Scandinavian @ 28.06.2023 17:58Pheremone reklāma ar Gluzunovu ir briesmīga. Gribējās nipeļus parādīt, parādīja, bet tā mahāšanās ar rokām un galvas kratīšana priekš kam? Ja nervozē, tad gan jau ir laiks nomierināties, nav tak nekāda online reklāma.
elfa* @ 28.06.2023 19:02Kas tā par Aneti, kas iepriekš minēta? Gribētu piesekot kādam kontam, kas nav mākslīgs un iestudēts (kā Krastas vai citu influenceru).
melna_aronija @ 28.06.2023 19:33
Varbūt viņas draugs ir jau tik tālu saēdies tās sēnes, ka viņam viss liekas legāls, atļauts un viņa prātā nekādi noteikumi vispār neeksistē? :D Un nav svarīgi, kā ir patiesībā :D
Man tā Alise liekas kā no ķēdes norāvies pusaudzis, kuram galvenais ir izrādīties - vai nu ar viedokli, vai ar pliku čožu. Nav svarīgi. Ka tikai uzmanība.
Kad viņa vēl bija precējusies ar to Mārtiņu, likās kaut cik savākta. Jā, karojošā vegāne un arī tad pīpēja, bet likās savākta - nebija konstanti appīpējusies, lika ok video youtubē (no ceļojumiem utt). Varbūt tas čalis vnk viņu savāca un noturēja kaut kādā rāmī... Bet nu kad izšķīrās, tad ne vairs video, ne vairs kkādas robežas.
HiacinteBurkaa @ 28.06.2023 12:40
Nezināju, ka viņai ir bērni ?
kumelite15 @ 28.06.2023 11:39Mani nebeidz parsteigt Streele. Stasta storijos, ka braucot uz Ligo svinibam pa celam viena meita vemj, otrai paradas stomatits, bet tapat aizbrauc uz svinibam, kur pilns ar cilvekiem un citiem berniem. Es saprotu, ka negribas atcelt planus un pienemsim, ka vienalga par savejiem, kuriem gan jau vieglak butu veseloties majas, bet vai stomatots nav lipigs? Kaa ar tiem parejiem berniniem?
kumelite15 @ 28.06.2023 11:39Mani nebeidz parsteigt Streele. Stasta storijos, ka braucot uz Ligo svinibam pa celam viena meita vemj, otrai paradas stomatits, bet tapat aizbrauc uz svinibam, kur pilns ar cilvekiem un citiem berniem. Es saprotu, ka negribas atcelt planus un pienemsim, ka vienalga par savejiem, kuriem gan jau vieglak butu veseloties majas, bet vai stomatots nav lipigs? Kaa ar tiem parejiem berniniem?
TuunEs @ 29.06.2023 07:41Vegāniskā Alise atkal dabūjusi uzmanību un nu jau ziņu portālā, tagad varēs cepties uz vairākām dienām.
Vispār smieklīgi, ja domā, ka publiski patstāvīgi kurījot un plivinot kājas viņu neviens nenosūdzēs.
Tagad ietekmeļiem vispār dzīve paliek “grūtāka”, daudzi ir zem lupas un tiek sūdzēti par katru pirdienu un, protams, arī nopietnākām lietām.
Chirka @ 29.06.2023 08:47
Es esmu vairāk kā šokā par šo! Bērni slimi, velk viņus vēl nez cik tālu , lai tik neatceltu savus plānus. Un tur vēl pilns ar bērniem, par kuriem viņai vispār nospļauties. Tāpat taču pēc Jāņiem ir ielikts posts, ka nosvinēta meitai dzimšanas diena, kur arī pilns ar bērniem. Vakar storijos saka, ka vēljoprojām dvīnes slimas, bet ballītes viena aiz otras ar citiem bērniem.
Man kaut kā nepieņemami, jo vienmēr visas ciemošanās/ballītes atceļu, ja bērns ir slims.
elfa* @ 28.06.2023 17:29
Godīgi - es arī iedomājos par tiem tekstiem, ka zāle neizraisot atkarību... un to saka personāži, kas katru dienu ir apdolbījušies un bez maz nespēj vairs skaidri būt. Var redzēt, cik ļoti tas ''neizraisa atkarību''. Tai pašai Alisei - kad viņa pēdējo reizi bija neappīpējusies? Tas ir tas pats, kas ja Kirpičs teiktu, ka alko toč neizraisa atkarību un viņš toč nav alkāns.
