IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Labāk jau lai reklamē suņu barību, nevis kā Paula Freimane, kura jau nopelnījusi piķi ar grāmatu, bet vēl piepelnījās ar azartspēļu reklamēšanu.
28.08.2023 11:44 |

Reitings 3566
Reģ: 26.05.2023
Liepa...... @ 28.08.2023 09:58
Gluzunova jau tāda pati, pilna māja ar visādām lietām no sadarbībām, kosmētika,drēbes, uzkopšanas līdzekļi, rotaļlietas....visu to viņa pēc tam pārdod..
Pēdējā pastas gatavošanas ierīce ,kura jau ielikta facebook pārdošanā.

Jā, es arī tikko andelemandele pamanīju, ka ielikusi reklamēto pastas ierīci un reklamēto klaviatūru pārdošanā. Normāli grib uzvarīties 😀
Baigi reklamē to pastas ierīci Instagram, bet andele raksta, ka tomēr par sarežģītu viņas ģimenei. Nu reāli pasakiet, kā lai tic vēl kādai ietekmelei 😀
28.08.2023 11:46 |

10 gadi
Reitings 6222
Reģ: 05.08.2013
Noskatījos Lauku sētas pirmo sēriju (nenosodiet, katrs atpūšas brīvajā laikā kā grib :D )
un viena no dalibniecēm sevi pasniedz kā..influenceri.. tik pat vārdu neatceros. Man tur daudz komentāri, ka influencers musdienās laikam var būt jebkurš
28.08.2023 13:13 |

10 gadi
Reitings 43
Reģ: 22.01.2014
Ar Andžu vispār interesanti. Decembrī Generation famous intervijā un jau kādu laiku pirms tam stāsta, ka ar vīru izšķīrusies, ka jūtas ir zudušas utt. Tad līdzīgi stāsta nika iedvesmo live martā (?). Tur laikam stāstīja, ka nespēj līdz galam izšķirties, dzīvo kopā, bet nav kopā (?) . Abām intervijām cauri bija tas, ka pēc bērna piedzimšanas viņi nav spējuši uzturēt savas sievas-vīra attiecības, ka bērns bija prioritāte. Kas ir totāli ok, jo daudzas ģimenes sastopas ar šīm grūtībām. Bet pēc dažiem mēnešiem, hop un otrais bērns, laimīgas ģimenes fotosesija, kad viņa pati pirms tam mēnešiem intervijās un live ir stāstījusi, ka vīru vairs nemīl. Instagram bija posts par šķiršanos, ziņās par to bija raksts. Palabojiet, ja kļūdos. Lai viņiem veicas, bet varbūt turpmāk attiecību netīro veļu nevajag mazgāt publiski, no malas skatoties izskatās ļoti dīvaini - šķirtās ģimenes otrā bērna gaidību fotosesija.
28.08.2023 13:18 |

Reitings 633
Reģ: 13.09.2021
chiepinja @ 28.08.2023 06:55
Dvinska drēbes pārdod. Gan Hebe, gan visas Mr.Bunny sadarbības, bet trakākais? Ka novalkātas un izbalējušas par samērā lielu naudu
Jā, nesen arī uzgāju Kramiņu andelē, kura tirgo bērnu HEBES utt sadarbību drēbes. Vienīgi viņai labā kvalitātē.
28.08.2023 13:25 |

