Skatiens @ 26.08.2023 21:35IZSAKU milzīgu apbrīnojumu Resnajai Bārbijai. Manuprāt, viņa ir spilgti izcelusies Latvijas sabiedrībā, un es droši varu teikt, ka viņa ir Latvijas viskaistākā mamma, it īpaši ņemot vērā, ka viņa izskatās vienkārši pārsteidzoši pēc 45. Viņas spēja uzturēt tik enerģisku dzīves tempu un vienlaikus izskatīties tik lieliski, ir iedvesmojoša. Resnā Bārbija ir patiesi inspirējošs piemērs mums visām. Es vienkārši jutos iedvesmota no viņas stāstiem.
riitarosme @ 26.08.2023 22:01
Vai varat ielikt screenu no tas sievietes profila ig par ko rakstaat?
Man neklejot pec tada nickname atrod tikai pavecaku kundzi no laukiem???
Skatiens @ 26.08.2023 21:35IZSAKU milzīgu apbrīnojumu Resnajai Bārbijai. Manuprāt, viņa ir spilgti izcelusies Latvijas sabiedrībā, un es droši varu teikt, ka viņa ir Latvijas viskaistākā mamma, it īpaši ņemot vērā, ka viņa izskatās vienkārši pārsteidzoši pēc 45. Viņas spēja uzturēt tik enerģisku dzīves tempu un vienlaikus izskatīties tik lieliski, ir iedvesmojoša. Resnā Bārbija ir patiesi inspirējošs piemērs mums visām. Es vienkārši jutos iedvesmota no viņas stāstiem.
Domāju paskatīšos, pasmiešos, kaut ko uzdrisīšu par resnumu...Bumbule @ 26.08.2023 22:04
https://www.instagram.com/resna_barbija/
Aldis30 @ 26.08.2023 22:37Domāju paskatīšos, pasmiešos, kaut ko uzdrisīšu par resnumu...
Īstenībā sakarīgs profils, es pat piesekoju ?
Tas man tieši patīk. Tāpēc piesekoju. Man besī basic bich IG profili.yay @ 26.08.2023 22:42
tu neko nesaproti :D
tā sieviete ir kukuuu.
Aldis30 @ 26.08.2023 22:37Domāju paskatīšos, pasmiešos, kaut ko uzdrisīšu par resnumu...
Īstenībā sakarīgs profils, es pat piesekoju ?
Miuce @ 26.08.2023 22:45
Radās vēlme iespraust? Ja jau visi, tad Aldis arī. Tikai nesalaid iekšā, ja tiksi pie spraušanas, savādāk varēsi gozēties viñas storijos ar bērnu ratiem.
yay @ 26.08.2023 23:24
tak tā trakā vēl lepojās, ka kaut kāds sīks perdelis uzcirta to bēbīti. Nu ķipa pierādījums, ka viņai bija sex un 46 gadu vecumā viņu grib sīkie :D
HiacinteBurkaa @ 26.08.2023 21:39
Šis nē, parastie skrīningi.
var redzēt ,ka dziļi sirdī esi ļoti lielos kompleksos bet centies izrādīt,ka tā nav. Te jau ir jāārstējasSkatiens @ 26.08.2023 21:35IZSAKU milzīgu apbrīnojumu Resnajai Bārbijai. Manuprāt, viņa ir spilgti izcelusies Latvijas sabiedrībā, un es droši varu teikt, ka viņa ir Latvijas viskaistākā mamma, it īpaši ņemot vērā, ka viņa izskatās vienkārši pārsteidzoši pēc 45. Viņas spēja uzturēt tik enerģisku dzīves tempu un vienlaikus izskatīties tik lieliski, ir iedvesmojoša. Resnā Bārbija ir patiesi inspirējošs piemērs mums visām. Es vienkārši jutos iedvesmota no viņas stāstiem.
Scandinavian @ 26.08.2023 23:45
Arī parastie nē, ja iet pie privātklīniku ginekologiem un privātklīnikās taisa skrīningus.
HiacinteBurkaa @ 27.08.2023 01:26
Hmm, manai ārstei ir privātprakse, bet visas grūtnieču lietas līdz ar stāšanos uzskaitē kļūst bezmaksas. Jāmaksā reāli par profilaktiskajām vizītēm. 1. pēcdzemdību apmeklējums arī bija par velti. Neatminos maksu par skrīningiem.
HiacinteBurkaa @ 27.08.2023 01:26
Hmm, manai ārstei ir privātprakse, bet visas grūtnieču lietas līdz ar stāšanos uzskaitē kļūst bezmaksas. Jāmaksā reāli par profilaktiskajām vizītēm. 1. pēcdzemdību apmeklējums arī bija par velti. Neatminos maksu par skrīningiem.
Aldis30 @ 26.08.2023 23:42
Resnajām ir tāda problēma, jo īpaši 40+, mans novērojums.
Būsiet vecas un resnas, sapratīsiest ko nozīmē izmisums.
Atvaino ka pajautāšu,tu neesi tā Pepija no šova? Nu pirmie realtātes šovi LV ?pepija @ 27.08.2023 10:42lai cik smiekligi nebutu,bet ta ir dzives isteniba,ka jaunie calisi raksta vecakam sievetem....man ir 44 un ik pa laikam raksta kads maloletka,viens pat 22 gadigs bija...bet vini vismaz mak normali komunicet un neraksta rupjibas,kad pasaku,ka diemzel man viriesi neintere un kur nu vel mana dela vecuma.Kaut agrak jaunaki patika.
Jo tie ap 30 un 40 un vecaki,kad atsaka,tad tadas rupjibas raksta,ka pat es,kas starda viriesu kolektiva un lamu vardus biezi dzirdu,esmu bijusi uz pauzes.
pepija @ 27.08.2023 10:42lai cik smiekligi nebutu,bet ta ir dzives isteniba,ka jaunie calisi raksta vecakam sievetem....man ir 44 un ik pa laikam raksta kads maloletka,viens pat 22 gadigs bija...bet vini vismaz mak normali komunicet un neraksta rupjibas,kad pasaku,ka diemzel man viriesi neintere un kur nu vel mana dela vecuma.Kaut agrak jaunaki patika.
Jo tie ap 30 un 40 un vecaki,kad atsaka,tad tadas rupjibas raksta,ka pat es,kas starda viriesu kolektiva un lamu vardus biezi dzirdu,esmu bijusi uz pauzes.