Turklāt, tā augstprātība, kā viņa te LV mainīšot lietas, cīnītāja utt. Par tiem pašiem pieminētajiem viendzimuma pāriem(tas nav labs salīdzinājums, jo situācijas ir PILNĪGI savādākas, bet nu pieņemsim) - kad viņi sūta kādus savus pārstāvjus no organizācijām runāt ar deputātiem par izmaiņām likumā, viņi aizsūta normālus, pieklājīgus, zinošus cilvēkus, kas spēj argumentēt, diskutēt, izteikties par savu ideju nevis tikai tupa brēkt, citos neklausoties utt. Kāda būtu tā saruna par narkotiku legalizāciju? Apdolbījies Ališuks ar tādiem pašiem ''domu biedriem'' ierodas bļaut kā ''manam draugam Kanādā ļauj sēnes ēst, bet mūs te apbižo''? Viņa taču nav spējīga vispār diskutēt normāli, argumentēt vai pat sarunāties ar kādu, kas citādi domā. Tikai brēkt savu.
amnēzija @ 29.06.2023 10:18
Zinu cilvēku, kurš regulāri pīpēja zāli, pēc kāda laika tā vairs nedeva vēlamo efektu, pārgāja uz stiprākiem apreibinošajiem. Kas ar to cilvēku ir tagad, nezinu. Jau gadiem neesmu satikusi.
vinam Vienlaga .MTY @ 29.06.2023 11:18Nu nezinu vai Timma priecīgs: https://failiem.lv/u/nb98h9azs
MTY @ 29.06.2023 11:18Nu nezinu vai Timma priecīgs: https://failiem.lv/u/nb98h9azs
vilkluse @ 28.06.2023 15:07
ja tu vispār nesaproti, par ko tu runā, varbūt labāk nerunā.
zāle arī "iziet" ātri. tas, ka urīnā paliek pēdas, nenozīmē, ka cilvēks ir apreibis.
un nepaliek "visu laiku". thc uzkrājas tauku šūnās un, ja regulāri!!! smēķē, tad narkotiku tests var būt pozitīvs vēl ilgi. ja nesmēķē regulāri, bet novelk džointu, pēc 2 dienām narkotiku tests būs negatīvs.
Tā kā tas ir BS ko viņai tur raksta, par to, ka Amsterdamā vienreiz uzkurī un Latvijas atņem tiesības.... kaut gan, asinīs un matos var uzķert vēl ilgāk, bet tie testi ir dārgi un man liekas, ka tos parasti netaisa.
Uvavy @ 28.06.2023 20:04
Klau, kapēc alkohols nav aizliegtā viela? Tu nopietni domā, ka tāpēc, ka alkohols ir atļauts, no tā ir mazāks ļaunums? Reāli visiem šāda viedokļa paudējiem iesaku iepazīties ar informāciju par alkoholismu.
Es domāju, ka alkohols ir atļauts tāpēc, ka šim biznesam bija aktīvāki lobētāji nekā narkotikām un tāpēc, ka cilvēkam sazin kādu iemeslu dēļ tas šķiet pieņemamāk, lai gan rada ne mazāku ļaunumu par narkotiskām vielām. Nav tāda iemesla, ka alkohols būtu mazāks ļaunums vai tamlīdzīgi, tas ir politisks lēmums, kādēļ alkohols ir atļauts. Tāpat kā, piemēram, viendzimumu laulības - un cik interesanti vērot, ka šajā diskusijā tiek uzskatīts, ka šāds lēmums ir "kaut kas cits". Reāli tas ir tikai par konservatīviem uzskatiem - tas arī šim visam ir vienojošais, ka šādus uzskatus pauž visādi Latvija pirmajā vietā u.tml.
P.S. Braukšanu jebkādā reibumā neatbalstu.
Oriona @ 29.06.2023 11:26
Manuprāt, šajā brīdī, Timmam ir vienalga par puiku. Kristianam tikko bija dzimšanas diena, soc.tīklos nevienas bildītes, neviens sveiciens. Tas, protams, nenozīmē, ka neapsveica privāti, bet cilvēks, kuram nav problēmu publicēt gan puspliku Annu, gan viņas bērnu, nevar pieminēt arī savu miesīgu bērnu? Kādreiz ik pa laikam ielika kādu bildīti, brauca kopā ceļojumos, tagad nekā.
šo klausījos un nesaprotu. Oi cik pasākumus neesmu atcēlusi, kad slims bērns. Viņas situācijā es brauktu atpakaļ mājās. Tas nav smuki, ka aizbrauc un tusē ar citiem. Nu iespējams, ka citiem pateica kāda situācija. Ar slimu bērnu jau ar nekāda svinēšana nesanāk.Berry5 @ 29.06.2023 09:41
Wow. Tie bērni vēl ir ļoti maziņi. Gada māte. Ļoti atgādina vienu paziņu, kura arī tikpat pofigistiski izturējās pret bērniem - bija bail pie viņas braukt. Jo nekad nepabrīdināja, ja bērni slimi. Vienreiz aizbraucu un tur priekšā novēmies rotenieks. Bet šī neko - ballīti jau neies atcelt dēļ tā. Un tā ir tikai aisberga redzamā daļa....