Reitings 308
Reģ: 07.07.2014
Tora @ 28.08.2023 13:18
Ar Andžu vispār interesanti. Decembrī Generation famous intervijā un jau kādu laiku pirms tam stāsta, ka ar vīru izšķīrusies, ka jūtas ir zudušas utt. Tad līdzīgi stāsta nika iedvesmo live martā (?). Tur laikam stāstīja, ka nespēj līdz galam izšķirties, dzīvo kopā, bet nav kopā (?) . Abām intervijām cauri bija tas, ka pēc bērna piedzimšanas viņi nav spējuši uzturēt savas sievas-vīra attiecības, ka bērns bija prioritāte. Kas ir totāli ok, jo daudzas ģimenes sastopas ar šīm grūtībām. Bet pēc dažiem mēnešiem, hop un otrais bērns, laimīgas ģimenes fotosesija, kad viņa pati pirms tam mēnešiem intervijās un live ir stāstījusi, ka vīru vairs nemīl. Instagram bija posts par šķiršanos, ziņās par to bija raksts. Palabojiet, ja kļūdos. Lai viņiem veicas, bet varbūt turpmāk attiecību netīro veļu nevajag mazgāt publiski, no malas skatoties izskatās ļoti dīvaini - šķirtās ģimenes otrā bērna gaidību fotosesija.

Ja viņa tagad ir 5tajā mēnesi, tad jau uzreiz pēc intervijas palika stāvoklī, varbūt nejauši un tagad tas attiecības uzlaboja
28.08.2023 13:34 |

Reitings 2292
Reģ: 26.12.2021
liilac @ 28.08.2023 13:25
Jā, nesen arī uzgāju Kramiņu andelē, kura tirgo bērnu HEBES utt sadarbību drēbes. Vienīgi viņai labā kvalitātē.
Bet kad bērni izaug, kur viņas likt, ja nav radinieku kam atdot? 😁 Pieļauju, ka viņa viņas pārdod par lietotas drēbes cenu, nevis veikala. Win-win tiem, kas grib iegādāties.
28.08.2023 13:43 |

Reitings 2292
Reģ: 26.12.2021
Un pat ne par HEBE, bet arī About You sadarbībām - būsim reāli, tās visas drēbes nevar nonēsāt ko viņas haulo katru otro mēnesi. Mass marketing mode mainās tik strauji, ka daudz kas tiek pirkts vienai reizei un stāv skapī, kāpēc nepārdot?
28.08.2023 13:44 |

Patīk
Reitings 2945
Reģ: 30.04.2020
yay @ 28.08.2023 13:13
Noskatījos Lauku sētas pirmo sēriju (nenosodiet, katrs atpūšas brīvajā laikā kā grib :D )
un viena no dalibniecēm sevi pasniedz kā..influenceri.. tik pat vārdu neatceros. Man tur daudz komentāri, ka influencers musdienās laikam var būt jebkurš

Tā Arina vai Arīna? Viņa taču ir staigājoša “influenceru” parodija. Izskatās uz daudz, daudz vecāka par saviem gadiem, reklamē katru mēslu, ko viņai aizsūta un viņas make-up ir reti briesmīgi.
28.08.2023 13:46 |

Patīk
Reitings 2793
Reģ: 08.05.2022
Ai da labi. Lielākā daļa kura te komentē par sadarbībām, noteikti pašas piekristu taisīt reklāmas, ja būtu tāda iespēja un par to maksātu. 😂
28.08.2023 13:50 |

Reitings 368
Reģ: 03.11.2019
Man nepatīk rakstīt jebkādus komentārus par bērniem, bet šis vairāk attiecībā uz vecākiem. Tā Samantas Amandas 4gadīgā dēla fotosesija... Kas tas ir?!! Hugo Boss statīvs?!
Es ļoti atvainojos, bet tas bērns jau tagad izskatās pēc douchebag
28.08.2023 13:53 |

