Nemieriga12 @ 20.07.2020 21:14Mani atkal fascinē Saulietes atbildība par saviem un svešu bērnu. Lec ūdeni tu nopietni??? ? Lec nu Davai, ātrāk?!
Cik kaklam ir skriemeļu 5 vai ne... Nu camoon.. Es strādāju bērnu slimnīcā un man katru nedēļu ieved šādus bērnus nodaļā, ar skriemeļu traumām un vairākums paliek arī uz tiem ratiņiem...
Kādēļ tāda dezinformācija. Vai viņa skries un spēs izvilkt bērnu no ūdens, nekad tu neko paredzēt nevari. Kaimiņiene nopirka dēlam uz 14 gadu vecumu basketbola bumbu, dzeks metot to bumbu pret sienu dabūja bumbu atpakaļ sejā un visi zobi ārā un zobi jau bija īstie un 14 gados meklē stomatologu un protēzes.. Sūdīgi. Man ir skumji par Saulietes bezatbildību tur uz tās laipas stāv trīs jaunas dzīvības.
Bariton @ 21.07.2020 09:09
jēziņ, nu gan var pārspīlēt, katru dienu ved un liela daļa paliek ratiņkrēslā? Kātad. Visi zobi ārā no bumbas? Kātad.
jēziņ, nu gan var pārspīlēt, katru dienu ved un liela daļa paliek ratiņkrēslā? Kātad. Visi zobi ārā no bumbas? Kātad.
Kaimiņiene nopirka dēlam uz 14 gadu vecumu basketbola bumbu, dzeks metot to bumbu pret sienu dabūja bumbu atpakaļ sejā un visi zobi ārā un zobi jau bija īstie un 14 gados meklē stomatologu un protēzes.. Sūdīgi. Man ir skumji par Saulietes bezatbildību tur uz tās laipas stāv trīs jaunas dzīvības.
Viņš ir jūrnieks. Un pat ja ''reiss'' beidzies, pašlaik daudzi netiek atpakaļ uz LVJauninjaaa @ 22.07.2020 12:01interesee kur palicis Danenbergsones draudzenes Ilonas vīrs. kādreiz storijos pieminēja, sen nekas nav dzirdēts
Viņš ir jūrnieks. Un pat ja ''reiss'' beidzies, pašlaik daudzi netiek atpakaļ uz LV
Bjork @ 22.07.2020 19:31Tik daudz bedu sai sievietei??Jau vien, ka roza drebes mazga ar baltajam. Saja vecuma jau butu jamak vismaz vela ar pratu saskirot un vismaz pirma pirmas mazgasanas likt "krasu keraju" ??? vel veders pusas.
Vinai dzive vispar ir kada draudzene?
Santalill @ 23.07.2020 10:30Šis mani dziļi šokēja,
Zinaju ka viņa ir debila, bet ka TIK (BetaBeidz)
Varat noskatīties šī džeka storijus
https://instagram.com/stories/uvis.vasilenko/2359100410060683391?utm_source=ig_story_item_share&igshid=hl16w9u8gxo7