man patika, kd viņa iepriekš atbildēja uz Q&A. Par attiecībām ar Jāni ucStalkerlvl1000 @ 29.07.2020 18:23Kā jums patika Sanas atbildes uz jautājumiem? Man personīgi likās pārāk pārgudras atbildes, kas īsti neiet kopā ar viņas dzīvi. Par sauļošanos, cik slikti tas ir un kādus paštonejosos izvēlas, bet realitātē sauļojas uz sava balkona un liek storijus un ne vienu reizi vien :D bet galvenais ir gudri atbildēt kā no grāmatas, lai redz, ka tomēr ir izglītota :D nu kaut kā tā, lai vai cik viņa tagad cenšas komunicēt insta, vienalga tas liekas mākslīgi
Kaarums @ 29.07.2020 18:31Lai jau atkož ? neko jau neesmu pateikusi taaadu, lai tagad man bruktu virsū vai kā ?viņš taču zin, ka man ir tādas bildes. Protams, nearvienu es nedalīšos.
Vienkārši, vēlējos pateikt, ka nevajag spriest par cilvēku pēc tā, kādu sabiedrība viņu pataisa ? Katrā ziņā, aprunājoties ar šo cilvēku, man domas mainījās uz visiem 100% ?
Jauku dienu ?
Gints visām rakstās instagram,vai ir vēl kāda kurai šis uzrakstījis??
Kā jums patika Sanas atbildes uz jautājumiem?
izklausās, ka kāda jau samīlējusies ?Kaarums @ 29.07.2020 18:31Lai jau atkož ? neko jau neesmu pateikusi taaadu, lai tagad man bruktu virsū vai kā ?viņš taču zin, ka man ir tādas bildes. Protams, nearvienu es nedalīšos.
Vienkārši, vēlējos pateikt, ka nevajag spriest par cilvēku pēc tā, kādu sabiedrība viņu pataisa ? Katrā ziņā, aprunājoties ar šo cilvēku, man domas mainījās uz visiem 100% ?
Jauku dienu ?
What @ 29.07.2020 20:45Katrīna storijos atbildēja par savām potītēm ?????
Czech @ 29.07.2020 18:27man patika, kd viņa iepriekš atbildēja uz Q&A. Par attiecībām ar Jāni uc
JD @ 29.07.2020 18:48
Gints nav rakstījis, un paldies viñam par to,jo nav manā gaumē. Bet vairākus gadus atpakał tajā pašā Instagram Mairis Briedis rakstīja. Tad gan es biju patīkami satraukta, jo biju vińa slēptā fane. Aiz cieñas pret viña sievu un bērniem neielaidos tālāk sarakstē. Tik vien kā pastāstīja par saviem treniñiem ārzemēs un novēlēju viñam veiksmi boksā.
Salīdzinoši nesen sāku sekot Paulai. Bet skatoties uz viñas aktivitāti treniños un veselīgo dzīvesveidu, galīgi neuzrunā viñas figūra. Storijā vēl pieminēja, ka uzsākot izpildīt spēka vingrinājumus, baidījās par to ka par veci kłūs. Taču tagad saprot, ka ir ne tuvu vecim.
Lai gan ir smalka, man vina tomēr liekas masīva un vīriškīga. Noteikti nav fitnesa auguma modele manās acīs. Turpinu sekot viñas nesamākslotā dzīvesstila dēł. Un reizi pa reizei nočiept ideju kādai receptei.
Shayk @ 29.07.2020 15:22Saulietei ta Guess soma ka tadai pusaudzei izskatas. ?
NickyShark @ 30.07.2020 09:33Noskatījos Saulietes storiju un pilnīgi piekrītu: CILVĒKU STULBUMAM šajā forumā NAV ROBEŽU! Jūs sekojiet visiem šiem cilvēkiem, pētāt viņu potītes un "zūmējat" bildes? Izsakāt kaut kādas varbūtības un savas teorijas, pataisiet par sev vēlamo.
Kura no Jums, visu to ko šeit rakstāt par šiem civēkiem, varētu viņiem šo visu acīs pateikt?
100% pati sev uzdeva, to taču varēja redzēt ?VIP @ 29.07.2020 19:39
Ja godīgi, man likās, ka viņa pati sev uzdevusi jautājumus, lai varētu atrādīt visu, ko lieto - ko ikdienā, ko reizi nedeļā, ko sauļojoties, ko matiem, kādas smaržas... nu tā, samāksloti.
Nemieriga12 @ 30.07.2020 08:58
Paula jau to savu formu neuztur ar vienkārši sportu un ēdienu.
Viņai tam nemaz nebija laiku, kā piemēram, grāmatas izdošana, tikšanās, fotosesijas, tam laika nebija.
Kā arī ar Pēteri esmu kontaktā uz čau, ka iet un parunāt par klačām, tā kā arī zinu to ka Pēteris ar Paulu attiecības esot izsēdinaja viņu uz mazas devas ko viņa pati sev inejce un to pārtraukta tā vienkārši nevar. Tādu muskuļu reljefu šajā posmā viņa pat saglābt nevarēja ar tādu skriešanu utt. Līdz ar to nevaig ticēt visam ko instagram rāda. Jā,skaista meitene, lai veicas, bet viņa nemaz nav tik burvelīga kā sevi parāda.
Kā arī pat nejēdz nokartot c kategoriju un visiem ieskaidro, ka viņai tādu nevaig, jo ir gana augusi. Varbūt viņai ir zināšanas.taču sevi pilnveidojot es viņu gribētu arī redzēt ka pasniedzēju jaunajiem treneriem. Nav viņa slikta, taču arī viņai ir savi noslēpumi, īpaši ķermeņa uzturēšana un sejas injekcijas.
Satori @ 30.07.2020 11:03Ko var ņemties ar savu marihuānu, tak sēdi un kurī..