IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Scandinavian @ 28.06.2023 17:58
Pheremone reklāma ar Gluzunovu ir briesmīga. Gribējās nipeļus parādīt, parādīja, bet tā mahāšanās ar rokām un galvas kratīšana priekš kam? Ja nervozē, tad gan jau ir laiks nomierināties, nav tak nekāda online reklāma.

Meklē atkal_forma 😉
28.06.2023 20:10 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
elfa* @ 28.06.2023 19:02
Kas tā par Aneti, kas iepriekš minēta? Gribētu piesekot kādam kontam, kas nav mākslīgs un iestudēts (kā Krastas vai citu influenceru).

Meklē atkal_forma 😉
Sajaucu iepriekšējo.
28.06.2023 20:11 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
melna_aronija @ 28.06.2023 19:33

Varbūt viņas draugs ir jau tik tālu saēdies tās sēnes, ka viņam viss liekas legāls, atļauts un viņa prātā nekādi noteikumi vispār neeksistē? :D Un nav svarīgi, kā ir patiesībā :D
Man tā Alise liekas kā no ķēdes norāvies pusaudzis, kuram galvenais ir izrādīties - vai nu ar viedokli, vai ar pliku čožu. Nav svarīgi. Ka tikai uzmanība.
Kad viņa vēl bija precējusies ar to Mārtiņu, likās kaut cik savākta. Jā, karojošā vegāne un arī tad pīpēja, bet likās savākta - nebija konstanti appīpējusies, lika ok video youtubē (no ceļojumiem utt). Varbūt tas čalis vnk viņu savāca un noturēja kaut kādā rāmī... Bet nu kad izšķīrās, tad ne vairs video, ne vairs kkādas robežas.

Pēc maniem uzskatiem, viņa vienmēr tāda ir bijusi. Pirms marihuānas lietošanas viņa stāstīja, ka pārmērīgi lietoja alkoholu, pēc tam arī ar Mārtiņu lietoja marihuānu. Mārtiņš bija tāds pats, kā viņa. Un abi vienmēr ir pīpējuši un visādā veidā izcēlušies, atceros, toreiz, kad abi bija kopā, Alise teica, ka Mārtiņš atbalsta OF un bildē viņu OF saturam. Ar to es gribu teikt - vismaz senāk abi vienā katlā metami un Alise senāk nav bijusi citādāka.
28.06.2023 20:12 |

Reitings 20777
Reģ: 30.05.2022
Šeit jau izklausās, ka kāds saēdās sēnes, un granātas sāka rādīties. 🤭🤭🤭 Alise, tas pie Tevis?
https://www.tvnet.lv/7804471/virietis-draud-uzspridzinat-granatu-dzivokli-atrod-narkotikas
28.06.2023 20:45 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
Man vienigajai liekas ka stuzhukai izskatas nesamerigi liela galva prieks vinas kermeni? Jaunakaja vinas reels kur vina apaksvela ?
28.06.2023 21:00 |

Reitings 823
Reģ: 16.01.2023
HiacinteBurkaa @ 28.06.2023 12:40

Nezināju, ka viņai ir bērni ?

Sandai ir dēls kuram ir 17 gadi
28.06.2023 21:40 |

Reitings 4886
Reģ: 27.03.2023
Vegāniskā Alise atkal dabūjusi uzmanību un nu jau ziņu portālā, tagad varēs cepties uz vairākām dienām.
Vispār smieklīgi, ja domā, ka publiski patstāvīgi kurījot un plivinot kājas viņu neviens nenosūdzēs.
Tagad ietekmeļiem vispār dzīve paliek “grūtāka”, daudzi ir zem lupas un tiek sūdzēti par katru pirdienu un, protams, arī nopietnākām lietām.
29.06.2023 07:41 |

10 gadi
Reitings 943
Reģ: 17.12.2010
kumelite15 @ 28.06.2023 11:39
Mani nebeidz parsteigt Streele. Stasta storijos, ka braucot uz Ligo svinibam pa celam viena meita vemj, otrai paradas stomatits, bet tapat aizbrauc uz svinibam, kur pilns ar cilvekiem un citiem berniem. Es saprotu, ka negribas atcelt planus un pienemsim, ka vienalga par savejiem, kuriem gan jau vieglak butu veseloties majas, bet vai stomatots nav lipigs? Kaa ar tiem parejiem berniniem?

