Klimpa @ 20.07.2023 17:39Man noteikti kāds pārmetīs, bet nu nav forši kačāt sev statisku uz bērna rēķina. Ar šo es domāju Dvisku. Ielikt postu/story par to, ka bērnam slikti ar veselību (bildes ĀP mašīnā vsp kronis), tajā pašā laikā teikt, ka neko vairāk neteikšu (zinot, ka tāpat daudzi rakstīs/jautās) un pēc tam vēl reklamēt matu kopšanas produktus. Šis man liekas max stulbi.
P.S. Lai meitēnam laba veselība!
EmilijaArm @ 20.07.2023 18:50
Viņai vai tad venīri jeb porcelāna plāksnītes? Man likās, ka uz tām drupām, kas tai mutē bija, tikai kroņus uz fikso varēja uzbliezt, īstos zobus novīlējot kā ķīlīšus. Bet jā, pietūkušas zilganas smaganas skaidri rāda, ka kaut kas tur galīgi nav okei, un nez vai runa ir tikai par higiēnu.
Oliviiaa @ 20.07.2023 19:54Kāds zin kas šī par jauno influenceri?
https://instagram.com/madara_mar?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Skatos, ka piedāvā gan konkursus, gan ir skaistumkopšanā, gan modele, gan runogs ? nedaudz jokaini
jau izņemti, jo es neatradu?Subidubi @ 20.07.2023 21:44Es arī esmu diezgan šokēta par Dvinskas rīcību. Kas tām influencerēm darās galviņā vispār? Tikai kā kontentu uzbliezt? Iedomājos situāciju (kā mammā, kura ar savu bērnu ir braukusi ar ātrajiem kopā uz slimnīcu) - tā, fiksi šitas jānofočē, lai vēlāk Instā varētu ielikt. Nu kā?! Man vispār pēdējā laikā vēmienu tas viss izraisa, tie sievišķi tak nav veseli un es nezinu, kā viņu līdzcilvēki to mūžīgo stage-up var vispār izturēt. Samazgas galviņās viņām.
Dadaaa @ 20.07.2023 22:50jau izņemti, jo es neatradu?
Klimpa @ 20.07.2023 17:39Man noteikti kāds pārmetīs, bet nu nav forši kačāt sev statisku uz bērna rēķina. Ar šo es domāju Dvisku. Ielikt postu/story par to, ka bērnam slikti ar veselību (bildes ĀP mašīnā vsp kronis), tajā pašā laikā teikt, ka neko vairāk neteikšu (zinot, ka tāpat daudzi rakstīs/jautās) un pēc tam vēl reklamēt matu kopšanas produktus. Šis man liekas max stulbi.
P.S. Lai meitēnam laba veselība!
Kā vispār var izmazgāt zobus ar tādām smaganām? Sāp jau skatoties vien.EmilijaArm @ 20.07.2023 18:50
Viņai vai tad venīri jeb porcelāna plāksnītes? Man likās, ka uz tām drupām, kas tai mutē bija, tikai kroņus uz fikso varēja uzbliezt, īstos zobus novīlējot kā ķīlīšus. Bet jā, pietūkušas zilganas smaganas skaidri rāda, ka kaut kas tur galīgi nav okei, un nez vai runa ir tikai par higiēnu.
Subidubi @ 20.07.2023 21:44Es arī esmu diezgan šokēta par Dvinskas rīcību. Kas tām influencerēm darās galviņā vispār? Tikai kā kontentu uzbliezt? Iedomājos situāciju (kā mammā, kura ar savu bērnu ir braukusi ar ātrajiem kopā uz slimnīcu) - tā, fiksi šitas jānofočē, lai vēlāk Instā varētu ielikt. Nu kā?! Man vispār pēdējā laikā vēmienu tas viss izraisa, tie sievišķi tak nav veseli un es nezinu, kā viņu līdzcilvēki to mūžīgo stage-up var vispār izturēt. Samazgas galviņās viņām.
Villanelle @ 19.07.2023 15:16nu ko dzīvē dara visas Kalendy-veidīgās čiepas? šī konkrētā krūtis tagad liek. ok, tā jau sadarbība, bet arī tāpat - bauda dzīvi, šopingo, ēd restorānos, veic skaistuma procedūras un par darbu i nestreso. neticu, ka viņas garlaicīgo dr'ēbju bode nes tādus ienākumus
kā Tu vari zināt ka tas ir braucot?Konča @ 20.07.2023 23:09Linda Paulauska ielikusi story, kurā Marks nav piesprādzēts braucot ar auto. Žēl bērniņus, tas laikam influencerus vieno. ?