HARDLUXURY @ 21.05.2023 11:52Un kam tas vinas bērns 24/7 vsp saista? Kā grozas utt tak visi bērni smaida, grozas un nāk, kad sauc. Arī “ es vakar pat nomazgājos”nu nopiretni???♀️
HARDLUXURY @ 21.05.2023 11:09Karadžana točna kā humpalās? tā žakete tik slikta auduma un atkal kā maiss?? es nevaru token beigt šokēties par to sievieti. Un bilde liftā tā kā kaut kāda hunpaltante?? interesanti, vai vina sevi pati neredz?
Lesleey @ 21.05.2023 11:30Man vairāk iekrita acīs tas Karadžanas mats uz gaļas. ?
manam komentaram nav tieša sakara ar iepirkšanodes RDA 😀Sebii @ 21.05.2023 12:48
Nezināju, ka mūsdienās kāds vēl kaunina citus par iepirkšanos humpalās ??♀️
nesaprotu šo- viņa ir veikusi vairākas plastiskās operācijas ,bet nav ielikusi implantus.. varēja jau kautvai nepārspīlētus dabīgus kā Didrihsones Annemarijai.nimfa1726 @ 21.05.2023 17:40A kur tas krūsturis karadzanai uzvilkts uz kakla? ? Un vinai nemaz vins neder,kam viņa vispār viņu velk ja nav pupu?
Allii @ 21.05.2023 18:30nesaprotu šo- viņa ir veikusi vairākas plastiskās operācijas ,bet nav ielikusi implantus.. varēja jau kautvai nepārspīlētus dabīgus kā Didrihsones Annemarijai.
tavuprat, cik Rodkei ir gadu, ja Plaudei 60 gados ir ok face-lift, labs novecosanas piemers, bet Rodke ne, jo var redzet seja skalpeli vai injekcijas? 😀😀😀EmilijaArm @ 21.05.2023 10:25
Viņa ir ļoti skaista sieviete, jā. Diemžēl pēdējos pāris gados sejā redzamas plastikas vai injekciju pēdas. Tāpat arī Pīlēna kundzei. Es neteiktu, ka šīs dāmas ir izcils glītas novecošanas piemērs, jo, nu, ja sejā var redzēt skalpeli, tad...
Es teiktu, ka Ieva Plaude savos 60 izskatās super. Viņa aizbrauca uz Igauniju "savilkt" visu seju, jo toksīnu injekcijas neatbalsta. Finālā drausmīgi smags atlabšanas periods 8 mēnešu garumā, toties izskatās lieliski. Vārdsakot, es laikam sliecos par labu kardinālam risinājumam 55+ gados, nekā botulīniem un filleriem. Vielas nezūdamības likums nestrādā par labu nevienai.
vinjai vsp nevajag krušturi! Un tas “ZOLIDAIS PIDŽACINS” tāda nezolīda auduma-newyorker kvalitate ( bet no alika) parasti tādi “pidžacini” ir stingra, dārga auduma, nevis caurspīdīga , kā punkjis.nimfa1726 @ 21.05.2023 17:40A kur tas krūsturis karadzanai uzvilkts uz kakla? ? Un vinai nemaz vins neder,kam viņa vispār viņu velk ja nav pupu?
Allii @ 21.05.2023 18:30nesaprotu šo- viņa ir veikusi vairākas plastiskās operācijas ,bet nav ielikusi implantus.. varēja jau kautvai nepārspīlētus dabīgus kā Didrihsones Annemarijai.
HARDLUXURY @ 21.05.2023 19:16vinjai vsp nevajag krušturi! Un tas “ZOLIDAIS PIDŽACINS” tāda nezolīda auduma-newyorker kvalitate ( bet no alika) parasti tādi “pidžacini” ir stingra, dārga auduma, nevis caurspīdīga , kā punkjis.
Ps jau pēdējos video kā Kleze Ilze paliek uzvedībā ??
Dita.D @ 21.05.2023 20:27Jeibogu Karadžana. Tam “zolidajam pidzačiņam” galīgi neiet kopā zelta pogas ar to bling bling jostu, kuru gandrīz 3x ap vidukli apjoza ?
Un bērns +20 grādos ar pufaiku mugurā