Pormifē @ 01.07.2020 22:43Ko domājiet par Penkas blogu? Ļooti atgādina Dzenītes stilu, es pat teiktu, ka viņa viņu kopē. Lai gan mūsdienās jau visas šitās influenceres viena otrai skrien pakaļ.
Stalkerlvl1000 @ 01.07.2020 22:54Tik mākslīgi uztaisītu profilu un popularitātes gūšanu ar iežēlināšanS stāstiem neesmu redzējusi. Var redzēt, ka cilvēkam ir daudz laika un grib līdzināties citām, lai pelnītu piķi
fifa @ 01.07.2020 20:02Paštonējošo uzklāj ar speciālu cimdiņu, nevis plikām rokām. Šāds iedegums izveidojies, jo ir uzklājies par daudz produkta, un tas pazudīs tikai pēc pāris dienām nevis vienreiz nomazgājot rokas. ??♀️
alaya @ 02.07.2020 11:59No Agneses pat kaķis aiziet :D
Man ir žēl Agneses kaķīša.. nav smieklīgi, jo nevar zināt, kas īsti ar viņu notika. Pēc viņas teiktā ārā bija negaiss un dzīvniekiem ir bails, iespējams nabags nezināja kur likties, varbūt gribēja kaut kur slēpties, vai nokrita no margām un aizskrēja nezinādams kurā virzienā.. nezinu vai mājas kaķi, kuri nav raduši ārā spēj izdzīvot. Bet arī neizslēgšu vēl papildus tādu variantu kā domu spēks. Domāju viņas mājās jau ir izveidojusies nepatīkama enerģija, jo visu laiku tādu uztur ar savu garastāvokli. žēl, ka tā notika..alaya @ 02.07.2020 11:59No Agneses pat kaķis aiziet :D
PaulaMonro @ 02.07.2020 11:51
Man Madaras veikalā apgalvoja, ka viņu paštonējošais ir paredzēts klāšanai bez cimdiņa, tā laikam ne viemēr.
Apathy @ 02.07.2020 12:42Vigija tāda fifīga meiča ???
Gribētos ko vairāk zināt par viņu. Cik viņai gadu? :)