Tieši tā, nerunājot jau vēl par to, ka bērni arī jau dzīvo Pētera dzīvoklī un viņas, nu jau pusaugu meita, to visu taču redz un saprot.Izle Zizle @ 04.07.2020 00:48
Tas uz īsu brīdi!
Tagad pirmos mēnešus rozā brilles, jau dzīvo kopā?! WTF?! Pat viens otru nepazīst! Tikai sekss un sekss. No reālas dzīves viens otru vēl nepazīst!
Zirnis @ 04.07.2020 00:54Tieši tā, nerunājot jau vēl par to, ka bērni arī jau dzīvo Pētera dzīvoklī un viņas, nu jau pusaugu meita, to visu taču redz un saprot.
alaya @ 04.07.2020 09:09Meitenes, es nenovēlu Jums to, ka par Jūsu attiecībām kāds šādi runās. Vai Jūs pašas savas attiecības uzsākāt pareizi un Jums nebija šīs periods? Vai pēc rozā brillēm Jūs pameta, ka Jums tas liekas wtf? Lai jau cilvēki izbauda un priecājās par savu dzīvi :)
Kad sieviete ir kopā ar vecāku vīrieti, tad neviens gailis pakaļ nedzied, bet, kad ir otrādi, tad ir wtf. Es uzskatu, ka katram no mums ir tiesības būt tādiem kā vēlamies nevis, lai mūsu attiecības tiek apspriestas kaut kādā forumā.
Meitenes, es nenovēlu Jums to, ka par Jūsu attiecībām kāds šādi runās. Vai Jūs pašas savas attiecības uzsākāt pareizi un Jums nebija šīs periods? Vai pēc rozā brillēm Jūs pameta, ka Jums tas liekas wtf? Lai jau cilvēki izbauda un priecājās par savu dzīvi
Kad sieviete ir kopā ar vecāku vīrieti, tad neviens gailis pakaļ nedzied, bet, kad ir otrādi, tad ir wtf. Es uzskatu, ka katram no mums ir tiesības būt tādiem kā vēlamies nevis, lai mūsu attiecības tiek apspriestas kaut kādā forumā.
vivii @ 04.07.2020 10:05Aha, būsim visas kā Katrīne!
Pat viņas draudzene ierēc par to laizīšanos un tā nav pirmā reize, kad kāda draudzene tā reaģē... tikai tā blondīne, atkal ir tā sadzērusies , ka viņai vajag storyot un laizīties!
Protams, būsim visas kā viņa, paskatieties uz citiem pāriem, kaut viņas Ex, viņš liek tādus story, viņam viss pieklājīgi, kad pat tiekas ar Sanu. Internets ir internets, tur viss paliek, nemaz nerunājot par visām foruma screenotājām ?
Mammīte - super labs puemērs meitām...
vivii @ 04.07.2020 10:05Aha, būsim visas kā Katrīne!
Pat viņas draudzene ierēc par to laizīšanos un tā nav pirmā reize, kad kāda draudzene tā reaģē... tikai tā blondīne, atkal ir tā sadzērusies , ka viņai vajag storyot un laizīties!
Protams, būsim visas kā viņa, paskatieties uz citiem pāriem, kaut viņas Ex, viņš liek tādus story, viņam viss pieklājīgi, kad pat tiekas ar Sanu. Internets ir internets, tur viss paliek, nemaz nerunājot par visām foruma screenotājām ?
Mammīte - super labs puemērs meitām...
Izle Zizle @ 04.07.2020 10:25
Viņas meitām tak arī ir instagram. Un internets neko neaizmirst. Nu nav bērniem jāskatās, kā māte laizās ar piegulētāju.
Eksperte @ 04.07.2020 10:32Publiski bučoties ir grēks!
Nost ar bučošanos!
??♀️??♀️??♀️
Apathy @ 04.07.2020 09:58Jāpiekasās sīkumiem ?
Kaitina danenberg... biežā čāpstināšana ēdot kautko ? Tas laikam reflekss, ka filmējot ēšanas video, jābūt skaņai, ka ēd ?
Izle Zizle @ 04.07.2020 10:25
Viņas meitām tak arī ir instagram. Un internets neko neaizmirst. Nu nav bērniem jāskatās, kā māte laizās ar piegulētāju.
vivii @ 04.07.2020 10:39
Arī tas, lai gan ig var uzlikt, ka neredz storyus konkrēti cilvēki, bet tāpat, viņai arī seko citi bērni. To viņa ļoti bieži piemin saistība ar NL produktiem un ja ne pašas meitas redz, tad meitu draudzenes gan, ja seko, kas visticamāk tā arī ir!
Neatkarīgi, vai tu esi populārs ietekmelis, vai parasts cilvēks - mīlestība mīl klusumu. Arī daudzas influenceres nelaizās kameras priekšā, lai gan viņām ir super attiecības un super vīrieši pie sāna. Man sāk likties, ka tas viss ir viens liels teātris, arī lai dzeltenā prese raksta, lai vairāk viņu skatās, pieseko utt.