Vasarniica @ 01.05.2023 21:54Rover bija dauzu manu pazinu sapņu auto ,;) bet redzot ka reklamē Andža, dāmām gaume mainījusies ir uz citu marku…un bija reāli maksātspējīgas dāmas…man līdz šim mīļākais Jūrmalas restorāns bija Halipapa….pēc Andzas fui ne vairs , viņas reklāmas dod pretēji efektu
varbūt ztev ar dzirdi slikti😁😅🤣Arahne @ 01.05.2023 18:07Turklāt visi tie vārdi - ŠKIET, KIPLOKI, platais Ē tiek izrunāts kā šaurais. Tāda influencere, bet valoda kā pāķenei
kā Tu zini kurš kuru krāpj? A tad varbūt Tu tā vainīgā🤣🤣🤣HARDLUXURY @ 01.05.2023 17:23haha veca maja, vecs pogis- virs kurs krapj un Landiks pa 70k +- (nav jau ari kosmoss) bet apbrinoju tos,kas dzivo taa bet izvelas fancy fancy auto . Bet ANDZAI kaut kādi mazvertibas kompleksi- lauki ietusē Riga?
BellaCiao @ 01.05.2023 22:03
Haha, tiešām? Izklausās ļoti stulbi. Es ceru, ka tu to izdomāji un pasaulē nav tik stulbu cilvēku.
Tas būtu tas pats, kas teikt, ka tev ļoti garšoja torte Cielaviņa, bet kopš jaunā kastes dizaina, kuras krāsa tev nepatīk, nekad vairs to torti neēdīsi?
Lorra @ 01.05.2023 22:09
Tas pats, kā daudzas atsakās no L’Occitane , jo ar Didrihsoni sadarbība un tas nav vienīgais… Tupums. ?
ja produkts būtu to vērts, neviens neatteiktos, pat ja to reklamētu Kariņš vai Levits.Lorra @ 01.05.2023 22:09
Tas pats, kā daudzas atsakās no L’Occitane , jo ar Didrihsoni sadarbība un tas nav vienīgais… Tupums. ?
BellaCiao @ 01.05.2023 22:11
Krēms vai auto tomēr ir starpība. Ja krēmu reklamē 25. Gadīga Elīna, kurai seja izskatās, kā sažuvusi rozīne, baigi labs iespaids nerodās.
Kāda beibe sēž pie auto stūres gan nekā nevar ietekmēt to, ka šis auto vairs nav tavs sapnis, ja pirms tam bija.
Dadaaa @ 01.05.2023 22:14ja produkts būtu to vērts, neviens neatteiktos, pat ja to reklamētu Kariņš vai Levits.
Bet ar Loccitane zinām kā ir, reāli tik influenceres reklamē. Pati reklāmas iespaidā nopirku to superīgo serumu, nu nekas tur nav tāds.
tātad līdz galam nepatika 🤪Lorra @ 01.05.2023 22:15
Es runāju par tām kurām patika un kuras lietoja.
EmilijaArm @ 01.05.2023 23:17Kaspars Saulietis laikam tiešām drātē to Zani Hype - abiem storiji no Rixos viesnīcas. Bet līdzīgi kā ar Sanu diez vai tur ir kas vairāk par pliku seksu, jo tās dāmas ikdienā Sauļuka nav.
+Inna86 @ 01.05.2023 21:25Andža dzīvo Rēzeknē 2 istabu dzīvoklī, man bail samelot, bet māja līdzīga hruščovkai. Bērnam savas istabas nav. Remonts gan ir paša dzīvokļa vērtībā. Bet nu tā tāda izteikta latviešu mentalitāte, ēst roltonus, bet braukt ar x5. Katram savas vērtības, pieļauju, ka saknes tam ir nabadzīgā bērnībā, tāpēc tik lielu vērtību piešķir lietām.
Dadaaa @ 01.05.2023 22:06varbūt ztev ar dzirdi slikti???
Greetaa @ 01.05.2023 23:27
Vizuāli atgādina un ir līdzīga Kačiņai.
Diina @ 02.05.2023 07:28Redzēju Tīnu Kuldīgā ar vecāku vīrieti rociņās sadevušos, būs nogrābusi vecu un bagātu, man izkatās ka rumbas restorāna īpašnieks,bet viņai jau tas no vidusskolas laikiem ir,katru reizi uz skolu brauca ar citu auto,kuru vadīja vecāks vīrietis.??
Lai laimīte ,buč,buč...???