Reitings 110
Reģ: 20.01.2020
Lyncha @ 27.08.2023 21:35

Man vispār riebjas influenceru ņirgāšanās par citiem. Reklamē apavus un bērnu lietas par simtiem, ko paši saņem par brīvu. It īpaši tagad, kad daudziem ir tik grūti savilkt galus. Neslēpsim, ka influencēšana ir darbs, bet lielā mērā tā ir pretty privilige augstākā izpausme ( kur Dzenīte dikti skaļi kliedza, ka influencerēšana ir DARBS). Zini, kas ir darbs, Kristīne? Ārstu darbs, kuri glābj pacientus, ugunsdzēsēji, kuri dzēš ugunsgrēkus, skolotāji, kuri māca bērnus. Influenceris smuki nopozē un nofočē bildi. Viss. Darba laiks - apmēram 1h, sliktākajā gadījumā. Daudziem pietrūkst agrākā, neamerikāniskā influencēšana. Kur tiešām bija interesanti lasīt viedokli, pārdomas. Tagad - persil, drogas, silan, sportland.
Daudzas no viņām ir delulu, ka ir baigās personības. Īstenībā - reklāmstabi, kas pārdod savu balsi, savu personību un savu morāli. Es ne tikai pat Dzenīti, bet pat visām Danenbergsonēm, Asarēm, Andžām uttjp.

Piekrītu! Un tie dzenītes savārstījumi zem postiem reāli cringe. Man liekas, ka viņa pati domā, ka ir baigā dzejniece, bet palasot bieži vispār nevar saprast kāda bija teksta doma, liekas “ko es tikko vispār izlasīju?”😄
28.08.2023 13:53 |

Reitings 5974
Reģ: 14.02.2021
Tora @ 28.08.2023 13:18
Gvido nāk no turīgas ģimenes. Ar Range Rover braukt gribas
28.08.2023 14:14 |

10 gadi
Reitings 43
Range roveru Andža pati mierīgi varētu pacelt, ja pelna vidēji ap 4k mēnesī, bet tad būtu jāņem līzings, kas arī uz Sia ir izdevīgāk nekā uz privātpersonu. Turklāt viņai range rovers lietots, nav jauns. Man Andža patīk, bet tās viņu attiecības galīgi nesaprotamas. Katra bērna ienākšana ģimenē nes pārmaiņas un sašūpo ikdienas dzīvi, pārkārto prioritātes. Cerams, ka pamats ir nostabilizējies pietiekoši, lai plaisu rezultātā nepārlūztu. Šim es godīgi sakot neticu - ka tik īsā brīdī (no posma "esam šķīrušies, nemīlu" līdz palikšanai stāvoklī) viņi būs sakārtojuši savas attiecības. Es domāju, ka bērns nebija plānots, jo viņa šobrīd aktīvi strādāja pie one zero. Jauna biznesa palaišana un darbības nodrošināšana ar zīdaini ir grūti savienojama.
Tās, kas nolamā influenceru reklāmas. Kā jums liekas, no kā tad viņas pelna? 😁 Jūs atteiktos no 500-1000 eiro par dažu minūšu video vai postu?
28.08.2023 14:24 |

Reitings 2396
Reģ: 04.01.2022
Bet vai atcerieties, kaut kur aprīlī Andža lēja gaužas asaras, ka kaut kas noticis ar veselību, bet neko nestāstīs? Es vēl toreiz padomāju, johaidī vēzis vai??? Laikam uzzināja, ka ielidoja ar savu nemīlēto vīru. Un pie cita štucera attiecīgi netiks 😂 Tā arī viņa toreiz nepateica, kas par veselības problēmām bija. Skaidrs, pozitīvs tests.
28.08.2023 14:24 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
Ainulai @ 28.08.2023 14:24
Bet vai atcerieties, kaut kur aprīlī Andža lēja gaužas asaras, ka kaut kas noticis ar veselību, bet neko nestāstīs? Es vēl toreiz padomāju, johaidī vēzis vai??? Laikam uzzināja, ka ielidoja ar savu nemīlēto vīru. Un pie cita štucera attiecīgi netiks ? Tā arī viņa toreiz nepateica, kas par veselības problēmām bija. Skaidrs, pozitīvs tests.

