reina @ 28.07.2020 16:37Standby, ļoti subjektīvi. Man no instamammām tieši santaniim ļoti, teju vai vislabāk, patīk. Šķiet reāla, ar savu humoru un izteikšanās veidu. Ticu arī vēlmei izskriet uz veikalu kaut vai tikai pēc gultasveļas, pašai tai posmā bija līdzīgi. Un sevi labi parādīt - arī tikai cilvēcīgi. Bet nu jā. Necenšos pārliecināt par pretējo, tikai pateikt, ka tiešām ļoti dažādi uztveram :D
pamanīju, smieklīgi gan. Vai nu varēja atstāt kā ir vai vismaz nelikt otro bildi?Diamond- @ 28.07.2020 22:59Dzenīte tik ilgi influencere, bet vēljoprojām nemāk photoshopu. ? Jumts kaut kā ļoti ielocījies pirmajā bildē, kur atrodas uz terases. Uzreiz (arī bez visa jumta) var redzēt, ka ir mazināts vaigs un zods. Meh. Nu tak mazini, bet tā lai nepamana nu.? Otrajā bildē jumts taisnāks par taisnu
Nemieriga12 @ 28.07.2020 12:31Gints visām rakstās instagram,vai ir vēl kāda kurai šis uzrakstījis??
Ja kāda ir es padalīšos ar sākasti no instagram kur šis raksta un manām draudzenēm
. ?
Kaarums @ 29.07.2020 02:12Gints patiesībā ir ļoti vienkāršs cilvēks, pilnīgi savādāks kā sabiedrība viņu redz... Ļoti daudz pastāstīja par Jutu, viņu attiecībām.
Bet nu tas, ka viņš tagad uzdzīvo ir vairāk kā skaidrs. Gan jau, ka meklē one night stand ar vairākām ? pagajušajās brīvdienas bija storijs, kur atrodas restorānā un pretim sēž kāda dāma ? vēl sūtīja bildes.. Runājot par bildēm, man ir pilns telefons ar Ginta khem, nepiedienīga rakstura bildēm ?
Paprika @ 29.07.2020 03:39
Tu speciāli reģistrējies, lai ar to palielītos?
ja tā tiešām būtu šaubos vai tu te to rakstītu, slimāKaarums @ 29.07.2020 02:12Gints patiesībā ir ļoti vienkāršs cilvēks, pilnīgi savādāks kā sabiedrība viņu redz... Ļoti daudz pastāstīja par Jutu, viņu attiecībām.
Bet nu tas, ka viņš tagad uzdzīvo ir vairāk kā skaidrs. Gan jau, ka meklē one night stand ar vairākām ? pagajušajās brīvdienas bija storijs, kur atrodas restorānā un pretim sēž kāda dāma ? vēl sūtīja bildes.. Runājot par bildēm, man ir pilns telefons ar Ginta khem, nepiedienīga rakstura bildēm ?
Kaarums @ 29.07.2020 00:50
Aha, rakstās gan ? nesen arī satikāmies ?
Mandele @ 29.07.2020 01:57Izskatās, ka Juta laika, brauks ciemos pie Jurčika, komentāros pat raksta drīz runčuk! nē nu man jau patīk, baigais malacis, normālu kloķi ta Gintam beidzot ielika.. samilesies , parvaksies uz usa untas valdmanis ta ari paliks viens , vecs, nevienam nevajadzigs ar saviem tarakaniem ??
smieklīgi!!! Domā, Gints neatkodīs tevi, ja zina, kam sūtījis krāniņbildes? ???Kaarums @ 29.07.2020 02:12Gints patiesībā ir ļoti vienkāršs cilvēks, pilnīgi savādāks kā sabiedrība viņu redz... Ļoti daudz pastāstīja par Jutu, viņu attiecībām.