vivii @ 13.07.2020 13:19
Ko jūs domājat par tiem nl smart ēdieniem? Nu kā viņa rādīja story, ka ēdīs putru no paciņas utt.
Es arī šorīt ēdu malto auzu pārslu putru (principā ēdu katru dienu putru) un tieši domāju, kāda jēga no tiem paciņu ēdieniem?
Ja gribas, tad uztaisu smūtiju, arī līdzņemšanai, priekš kam tad vajag tādus smart food?
Es pati esmu mēģinājusi no nl drain effect, man no viņa palika slikti (paldies manai apsēstajai draudzenei, kura arī bija tik apsēsta, ka bez maz vai piespieda izmēģināt :D)
Jautāju to intereses pēc, jo man tas viss liekas baigi lieki ?
apgaismojiet mani ???
Intereses pēc esmu mēģinājusi vairākas kokteiļu garšas. Man gan ļoti garšoja. Šeit arī svarīgi ar kādu pienu jauc, tas ļoti maina garšu. Vismaz man tā bija.
Kādu reizi kā uzkoda vai našķis ir forši, bet tā vispār es arī tam nesprotu jēgu. Manā skatījumā ļoti dārgi sanāk. Auzu pārslu putru taču veikalos ir tik lēta, nezinu kam jānotiek, lai es maksātu 40 eiro par NL putru ?
Bet nu tās, kas NL sasniegušas jau lielākas kvalifikācijas nesliktu naudiņu saņem. Skatos, ka viena NL dāma kā sasniedz to DS, tā piepūstas lūpas un izskatās, ka krūtis arī mainījušas izmēru.