Žēl, ka šādas vieglprātīgās nedomā par sekām un tik viegli iekrīt, un tiek pie nevēlamiem bērniņiem, bet ir pāri, kas gadiem vēlas, un nesanāk.
28.08.2023 14:29 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
Tora @ 28.08.2023 14:24
Range roveru Andža pati mierīgi varētu pacelt, ja pelna vidēji ap 4k mēnesī, bet tad būtu jāņem līzings, kas arī uz Sia ir izdevīgāk nekā uz privātpersonu. Turklāt viņai range rovers lietots, nav jauns. Man Andža patīk, bet tās viņu attiecības galīgi nesaprotamas. Katra bērna ienākšana ģimenē nes pārmaiņas un sašūpo ikdienas dzīvi, pārkārto prioritātes. Cerams, ka pamats ir nostabilizējies pietiekoši, lai plaisu rezultātā nepārlūztu. Šim es godīgi sakot neticu - ka tik īsā brīdī (no posma "esam šķīrušies, nemīlu" līdz palikšanai stāvoklī) viņi būs sakārtojuši savas attiecības. Es domāju, ka bērns nebija plānots, jo viņa šobrīd aktīvi strādāja pie one zero. Jauna biznesa palaišana un darbības nodrošināšana ar zīdaini ir grūti savienojama.
Tās, kas nolamā influenceru reklāmas. Kā jums liekas, no kā tad viņas pelna? ? Jūs atteiktos no 500-1000 eiro par dažu minūšu video vai postu?

Stužuka varbūt arī pelna 1000 eur par postu, bet noteikti ne mūsu pašu Dzenīte vai Andža.
28.08.2023 14:42 |

Reitings 133
Reģ: 17.10.2022
Liepa...... @ 28.08.2023 09:58
Gluzunova jau tāda pati, pilna māja ar visādām lietām no sadarbībām, kosmētika,drēbes, uzkopšanas līdzekļi, rotaļlietas....visu to viņa pēc tam pārdod..
Pēdējā pastas gatavošanas ierīce ,kura jau ielikta facebook pārdošanā.
vēl neaizmirsīsim,ka Gluzunova ir arī zagle(jā tā es varētu viņu nosaukt),jo dabū preci ko reklamēt,bet nemaz nenoreklamē,bet mierīgi lieto un izliekas par beigtu.
28.08.2023 14:48 |

10 gadi
Reitings 43
Nu ok, ne 1000, bet simtus noteikti. Pa dažiem simtiem saliekot veidojas tūkstoši. Jūs atteiktos no peļņas? Vai, ja kāds augstās cenu kategorijas uzņēmums piedāvātu sadarbību + samaksu par reklāmu, jūs atteiktos, jo sorry, lielākā daļa manu sekotāju šo nevar atļauties? Neticu 😁 ja reklamētais produkts un sadarbība nebūtu pretrunā ar manu pārliecību un nebūtu jāsaka, ka man produkts patīk, kaut gan patiesībā nepatīk, tad taptu story vai reklāma bez sirdsapziņas pārmetumiem.
28.08.2023 14:48 |

10 gadi
Reitings 5308
Reģ: 09.07.2011
Influenceru vēlmi pelnīt, protams, var saprast, un es neko nesaku, ja šīs visas dāmas strīpā viena pēc otras sāk reklamēt un slavēt vienu un to pašu šampūnu, ko jau pēc mēneša mierīgi aizstāj ar citu - šādas reklāmas vnk ignorēju, bet nu Montas gadījums ir nedaudz savādāks. Ar putām uz lūpām iestājas par svaigēšanu un gadiem ilgi noliek lētās barības (kas ir saprotami, ja tiešām gribas, lai suns uzņem labu un pilnvērtīgu barību), bet attaisnoties ar to, ka vajag naudu un tāpēc tagad reklamēt visu pēc kārtas pret saviem kādreizējiem principiem - tas gan man neliekas ok. Kur te kāds ticamības moments vairs paliek? Būtu tad labāk kādu slotu vai kārtējo bērnu preci reklamējusi vai tikpat labi OF taisījusi. Nauda taču ir nauda.
28.08.2023 14:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!