Daisey @ 07.06.2023 15:14Ta ka kādam interesē kaut kāda parūka ??? tā ir tā šizanutā Jelgavas Elīna? Kas te vienmēr sadzērusies kādreiz nāca komentēt ????
kas vińa tāda ir? Esmu kko palaidusi garāmArabesq @ 07.06.2023 15:36Desmiti cilvēku gaida atbildi ??? Dieviešu foruma celebrity, es nevaru ??
HARDLUXURY @ 07.06.2023 15:31Labi, manas dāmas, kurām ir kādi jautājumi MAN ( iznemot parūku), jo uz to adekvāti atbildēju, droši rakstiet DM. Šeit redzu, ka dažas ir tik tiešām ar kaut kādām problēmām, ja gluži ne par ko metas virsū?♀️. Netaisos “piekakāt” diskusiju.DM.
kā es vińu instagram varu atrast?Schokolaade @ 07.06.2023 15:40Nesaprotu, ko var piesieties un apsaukāt vienu Elīnu (čau, kaimiņien:)) Katram ir savas īpatnības un reti kura no mums te tā atklāsies, kā viņa. Tas, ka viņai ir savs viedoklis, kas varbūt atšķiras no citu-vairākuma, nu tad ko???
Vienvārdsakot, Elīna ir nice ? sakat, ko gribat man tagad!
Schokolaade @ 07.06.2023 15:40Nesaprotu, ko var piesieties un apsaukāt vienu Elīnu (čau, kaimiņien:)) Katram ir savas īpatnības un reti kura no mums te tā atklāsies, kā viņa. Tas, ka viņai ir savs viedoklis, kas varbūt atšķiras no citu-vairākuma, nu tad ko???
Lai apsaukā , esmu par sevi pārliecināta un jūtos super labi😀✌️ un nav jātaisa 101 storijs, cik pēkšni es kluvusi esmu par dieviešu iedvesmu avotu. VISĀM LIELĀKAJĀM HEITERĒM, kuras te jau galējībās brauc , iesaku sākt ar sevi un būt par sevi pārliecinātām :)!Schokolaade @ 07.06.2023 15:40Nesaprotu, ko var piesieties un apsaukāt vienu Elīnu (čau, kaimiņien:)) Katram ir savas īpatnības un reti kura no mums te tā atklāsies, kā viņa. Tas, ka viņai ir savs viedoklis, kas varbūt atšķiras no citu-vairākuma, nu tad ko???
nē nu jā @ 07.06.2023 14:44
Umm ko? Normāls, parasts ķermenis meitenei pa kreisi, jūs galīgi saspiedušās jau? ?
Ķip ja nav supermodeles auguma, tad nevar vilkt peldkostīmu un izbaudīt ceļojumu? Tak liecieties mierā un beidziet projicēt savus kompleksus uz citiem
HARDLUXURY @ 07.06.2023 15:45
Gaidu uz vīna glāzi.. varbūt kādu dienu ?♥️?
Daisey @ 07.06.2023 15:13Vucēnai tā Vita joprojām pirkstus liek mutē un sūkā. Viņai nav pāri 2 gadi jau? Liekas nedaudz jocīgi ? un šķiet nemaz necenšas atradināt no tā. Jo tāds ieradums jau ilgi var turpināties.
Schokolaade @ 07.06.2023 15:40Nesaprotu, ko var piesieties un apsaukāt vienu Elīnu (čau, kaimiņien:)) Katram ir savas īpatnības un reti kura no mums te tā atklāsies, kā viņa. Tas, ka viņai ir savs viedoklis, kas varbūt atšķiras no citu-vairākuma, nu tad ko???
Viņa noteikti šobrīd to nožēlo, kad laiž garām lielu popularitāti. Paspīdēja, bet tikai uz īsu mirkli.VissssSlikti @ 06.06.2023 20:39Starp citu, Šilovs ir brīvs džeks. Caur paziņām uzzināju, ka Vendijai jau sen esot cits un viņu krāpjot, kā arī šodien Ogrē tas apstiprinājās, bija kopā ar pavisam citu čali. Arī instagramā Šilovs savai “sievai” neseko, tātad visas tās intervijas tik publicitātes celšanai.?
vajag izēgt “ svēto nevainību epopeju “ oke?😎Ainulai @ 07.06.2023 17:41kumelite15 teksts @ 07.06.2023 16:47[/quote
Piekrītu, šīs personas komentāri par citiem vienmēr ir reti riebīgi un aizskaroši.
guccibabe @ 07.06.2023 12:23
Jau neapnīk par to Agritu te cepties padsmit lapu garumā.?♀️?♀️?♀️
Inesiiite @ 07.06.2023 19:51Agrita beidzot izlikusi story
https://failiem.lv/u/e3h9p4nqp