Es arī par šo šokā, likās līdz šim viņa baigi jēdzīga.
29.06.2023 08:33 |

Reitings 456
Reģ: 09.01.2022
kumelite15 @ 28.06.2023 11:39
Mani nebeidz parsteigt Streele. Stasta storijos, ka braucot uz Ligo svinibam pa celam viena meita vemj, otrai paradas stomatits, bet tapat aizbrauc uz svinibam, kur pilns ar cilvekiem un citiem berniem. Es saprotu, ka negribas atcelt planus un pienemsim, ka vienalga par savejiem, kuriem gan jau vieglak butu veseloties majas, bet vai stomatots nav lipigs? Kaa ar tiem parejiem berniniem?

Es esmu vairāk kā šokā par šo! Bērni slimi, velk viņus vēl nez cik tālu , lai tik neatceltu savus plānus. Un tur vēl pilns ar bērniem, par kuriem viņai vispār nospļauties. Tāpat taču pēc Jāņiem ir ielikts posts, ka nosvinēta meitai dzimšanas diena, kur arī pilns ar bērniem. Vakar storijos saka, ka vēljoprojām dvīnes slimas, bet ballītes viena aiz otras ar citiem bērniem.
Man kaut kā nepieņemami, jo vienmēr visas ciemošanās/ballītes atceļu, ja bērns ir slims.
29.06.2023 08:47 |

Reitings 2117
Reģ: 09.12.2021
TuunEs @ 29.06.2023 07:41
Vegāniskā Alise atkal dabūjusi uzmanību un nu jau ziņu portālā, tagad varēs cepties uz vairākām dienām.
Vispār smieklīgi, ja domā, ka publiski patstāvīgi kurījot un plivinot kājas viņu neviens nenosūdzēs.
Tagad ietekmeļiem vispār dzīve paliek “grūtāka”, daudzi ir zem lupas un tiek sūdzēti par katru pirdienu un, protams, arī nopietnākām lietām.

Reti pretīga viņa ir.
29.06.2023 09:36 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Chirka @ 29.06.2023 08:47

Es esmu vairāk kā šokā par šo! Bērni slimi, velk viņus vēl nez cik tālu , lai tik neatceltu savus plānus. Un tur vēl pilns ar bērniem, par kuriem viņai vispār nospļauties. Tāpat taču pēc Jāņiem ir ielikts posts, ka nosvinēta meitai dzimšanas diena, kur arī pilns ar bērniem. Vakar storijos saka, ka vēljoprojām dvīnes slimas, bet ballītes viena aiz otras ar citiem bērniem.
Man kaut kā nepieņemami, jo vienmēr visas ciemošanās/ballītes atceļu, ja bērns ir slims.

Wow. Tie bērni vēl ir ļoti maziņi. Gada māte. Ļoti atgādina vienu paziņu, kura arī tikpat pofigistiski izturējās pret bērniem - bija bail pie viņas braukt. Jo nekad nepabrīdināja, ja bērni slimi. Vienreiz aizbraucu un tur priekšā novēmies rotenieks. Bet šī neko - ballīti jau neies atcelt dēļ tā. Un tā ir tikai aisberga redzamā daļa....
29.06.2023 09:41 |

