Mc.Queen @ 15.05.2023 10:45Nevar saprast, kura ir tā toksiskā - Virsnīte ar čīkstēšanu vai Korola?
Korolai jau bija arī komplektiņi kopā ar Makeup Aneti.
Zane.muah @ 16.05.2023 12:35
Karma beidzot nostrādāja, kad špiko visu no visiem. Sevī problēmu vispār neredz. Viņa arī draudzējas gan jau ar visām influencerēm tikai izdevīguma pēc.
Toreiz uz tās jahtas saaicināja tās blogeres gan jau, lai bezmaksas reklāmu saņemtu pirms palaiž savu Vanziro.
Nekad neesmu redzējusi, ka viņai baigi būtu savi draugi.
Un parasti cilvēks nesēž un nefilmē sevi ar asarām, ja nrgrib būt IG. Filmē tikai, lai statistiku celtu.
Dramaqueen!
man gan likās, ka Gvidis atkal pa kreisi nošāvis 🤭Zane.muah @ 16.05.2023 12:35
Karma beidzot nostrādāja, kad špiko visu no visiem. Sevī problēmu vispār neredz. Viņa arī draudzējas gan jau ar visām influencerēm tikai izdevīguma pēc.
Toreiz uz tās jahtas saaicināja tās blogeres gan jau, lai bezmaksas reklāmu saņemtu pirms palaiž savu Vanziro.
Nekad neesmu redzējusi, ka viņai baigi būtu savi draugi.
Un parasti cilvēks nesēž un nefilmē sevi ar asarām, ja nrgrib būt IG. Filmē tikai, lai statistiku celtu.
Dramaqueen!
Reya @ 16.05.2023 18:28Jana un Dāvids no nākamās nedēļas būs slavenības bez filtra ?????
Diez kurš ies prom
WTF 🤣 Kas viņa vispār ir tāda?HARDLUXURY @ 16.05.2023 19:02Ilze Kleze no psihenes taisa 3 minūšu garu video, kurā stāsta par saviem intīmajiem sakariem ar bokseri “Habibu Magomedovu” ?♀️
diez vai pati saprot, par ko vispār runā? Bet godīgi, es par šo sievieti brīnos, kā “Dinamo Riga” un šis pasaules mēroga bokseris nav uzsākuši tiesvedību par neslavas celšanu.Ariete @ 16.05.2023 19:21WTF ? Kas viņa vispār ir tāda?
oooo, vai tad atkal kopā sagājuši?Reya @ 16.05.2023 18:28Jana un Dāvids no nākamās nedēļas būs slavenības bez filtra ?????
Diez kurš ies prom
oooo, vai tad atkal kopā sagājuši?
Mia6 @ 16.05.2023 21:05Paula Freimane tik sen neradas storijos. Depresija, stāvokli? Nu ļoti savādi.. vienmēr tik starojoša bija storijos , nu labu laiku nozudusi
vienalga kura sēž un lasa. Šodienas storijā skaidri redzams, ka vēdera nav. Kura redz viņu dzīvē un liekas,ka stāvoklī- aizej izlabo redzi vai arī beidz pētīt svešus vēderus. Plakanākajam vēderam var būt arī sliktās dienas. Ļoti stulba bauma..chiepinja @ 16.05.2023 21:40Sana Strādniece, ui Timma. Ui Oša. "Man draudzene atsūtīja". Jā, jā, tipiskā draudzene ? pašas te sēž
kokogle @ 16.05.2023 21:09
Jā, es ar esmu pamanījusi..