Ibmetīns @ 04.08.2020 16:35Pāris lapas atpakaļ stāstīja "cik es zinu, dara to un šito", bet nu prasa "kā var atrast instagramā" :D
Losene, tev pat muļķīti tēlot neizdodas.
Ibmetīns @ 04.08.2020 16:35Pāris lapas atpakaļ stāstīja "cik es zinu, dara to un šito", bet nu prasa "kā var atrast instagramā" :D
Losene, tev pat muļķīti tēlot neizdodas.
Mjau777 @ 04.08.2020 16:43
Bet smiekligi... ka cilveki kas te tiek aprunati bauda dzivi celo, bauda vasaru, atpusas, kalj visadus planus un realize tos dzive, bet te sez 2-3 meitenes,dusmigas?uz sevi un uz savu dzivi un tagad doma kura bus taa slikta ?stulbaa un nez vel kas ..kaut gan psas varbut dzivo kaut kada
Mistiska ireta vienistabas zepa
Dzivokli
Ar
Cara
Laika remontu..neko nedoma
Mainit sava dzive????? bet kaa kadu ,kuram iespejams iet forsi un labi —obligati janozeka-nu tipiska
Skaudiba ??tas pats ar Didrihsoni.. tak puse no
Si foruma
Meitenem veletos
But ka
Vina!?
Pistācija @ 04.08.2020 17:45
Tev iesprūda enter poga? :D :D
Ja šitā visas pērtos kā Tu par Klezi, nebūtu tik aizdomīgi.
Tak vēlreiz minu - Tev profilā ir uzraksts - Ely Mendos, iegooglēju un sapratu visu par Tevi.
Skaudība tad jau Tev par Klezi, ka šitā ņemies :D nelec galējībās, ja uz pusi neesi labāka par nevienu citu. :)
Kāda starpība kā citi dzīvo? Es labāk tad dzīvotu tādā vietā nevis ar tukšu pauri, nerisinot lietas ar vienu soli priekšā. :)
Ja remonta nav dzīvoklī, cilvēks nav glups ir iespējams citas prioritātes :)
Seklums spiežas cauri, ehhh...
Mjau777 @ 04.08.2020 17:50
Visas baidas pērties- uzliks vel lastu vai noburs ?, tapec atliek tikai drosmigakajam izteikt savas domas???
Blanche @ 04.08.2020 18:00
Var redzēt , ka Tev tik ārišķais interesē, skaists dzīvoklis, laba mašīna, izskats kā Didrihsonei. Bet nu ko tas dod, ja galviņā nekā nav. :(
Un kas par Ilzi, jā, es arī uzskatu, ka viņa ir dīvaina un viss, ko vairāk teikt, neko, bet Tu kā apmāta ar viņu.
Blanche @ 04.08.2020 18:00
Var redzēt , ka Tev tik ārišķais interesē, skaists dzīvoklis, laba mašīna, izskats kā Didrihsonei. Bet nu ko tas dod, ja galviņā nekā nav. :(
Un kas par Ilzi, jā, es arī uzskatu, ka viņa ir dīvaina un viss, ko vairāk teikt, neko, bet Tu kā apmāta ar viņu.
Nu tu taču esi rēcīga! ?♀️?? izdzēsusies un gaida tagad savu linku? uztaisi jaunu profilu un ieliec visas bildes kuras tev bija, tad es parādīšu ar ko tu sevi apkauno. Par live video vispar nerunasim. Tukšpaure uz visiem 100% ?Mjau777 @ 04.08.2020 16:18Tiesam gribas apskatities-Ibumetins,Blanche- ko vina tur dara? Runa ar gariem? Sarunajas ar sevi?? vai liek savu “piragu” skatijuma? Vai siekalas laiz uz visam puzem? Apsaukajas? Es neesmu nekada Elina?kuru jus seit visticamak domajat!
Bet ir velme apskatities to cilveku! Tapec gaidu LINKU!
Vai, kā tu saki - tiešais ēters ???♀️Quickyy. @ 04.08.2020 18:47Nu tu taču esi rēcīga! ?♀️?? izdzēsusies un gaida tagad savu linku? uztaisi jaunu profilu un ieliec visas bildes kuras tev bija, tad es parādīšu ar ko tu sevi apkauno. Par live video vispar nerunasim. Tukšpaure uz visiem 100% ?
Quickyy. @ 04.08.2020 18:47Nu tu taču esi rēcīga! ?♀️?? izdzēsusies un gaida tagad savu linku? uztaisi jaunu profilu un ieliec visas bildes kuras tev bija, tad es parādīšu ar ko tu sevi apkauno. Par live video vispar nerunasim. Tukšpaure uz visiem 100% ?
nu kapēc Tu ieliki ? Man asiņo acis tagad ??Blanche @ 04.08.2020 19:08
Vai ne ? bet ja ļoti grib, tad, re, kur var sevi bērnībā apskatīt ?
https://m.youtube.com/watch?v=kW-zx-kUxnk
Quickyy. @ 04.08.2020 19:12nu kapēc Tu ieliki ? Man asiņo acis tagad ??
viens veids kā sevi apkaunot. Bet nu šis varbūt piedodams. saldie emo gadi. ????
Blanche @ 04.08.2020 19:14
Es jau neko sliktu, man arī ir bildes , kuras man nepatīk, bet numan kaut kā prāts tad jau bija, nekad neiedomājos likt youtube savu bilžu kolekciju ?
jo var atļauties kredītā paņemt auto? Uzlikt nagus un pārpumpēt lūpas kā rakveres cīsiņus ? I really don't know ??Pistācija @ 04.08.2020 19:17
Pie tam gandrīz visās bildēs ar sevi tikai....
Narcisma augstākā pakāpe, un tagad viņai tak arī ir sakāpis galvā - tikai par ko?
Pistācija @ 04.08.2020 19:17
Pie tam gandrīz visās bildēs ar sevi tikai....
Narcisma augstākā pakāpe, un tagad viņai tak arī ir sakāpis galvā - tikai par ko?
Mjau777 @ 04.08.2020 19:32Cik neinteresanta diskusija?3 loses apruna Elinu.. var redzet
Ka parejie cilveki jau sak noversties no šis diskusijas??? jo beztemats un bezjega! Vienigi daunem interesanti!
Pistācija @ 04.08.2020 19:34
Tevi es nevienā tik pretīgā vārdā nenosaucu.
Var redzēt, ka esi padibene kā biji apsmieta Jelgavā un atstumta, tā joprojām domāšana nav mainījusies.
Sīkā pretekle