Krizdole @ 24.05.2023 16:21Nu ko, Danenbergsone atkal skaidrojas. Nu taču strādā viņa, sūri grūti strādā, reelus filmēt galīgi nav viegli, bet mēs te nesaprotam, ko viņa dara ?♀️ starpcitu, nesen viņa prasīja par lūpu špricēšanu, izskatās, ka nu laikam bijusi
Martinika @ 24.05.2023 20:39Vai...un Bindru dāmai arī būs krūtis! Senais sapnis!
Laikam tā 360TV reitingus nekādi nespēj noturēt un Feldmanis arī.
jaa,nu 100%😅😅😅😅Ariete @ 24.05.2023 23:04Visi bērni aug kā sēnes, bet Sanas dēls liekas vienmēr tāds pats ?? Man vienīgajai tā liekas? ?
Standby @ 24.05.2023 20:17Sen jau gribēju pacelt tēmu.
Kāda seko fitness_with_trisha? Hot trenere, man šķiet viņa “po devochkam”, bet ne par to stāsts. Reiz bija Q&A un kāda uzdeva jautājumu par hip dips, tā laikam saucās, kā uzkačāt šīs vietas. Sekoja atbilde, ka nekā. Fizioloģiski nevar to izdarīt, tur nav muskulis un ka kādai pazīstamai fitnesistei ir patiesībā implanti dibenā. Es nezinu kāpēc, bet pirmā doma- Freimane. Tagad ieliktās bildes atsauca atmiņā un katru reizi skatos un liekas nereāls tas Paulas dibens nu ? Kura vēl varētu izlikties, ka dibens uzkačāts? ?
dramatisks pāris..Ja nemaldos dzivo Irijāchiepinja @ 24.05.2023 21:58vot kas ir tas ztikTok killers un melnā???
bet vai viņa nelika, ka ir kaut kādā sociālajā mājā pret vardarbību?Kenty @ 25.05.2023 08:47dramatisks pāris..Ja nemaldos dzivo Irijā
viņa pati ja socialā mājā ar berniem.a killers pie viņas mates dzivo,kurš nav dabonams arā.vienā no live(ne savā) bija pie mātes un pie ieslēgta mikrofona sākās kliegšana un killers ieblieza pa ausi.pazuda no live.tajā momenta vienam no live dalibniekiem,kas ir draugi LV.pēc tam deva ziņu.Vispar tas killers ir baigi redzēts kautkur pec varda uzvarda,tikai nevaru atcereties kur,un kādā veida.nav saistits at tik tok.kautkur citurchiepinja @ 25.05.2023 09:28bet vai viņa nelika, ka ir kaut kādā sociālajā mājā pret vardarbību?
Agrāk, kad vēl tik toks nebija populārs tad visi šie alkāni, kaušļi utt. live taisīja fb. Arī to killeru atceros no fb laikiem. Bet nu cik es viņu esmu paskatījusies, reti pretīgs vecis. Cik ļoti zemam pašvērtējumam ir jābūt, lai ar viņu vispār sasietos. Kā viņš apsauka un nicina sievietes, Latviju utt. Un es tos viņa live esmu uzslēgusi tik uz pāris minūtēm, jo man paliek kauns viņa vietā. Un ir sievietes, kas komentāros ģībst no viņa. Nezinu to melno, bet nodomāju, ka ja pinās ar killeru tad nekas labs jau tur nevar būt, bet meitene tīri simpātiska. Nu kur prāts.Kenty @ 25.05.2023 09:36viņa pati ja socialā mājā ar berniem.a killers pie viņas mates dzivo,kurš nav dabonams arā.vienā no live(ne savā) bija pie mātes un pie ieslēgta mikrofona sākās kliegšana un killers ieblieza pa ausi.pazuda no live.tajā momenta vienam no live dalibniekiem,kas ir draugi LV.pēc tam deva ziņu.Vispar tas killers ir baigi redzēts kautkur pec varda uzvarda,tikai nevaru atcereties kur,un kādā veida.nav saistits at tik tok.kautkur citur
viņa uzvards ļoti dzirdēts,laikam arī fb biju manījusi.Bet to tik tok dzivi nekadi nevaru saprast.kad tik neienāc visu laiku live.pat naktsmainas iej uz rita pusi tiktok.un vel sēž lielāka daļa,kas no rita un dienā sedejuši.Cits vel atstāj live gulēšanas režīmā.guļam kopā.jopcihkapriza__ @ 25.05.2023 10:06Agrāk, kad vēl tik toks nebija populārs tad visi šie alkāni, kaušļi utt. live taisīja fb. Arī to killeru atceros no fb laikiem. Bet nu cik es viņu esmu paskatījusies, reti pretīgs vecis. Cik ļoti zemam pašvērtējumam ir jābūt, lai ar viņu vispār sasietos. Kā viņš apsauka un nicina sievietes, Latviju utt. Un es tos viņa live esmu uzslēgusi tik uz pāris minūtēm, jo man paliek kauns viņa vietā. Un ir sievietes, kas komentāros ģībst no viņa. Nezinu to melno, bet nodomāju, ka ja pinās ar killeru tad nekas labs jau tur nevar būt, bet meitene tīri simpātiska. Nu kur prāts.
Kenty @ 25.05.2023 10:22viņa uzvards ļoti dzirdēts,laikam arī fb biju manījusi.Bet to tik tok dzivi nekadi nevaru saprast.kad tik neienāc visu laiku live.pat naktsmainas iej uz rita pusi tiktok.un vel sēž lielāka daļa,kas no rita un dienā sedejuši.Cits vel atstāj live gulēšanas režīmā.guļam kopā.jopcih
vai nu implanti, vai nu filleri tur tiek laisti! Uzkacat tiesam nevar. Par paulas dibenu man ari neticiba.Standby @ 24.05.2023 20:17Sen jau gribēju pacelt tēmu.
Kāda seko fitness_with_trisha? Hot trenere, man šķiet viņa “po devochkam”, bet ne par to stāsts. Reiz bija Q&A un kāda uzdeva jautājumu par hip dips, tā laikam saucās, kā uzkačāt šīs vietas. Sekoja atbilde, ka nekā. Fizioloģiski nevar to izdarīt, tur nav muskulis un ka kādai pazīstamai fitnesistei ir patiesībā implanti dibenā. Es nezinu kāpēc, bet pirmā doma- Freimane. Tagad ieliktās bildes atsauca atmiņā un katru reizi skatos un liekas nereāls tas Paulas dibens nu ? Kura vēl varētu izlikties, ka dibens uzkačāts? ?
izskatījās, ka meita arī labprātīgi piekrita, nevarēja redzēt viņas sejā žēlumu, ka viņas suni dos prom.gribuiemestkapeiku @ 25.05.2023 11:37Kā mani tracina tā agrita, viņu vajag cancelot viņu nedrīkst rādīt šovā, kur tik pretīgs cilvēks var būt. Gan viņa gan viņas meita, abas pretīgas cūkas. Fuj stv,ka turpina filmēt to cūku