Un tad vēl saka, ka jaunās māmiņas tik nogurušas un aizņemtas.
Yellow @ 20.07.2020 12:10
Yep, es arī gaidu, jo tā cenšanās būt influencerei ir cringe af.
Pirmkārt, viņai nav pilnīgi nekā ko parādīt. Katru dienu viens un tas pats par mazo cilvēku bla, bla. Cringe. Es pat viņai nesekoju, man bieži izmet pie ieteiktajiem profiliem.
Un tad blogs! Arī muldēšana par neko.
VIP @ 20.07.2020 14:27
Nu viss atkarīgs, cik ilgi skaitās jaunā māmiņa ?? viņai meita cik veca? Bet nu pati ēd, pati guļ, pati spēlējas, skaidrs, ka viņai daudz brīva laika... un jā, viņa ļoti garlaicīga, cik paskatos story, tad tik vai nu mājās uzdod jautajumus vai staigā pa savu mikro rajonu...
Katram citādāk, tāpēc es nebrīnos, ka viņa ir nogurusi.
Pārējām ir spilktākad personības,vińu dzīvēs daudz kas notiek,bet Penka ir super garlaicīgaBordo @ 20.07.2020 18:18Kas tad tai Penkai postos citādāk nekā citām ig mammām? Manuprāt, viss tieši tāpat - vairāk vai mazāk vienveidīgi un garlaicīgi. :D Bildes tādas pašas, teksti ar.
Būtu viņa vai bērniņš nedaudz vairāk IG “standartiem” atbilstoši, būtu arī viņai fanu vairāk! Vai, ja sadarbotos ar kādu krutu zīmolu.
Piedodiet, skarbi, bet tā ir! Tagad vnk ir uzsākta naida kampaņa pret viņu, tas arī viss! Manā izpratnē viņa ir tikpat kaitinoša kā citas māmiņas no ig blices- ne vairāk un ne mazāk.
Pistācija @ 20.07.2020 18:37Ceru, ka Agnese kādreiz lasīs šo forumu.
EJ palasi grāmatas vairāk, neprasi uzmanību un netēlo upuri.
Tagad tureti viņai ir, atkal alkoholu dzer un rāda to IG .
Kur sevis attīstīšana un nečīkstēšana.
PIEAUDZ!
Stalkerlvl1000 @ 20.07.2020 20:29Izskatās, ka juta ari piedalās vakariņas četratā.. Kur būs arī horens. :D laikam būs interesanta sezona :D
Aureksi @ 20.07.2020 15:03Kas tad noticis ar Telpa sev? Sen nekas nav redzēts/dzirdēts. Kramiņa un Dzenīši arī svētkus tur nesvinēja mazajiem un Dzenīte, tā vietā to darīja dzīvoklī, kur daudz daudz mazāk vietu
es nezinu,kas par naida kampaņu te domāts, bet bāc. Komentēt visām influencerem,ietekmelēm utt (man pat nav nejausmas, cik daudzām) teju katru postu un komentāri kā labākajai draudzenei.... Un sekotāju iegūšana uz ģimenes problēmu/sāpju/nelaimju rēķina... Nē, nu,katrs dara,protams,kā pašam patīk. ?Bordo @ 20.07.2020 18:18Kas tad tai Penkai postos citādāk nekā citām ig mammām? Manuprāt, viss tieši tāpat - vairāk vai mazāk vienveidīgi un garlaicīgi. :D Bildes tādas pašas, teksti ar.
Būtu viņa vai bērniņš nedaudz vairāk IG “standartiem” atbilstoši, būtu arī viņai fanu vairāk! Vai, ja sadarbotos ar kādu krutu zīmolu.
Piedodiet, skarbi, bet tā ir! Tagad vnk ir uzsākta naida kampaņa pret viņu, tas arī viss! Manā izpratnē viņa ir tikpat kaitinoša kā citas māmiņas no ig blices- ne vairāk un ne mazāk.
Stalkerlvl1000 @ 20.07.2020 20:29Izskatās, ka juta ari piedalās vakariņas četratā.. Kur būs arī horens. :D laikam būs interesanta sezona :D