Reitings 7356
Reģ: 20.09.2022
elfa* @ 28.06.2023 17:29

Godīgi - es arī iedomājos par tiem tekstiem, ka zāle neizraisot atkarību... un to saka personāži, kas katru dienu ir apdolbījušies un bez maz nespēj vairs skaidri būt. Var redzēt, cik ļoti tas ''neizraisa atkarību''. Tai pašai Alisei - kad viņa pēdējo reizi bija neappīpējusies? Tas ir tas pats, kas ja Kirpičs teiktu, ka alko toč neizraisa atkarību un viņš toč nav alkāns.
Turklāt, tā augstprātība, kā viņa te LV mainīšot lietas, cīnītāja utt. Par tiem pašiem pieminētajiem viendzimuma pāriem(tas nav labs salīdzinājums, jo situācijas ir PILNĪGI savādākas, bet nu pieņemsim) - kad viņi sūta kādus savus pārstāvjus no organizācijām runāt ar deputātiem par izmaiņām likumā, viņi aizsūta normālus, pieklājīgus, zinošus cilvēkus, kas spēj argumentēt, diskutēt, izteikties par savu ideju nevis tikai tupa brēkt, citos neklausoties utt. Kāda būtu tā saruna par narkotiku legalizāciju? Apdolbījies Ališuks ar tādiem pašiem ''domu biedriem'' ierodas bļaut kā ''manam draugam Kanādā ļauj sēnes ēst, bet mūs te apbižo''? Viņa taču nav spējīga vispār diskutēt normāli, argumentēt vai pat sarunāties ar kādu, kas citādi domā. Tikai brēkt savu.

Zinu cilvēku, kurš regulāri pīpēja zāli, pēc kāda laika tā vairs nedeva vēlamo efektu, pārgāja uz stiprākiem apreibinošajiem. Kas ar to cilvēku ir tagad, nezinu. Jau gadiem neesmu satikusi.
29.06.2023 10:18 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
amnēzija @ 29.06.2023 10:18

Zinu cilvēku, kurš regulāri pīpēja zāli, pēc kāda laika tā vairs nedeva vēlamo efektu, pārgāja uz stiprākiem apreibinošajiem. Kas ar to cilvēku ir tagad, nezinu. Jau gadiem neesmu satikusi.

Vēl man patīk tas Alise storijs, kurā viņa saka “Esmu gatava arī pasēdēt, parādīšu meditāciju un jogu cietumā” 😁
Aliseeeeeee, kādā filmā Tu dzīvo! 😁 Es domāju cietumā Tu varēsi pēc cietuma draudzeņu pieprasījuma rādīt visu no sava OnlyFans repertuāra un Tev neviens par to piķi nemaksās 😁 Good luck!
29.06.2023 10:44 |

Reitings 361
Reģ: 01.05.2022
Nu nezinu vai Timma priecīgs: https://failiem.lv/u/nb98h9azs
29.06.2023 11:18 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
MTY @ 29.06.2023 11:18
vinam Vienlaga .
29.06.2023 11:24 |

10 gadi
Reitings 1438
Reģ: 31.01.2015
MTY @ 29.06.2023 11:18

Manuprāt, šajā brīdī, Timmam ir vienalga par puiku. Kristianam tikko bija dzimšanas diena, soc.tīklos nevienas bildītes, neviens sveiciens. Tas, protams, nenozīmē, ka neapsveica privāti, bet cilvēks, kuram nav problēmu publicēt gan puspliku Annu, gan viņas bērnu, nevar pieminēt arī savu miesīgu bērnu? Kādreiz ik pa laikam ielika kādu bildīti, brauca kopā ceļojumos, tagad nekā.
29.06.2023 11:26 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
vilkluse @ 28.06.2023 15:07

ja tu vispār nesaproti, par ko tu runā, varbūt labāk nerunā.
zāle arī "iziet" ātri. tas, ka urīnā paliek pēdas, nenozīmē, ka cilvēks ir apreibis.
un nepaliek "visu laiku". thc uzkrājas tauku šūnās un, ja regulāri!!! smēķē, tad narkotiku tests var būt pozitīvs vēl ilgi. ja nesmēķē regulāri, bet novelk džointu, pēc 2 dienām narkotiku tests būs negatīvs.
Tā kā tas ir BS ko viņai tur raksta, par to, ka Amsterdamā vienreiz uzkurī un Latvijas atņem tiesības.... kaut gan, asinīs un matos var uzķert vēl ilgāk, bet tie testi ir dārgi un man liekas, ka tos parasti netaisa.

