Greetaa @ 05.05.2023 13:58
Jā, un abi arī vairs neseko viens otram instagramā. Domāju, ka good for her, ļoti skaista un sakarīga meitene, Niklāvs savukārt šķiet vēl nenobriedis un galīgi jauniņš
es to pasu saku..EmilijaArm @ 05.05.2023 15:23Pasakiet, zinātājas, nu kas taisa to uzblīdumu? Yana agrāk tāda neizskatījās, bet tagad izskatās kā pohās pēc divu dienu dzerstiņa - tie vaigi ieies acīs un deniņos tūlīt :( https://www.instagram.com/p/CrmHojMoIkP/
EmilijaArm @ 05.05.2023 15:23Pasakiet, zinātājas, nu kas taisa to uzblīdumu? Yana agrāk tāda neizskatījās, bet tagad izskatās kā pohās pēc divu dienu dzerstiņa - tie vaigi ieies acīs un deniņos tūlīt :( https://www.instagram.com/p/CrmHojMoIkP/
a man sāk likties, ka Karadžanas fanes = Yanas fanes, Jo kā šeit pieminu to, ka YANA no alkohola sapampusi uzreiz sarkanie mīnusi tik pat daudz cik pie Jelenas 😝 toćna uz mani cemme 🤭Sundance @ 05.05.2023 16:35
Pilnīgs alkānes ģīmis :(
ar nierem kautkas nav kaartibā iespējams.nepilda kārtīgi savu funkciju.tā nav alkohola tūska.tā būs tikai no rīta,ja nieres kārtigi stradā.EmilijaArm @ 05.05.2023 15:23Pasakiet, zinātājas, nu kas taisa to uzblīdumu? Yana agrāk tāda neizskatījās, bet tagad izskatās kā pohās pēc divu dienu dzerstiņa - tie vaigi ieies acīs un deniņos tūlīt :( https://www.instagram.com/p/CrmHojMoIkP/
Tas ir no filleriem. Visām no sākuma izskatās smuki, bet pēc laika filleris izplatās pa visu sejo, jo organismā nesašķeļas. Šo daudzām var novērot.EmilijaArm @ 05.05.2023 15:23Pasakiet, zinātājas, nu kas taisa to uzblīdumu? Yana agrāk tāda neizskatījās, bet tagad izskatās kā pohās pēc divu dienu dzerstiņa - tie vaigi ieies acīs un deniņos tūlīt :( https://www.instagram.com/p/CrmHojMoIkP/
HARDLUXURY @ 05.05.2023 16:51a man sāk likties, ka Karadžanas fanes = Yanas fanes, Jo kā šeit pieminu to, ka YANA no alkohola sapampusi uzreiz sarkanie mīnusi tik pat daudz cik pie Jelenas ? toćna uz mani cemme ?
tas tāpat kā ar noslīdējušiem acu plakstiņiem. Paskatieties eliiandersone. Viņa ir tipisks botoksa upuris. Viņas labais plakstiņš ir salocījies trīs rievās kā palagsLizavay @ 05.05.2023 17:06Tas ir no filleriem. Visām no sākuma izskatās smuki, bet pēc laika filleris izplatās pa visu sejo, jo organismā nesašķeļas. Šo daudzām var novērot.
maire @ 05.05.2023 17:09
Tu kādreiz atšūsies no Jeļenas? Ko tu piep!sies viņai visu laiku?
Nē, sarkanie īkšķi ir papilnam arī pie citiem komentāriem, kaut vai Beitiku un Andžu.
Bet tev acis asiņo tikai tur, kur pieminēta Karadžana vai tikai tur, kur pati visu laiku par viņu ko iepird.
Nenormālā šiza tu esi un nekas vairāk! Toties zaļos īkšķus uz naidīgiem komentiem tu neskaiti, lai gan to ir bieži vien stipri vairāk par sarkanajiem.
Tu redzi to, ko pati gribi redzēt, šizanutā.
HARDLUXURY @ 05.05.2023 18:12
Drīzāk šizā pati esi, pat pēc rakstības saprot te cilvēki, ka mauc no visiem saviem profiliem.
Ainulai @ 02.05.2023 17:33
Interesanta aptauja. Izskatās, ka Beitika tomēr arī beidzot iet projām.
Sebii @ 05.05.2023 11:44
Tas tiktoka apraksts ir tāds, no kura nevar saprast. Tomēr man šķiet dīvaini, ka cilvēks pats sevi filmē tādu histēriju laikā…
Vispirms laiž zonā zem acīm, lai mazinātu zilos lokus, iekritušās acis utt un tad automātiski vajag arī vaigos, lai tai acu zonai būtu atbalsts.EmilijaArm @ 05.05.2023 18:08Vaigu filleri? Kāpēc būtu jāuzpūš vaigi? Vēl arī Samantai Tīnai esmu manījusi, ka deguns un lūpas izskatās kā iespiestas starp vaigiem, bet viņai tas skats tomēr neatgādina alkoholiķi. Yanai izskatās tiešām traki.
Bet laiž arī tikai vaigos, lai izceltu kontūru.Lizavay @ 05.05.2023 18:57Vispirms laiž zonā zem acīm, lai mazinātu zilos lokus, iekritušās acis utt un tad automātiski vajag arī vaigos, lai tai acu zonai būtu atbalsts.
Lauma Ruby @ 05.05.2023 18:48
Es šito raudāšanu kameras priekšā arī nesaprotu. Speciāli uzstāda kameru, nostājās un tad sāk raudāt vai arī raud,raud un tad iedomājas - O, šitas jānofilmē.Noliek kameru un turpina raudāt.??
sakuraszarins @ 05.05.2023 19:57Noskatījos Beitikas šī rīta storiju un reāli pārbijos , viņa droši varētu filmēties šausmu filmās , jo viņa reāli izskatās pēc nobarotas čakija lelles, ka arī tik nepatīkama enerģija iznāk no viņas.