Visu cieņu miss fitnesa Paulai, bet kāpēc sevi tik daudz un ļoti jānomoka?! 10k soļi tukšā dūšā, vēl 6km pastaiga, intensīvs treniņš sporta zālē.. ? Kādēļ?! Es tikai PAR kustēšanos, cenšos katru dienu 10k ātra solī noiet, bet viņai jau visa diena vienā vāveres ritenī. Nemaz nebrīnīšos, ja organisms prasīs atpūsties un piespiedu kārtā "noliksies" ar kautko.. tfu tfu tfu!
Meija @ 08.07.2020 17:52Tas Saulietes video ir 5 gadus vecs, kādu vēl bijušo? ? Un redz, pat nemanat, ka gadi skrien, bet tikpat skaista.
Es vispar nesaprotu ka var dzert visus shos sudus. Patika Ginta Valdmanja viedoklis par tadiem produktiem. Tad labak vispar neest! Gribi but slaids? Ed veseligi un kusties vairak. Nekas labaks par sho formulu vienkarshi neeksiste.la femmina @ 08.07.2020 22:05Domāji, ka Sauliete tik nobružāta izskatās arī no tiem NL produktiem ko viņa sev pīčkā iekšā...
Stalkerlvl1000 @ 09.07.2020 06:29Kas tu tāda esi, lai kaut ko aizliegtu?
Ketija123 @ 08.07.2020 18:10
Nu gan.. Tas nav nekas traks.. Mēs ar draugu arī ejam garajās pastaigās vairākas reizes nedēļā, nostaigājam gar jūru pat 10 km (5 turp, 5 atpakaļ) un es vēl vakarā uz sporta zāli ar ričuku aizminos. Citreiz dodamies velobraucienā, kur nobraucam 25km. Un arī jāēd nav obligāti pirms sporta. Galvenais dzert ūdeni. Tev tā varbūt ir mocīšanās, bet citam dzīvesveids. Visu viņa dara pareizi. Tāpēc jau ir tik tvirts dupsis un stingras kājas.