panem to apava viles vietu viegli nodauzi ar amuriti. Paliks mikstaka un neberzis vairak.Ketija123 @ 26.07.2020 19:08Es tagad izklausīšos pēc kaut kādas trakas stalkeres.
Bet atceros, ka vēl nesen Sauliete reklamēja tos lieliskos Compeed līdzekļus pret noberztām kājām. Respektīvi, ja apavi berž kāju potītes aizmugurē, tad jāuzsmērē tas compeed zīmulītis un viss būs ok. Es arī biju domājusi viņu pirkt rīt, jo esmu ieplānojusi pirmdienu, kurā došos mazā šopingā, un man arī ir zemās kedas, kas super atbilst manam izmēram, bet tā apavu auduma maliņa, tieši zem potītes, šķiet ļoti asa (sajūta, ka varētu sākt berzt pēc intensīvas staigāšanas) , taču gribu viņas vilkt mini tripā pa Kurzemi.
Bet tagad ieraudzīju viņas pēdējo kopbildi ar Pēteri Instagram, un skatos, ka kaut kas nav smuki ar to potīti. Pievelku tuvāk.. Tur pušumi un plusā vēl nesmuki, balti nosēdumi no tā Compeed. Nez, laikam negribu tādu kāju paskatu un sajūtu savā minitripā. Jokaini, ka viņa to reklamē un iesaka.
Nemieriga12 @ 26.07.2020 21:51Kur pazudusi ir Jelgavas Elīna???
panem to apava viles vietu viegli nodauzi ar amuriti. Paliks mikstaka un neberzis vairak.
Es tagad izklausīšos pēc kaut kādas trakas stalkeres.
Bet atceros, ka vēl nesen Sauliete reklamēja tos lieliskos Compeed līdzekļus pret noberztām kājām. Respektīvi, ja apavi berž kāju potītes aizmugurē, tad jāuzsmērē tas compeed zīmulītis un viss būs ok. Es arī biju domājusi viņu pirkt rīt, jo esmu ieplānojusi pirmdienu, kurā došos mazā šopingā, un man arī ir zemās kedas, kas super atbilst manam izmēram, bet tā apavu auduma maliņa, tieši zem potītes, šķiet ļoti asa (sajūta, ka varētu sākt berzt pēc intensīvas staigāšanas) , taču gribu viņas vilkt mini tripā pa Kurzemi.
Bet tagad ieraudzīju viņas pēdējo kopbildi ar Pēteri Instagram, un skatos, ka kaut kas nav smuki ar to potīti. Pievelku tuvāk.. Tur pušumi un plusā vēl nesmuki, balti nosēdumi no tā Compeed. Nez, laikam negribu tādu kāju paskatu un sajūtu savā minitripā. Jokaini, ka viņa to reklamē un iesaka.
Ketija123 @ 26.07.2020 21:03
Ak jēziņ, cik Tev ir gadi, pieci? Vai tiešām nezināji, ka tulznas uz kājām, kas rodas apavu berzes rezultātā ne tikai nesmuki izskatās (tas nu točna ir mazākais), bet arī rīvē, spiežas, sūrst, sulo, līdz ar to ir grūti paiet, jūtams diskomforts utt.
bet es taču ne par to! runāju par to tavu dumjo iedomāšanos
tripā uztraukties par to, cik tur smuki/nesmuki nosēdumi no tā plākstera! First world problems ?
Ketija123 @ 27.07.2020 10:12
Tu iesmej par to, ka es nevēlos izskatīties nevīžīga un apsveru iespēju netērēt naudu produktam, kas man neraisa uzticību? Ko es tieši iedomājos dumji šajā situācijā?
Ja Tev tāds sīkums skaitās nevīžība, tad tas arī liecina par to, ka Tu esi pārlieku ieciklējusies uz sīkumainībām, kuras citi ne tikai nepamana, bet uzskata par ikdienišķām lietām. Ak Dievs, padomā tik, meitenei saberzta kāja un ir vai bija tur plāksteris. Kāds nevīžīgs skats, ak kāds kauns, kāds kauns!
vivii @ 27.07.2020 11:30Man šķiet, ka tie pleķi nav no tiem plāksteriem, jo viņa pati ir diezgan pleķaina - ādas tips tāds, pleķi viņai arī ir dekoltē zonā un uz sejas, muguras, šķiet esmu redzējusi arī uz vēdera utt.
Manuprāt, tas nav saistīts ar tiem līdzekļiem...
Droši vari tāpat padalīties ar ziņām :DNemieriga12 @ 28.07.2020 12:31Gints visām rakstās instagram,vai ir vēl kāda kurai šis uzrakstījis??
Ja kāda ir es padalīšos ar sākasti no instagram kur šis raksta un manām draudzenēm
. ?