Kas TU tāda esi , lai svešam cilvēkam pateiktu, lai es vispār nerunāju?
Te katrs pēc saviem ieskatiem var izteikt savas domas, ja Tavs stresa līmenis ir tik zems, ka Tu nespēj izturēt cita viedokli, tad tā ir tava problēma , nevis man tamdēļ jāklusē!
29.06.2023 11:45 |

Reitings 618
Uvavy @ 28.06.2023 20:04

Klau, kapēc alkohols nav aizliegtā viela? Tu nopietni domā, ka tāpēc, ka alkohols ir atļauts, no tā ir mazāks ļaunums? Reāli visiem šāda viedokļa paudējiem iesaku iepazīties ar informāciju par alkoholismu.
Es domāju, ka alkohols ir atļauts tāpēc, ka šim biznesam bija aktīvāki lobētāji nekā narkotikām un tāpēc, ka cilvēkam sazin kādu iemeslu dēļ tas šķiet pieņemamāk, lai gan rada ne mazāku ļaunumu par narkotiskām vielām. Nav tāda iemesla, ka alkohols būtu mazāks ļaunums vai tamlīdzīgi, tas ir politisks lēmums, kādēļ alkohols ir atļauts. Tāpat kā, piemēram, viendzimumu laulības - un cik interesanti vērot, ka šajā diskusijā tiek uzskatīts, ka šāds lēmums ir "kaut kas cits". Reāli tas ir tikai par konservatīviem uzskatiem - tas arī šim visam ir vienojošais, ka šādus uzskatus pauž visādi Latvija pirmajā vietā u.tml.
P.S. Braukšanu jebkādā reibumā neatbalstu.

Alkoholu nevar likt vienā maisā ar zāli, sēnēm vai narkotikām citām. Tiik grūti to saprast? Cilvēks var izdzert vienu vīna glāzi dienā un nebūs nekā no tā (es nerunāju par ilgtermiņu), bet tai pat laikā var ievilkt vienu zāles dūmu un noķert bālo. Vai iešpricēt vienu heroīna devu un būt citā pasaulē vai apēst sēni un sapņot pāris stundas. To tiešām ir tik grūti saprast? 😀
29.06.2023 11:47 |

Reitings 618
Oriona @ 29.06.2023 11:26

Manuprāt, šajā brīdī, Timmam ir vienalga par puiku. Kristianam tikko bija dzimšanas diena, soc.tīklos nevienas bildītes, neviens sveiciens. Tas, protams, nenozīmē, ka neapsveica privāti, bet cilvēks, kuram nav problēmu publicēt gan puspliku Annu, gan viņas bērnu, nevar pieminēt arī savu miesīgu bērnu? Kādreiz ik pa laikam ielika kādu bildīti, brauca kopā ceļojumos, tagad nekā.

Es domāju ka tur kontakts ir pazudis. Sākumā lika IG dēlu arī svētkos, kad nebija klāt lai parādītu ka itkā ir labs tētis, tagad tas viss noplacis!
29.06.2023 11:48 |

Reitings 512
Reģ: 12.09.2022
Berry5 @ 29.06.2023 09:41

Wow. Tie bērni vēl ir ļoti maziņi. Gada māte. Ļoti atgādina vienu paziņu, kura arī tikpat pofigistiski izturējās pret bērniem - bija bail pie viņas braukt. Jo nekad nepabrīdināja, ja bērni slimi. Vienreiz aizbraucu un tur priekšā novēmies rotenieks. Bet šī neko - ballīti jau neies atcelt dēļ tā. Un tā ir tikai aisberga redzamā daļa....
šo klausījos un nesaprotu. Oi cik pasākumus neesmu atcēlusi, kad slims bērns. Viņas situācijā es brauktu atpakaļ mājās. Tas nav smuki, ka aizbrauc un tusē ar citiem. Nu iespējams, ka citiem pateica kāda situācija. Ar slimu bērnu jau ar nekāda svinēšana nesanāk.
29.06.2023 12:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits