HARDLUXURY @ 03.05.2023 16:53Jelinskai labas lupas! Lai taisa lielakas! Piestav.
Valdet @ 03.05.2023 19:53Par to Dāvidu, liekas shady, ka Rūdolfs Brēmanis arī bijis tieši tādā outfitā.. ka tik kopā tur nav aizbraukuši, Dāvids būs sapinies ar neīsto cilvēku, cerams ātri pats sapratīs.
karenmil @ 03.05.2023 22:29Floristika vispār ir viens liels mārketinga bizness. Nu reāli, ko tur nemācēt kopā salikt ziedus? :D Man tas liekas tik elementāri, ka nekad nemaksātu neko par florista pakalpojumu. Arī kāzu pušķi veidoju pati, jo tas ir vienkāršāk par vienkāršu, iedod tik ziedus un dekorus, 30min laikā varu uztaisīt šedevrus.
Krizdole @ 03.05.2023 23:51
Un magnolijas mežā aug, vis tik elementāri ?
Standby @ 03.05.2023 23:33Floristika ir dārga. Paskatamies Andžas pušķu piedāvājumus. 5 rozes, 2 lizantes, 3 zaļumi, papīrs-ap40€. Pašizmaksa max 8€.
Standby @ 03.05.2023 23:33Floristika ir dārga. Paskatamies Andžas pušķu piedāvājumus. 5 rozes, 2 lizantes, 3 zaļumi, papīrs-ap40€. Pašizmaksa max 8€.
Dadaaa @ 04.05.2023 09:18
Viss maksā naudu un ir vēl arī kkas jānopelna.
Becinjja @ 04.05.2023 10:21
Izdomāja tie, kas grib nopelnīt un aitiņas, kuras svēti tic.
Nē, tie izejmateriāli nemaksā tik daudz un patērētais laiks arī nav tik daudz, lai par prastu pušķi prasītu eur 40.
Bet mūsdienās tā jau ir moderni, tukšu gaisu iepako stāstos, pierakstot, ka darināts ar mīlestību par ko ir arī jāmaksā. :DDDDDDDDDDDD
Valdet @ 04.05.2023 12:15Nu te teiksim jāsaprot, ka Rēzekne nav Rīga. Mazpilsētās super trendīgi un dārgi modīgi pušķi neaizies. Lai liek visam zemākas cenas, bet klienti vairāk nopirks, līdz ar to peļna lielāka. Rīgā lielāka iespēja luxury pušķiem utt. Tagad arī pamanīju, ka neierasti daudz Andža reklamē pušķus, ieprirkš nebija tik daudz ziedu reklamēšanas.
sāksim jau ar to ,ka līdz tam rozēm jātiek . Man dārznieks izmaksā tik dārgi,vien dēļ tā ka viņš manas rozes apčubina labāk nekā es pati kavētu macetu. Un itkā jau man nemaz nevajag,bet tomēr pašai prieks ka aug dārza .. nemaz nerunāsim par hortenzijām un to uzturēšana pie dzīvības ir visai sarežģītaBellini @ 04.05.2023 12:33Vispar jau ziedi nemaksā kapeikas, noperkat pašas ziedu veikalā rozes, vel kadi tur 3 veidi ziedu bija, eikalipta lapas, papiru, kasti un sapratīsiet, ka tas viss tomer 8 euro nemaizmaksās, tad iedomajaties vel nauda par darbu klāt, visi nodokļi (pvn, par darbinieku), telpu izmaksas (elektriba, siltums, īre, ūdens)
Ari parastos tc ziedu veikalos tie pušķi tāpat maksā, sen jau neperkam ziedu pušķis, jo cenas ir nenormāli augstas, tad labāk dāvinu podiņu
Diina @ 03.05.2023 17:43Kalmanes dziesma,es neko tur nesaprotu kaut kāds Paris Hilton 2000 stils, špica balsī kaut ko tur elso,kurš to sūdu klausīsies, vienīgi viņas sapirktie Turku ig sekotāji ,kas onanē uz viņas mākslīga dibena un Maikla Džeksona plastiskās sejas.???
Nu nevar eskortnieces dziedāt,viņām talants vīriešus apmierinĀt vai darba pienākums.
raja @ 04.05.2023 08:28Asnates balinas storijs,njaaa. Taa kaa dziivee kajas neturas kopaa taa nu jau to sak ig atraadit. Skumji. Lieliski var redzet ka sieviete alkst uzmanibu, tas dzelzitis vinai pie vienas vietas
raja @ 04.05.2023 08:28Asnates balinas storijs,njaaa. Taa kaa dziivee kajas neturas kopaa taa nu jau to sak ig atraadit. Skumji. Lieliski var redzet ka sieviete alkst uzmanibu, tas dzelzitis vinai pie vienas vietas