.2019 10:27
Nu es domāju lielākajai daļai ir pirkti followeri, var tak to easy pateikt pēc like skaitu proporcijas :D
Pelējums, haha. Tiešām murgaini liekas, ka popoularizē tīrīšanas līdzekļus lai gan pati māju netīra :D
Nez kurš Didrihsonei tīra māju, pēc viņas publiskotās dzīves katras sekundes ir skaidrs, ka laika tīrīšanai viņai točna nav :D