Scandinavian @ 29.04.2023 23:37
Tā nu lūk izskatās, kad pati gatavo, nevis mamma iedod gatavu. Skaidrs, ka nav prasmju un viss garāmejot samests pannā.
Skatiens @ 29.04.2023 22:17Te lielākā daļa atbalsta smirdīgas vecenes, piemēram, psoriāze smird. Pēc bojātas ādas, visu laiku un visās krokās.
Vēl te atbalsta vecenes, kam pašu bērni ir pazemojamākie cilvēki pasaulē utt.
Degpunkta kontingents. Ķipa dzemdēju no viena veča, tad tievēju un pēc divi mēneši esmu pie naudīgāka veča, nekā bērna tēvs. Tādas losenes.
lote_te @ 30.04.2023 00:18Nekomentēšu Beitikas vizuālo tēlu, jo tas šķiet nekorekti. Mēs visi varam vizuāli patikt vai nepatikt, un tas nebūtu tas, kas jāaprunā. Bet ja runā par viņas influenceres darbību, tad jāatzīst, ka viņa ir viena no ne-harizmātiskākajām ietekmelēm Latvijā. Viņas kategorija ir māmiņas, kurām viss ir grūti, viss ir slikti un “ja zhe matj”. Es gan Beitikai nesekoju, ik pa laikam viņu paskatos un man rodas tāds iespaids. Māmiņu klubs jau sen ir viena liela reklāma un bezjēdzīgs raidījums, un Beitika diemžēl to neuzlaboja. Kaut kas ir viņā tāds, ka ir grūti klausīties un tas nav tikai par vizuālo tēlu, bet kopumā
Tonya @ 30.04.2023 01:51
Paskaidrosi ko nozīme - psoriāze smird? Wtf, kas Tev tieši galva darās? Ja cilvēks ievēro higenu, nekas tāds nav. Varbūt pašai problēmas izmantot dušu, ja pie deguna kaut kas smird?
Scandinavian @ 29.04.2023 23:42
P.S. Jau sen teicu, ka tie rozā virtuves priekšmeti ir butaforija.
Becinjja @ 30.04.2023 00:20Tāda sajūta, ka gribēja sastūķēt pannā visu iespējamo gaļu. ?
Bet pašceptās kūciņas vai mafini viņai gan vienmēr apetalīgi un glīti. Tāpēc neteiktu, ka gatavot neko vispār nemāk kā Stiene. Māk, bet kā izrādās pagaidām tikai saldos prot labi uzcept un pasniegt. ?
Skatiens @ 30.04.2023 06:41Psoriāze smird tieši. Dušā var mazgāties, tas palidzes uz minūtēm piecām, desmit. Ne vairāk. Kā cilvēks sāk kustēties un āda iesvīst, tā bojātā āda sāk smirdēt. Psoriaze ir iekaisums. Jebkurš iekaisums ir bojāta āda un bojāta āda smird. Jo cilvēkam vairāk riebjas savs ķermenis, jo vairāk izpaužas psoriāze un, jo vairāk viņš smird. Elementāri.
Skatiens @ 30.04.2023 06:41Psoriāze smird tieši. Dušā var mazgāties, tas palidzes uz minūtēm piecām, desmit. Ne vairāk. Kā cilvēks sāk kustēties un āda iesvīst, tā bojātā āda sāk smirdēt. Psoriaze ir iekaisums. Jebkurš iekaisums ir bojāta āda un bojāta āda smird. Jo cilvēkam vairāk riebjas savs ķermenis, jo vairāk izpaužas psoriāze un, jo vairāk viņš smird. Elementāri.
Ainulai @ 30.04.2023 08:26
Neņemiet Ingrīdu galvā. Šādi izpaužas viņas naids pret Indru Salceviču. Jo kādēļ gan te vispār vajadzēja iepīt un pieminēt psoriāzi?
Psoriāze nesmird! Tie ir slima suņa murgi ? Man ir nācies būt ciešā kontaktā ar ļoti smagas psoriāzes skartu cilvēku, nekas tur nesmid.
Lorra @ 30.04.2023 10:03
Pēc savas pieredzes stāsti?
Skatiens @ 30.04.2023 10:06
Protams. Jebkurš ādas iekaisums ir bojāta āda ar specifisku smaku.
Ķipa neārstējama slimība, es nesmirdu, man nav bojāta āda, sevišķi ādas krokās, jums tas jāpieņem, ka es smirdu.
Standby @ 30.04.2023 12:49Beidzam latgaliešu akcentu vienreiz uzskatīt par kroplību vai nevīžību, vai ko tamlīdzīgu. Apvainojumi 2.klases līmenī.