CallMeAnnika @ 19.04.2023 17:25Kāpēc tu raksti vienu un to pašu par Karadžanu 5 komentāros, cik jauka, mīļa utt? Ar vienu pietiks :D Mēs sapratām :D
HARDLUXURY @ 19.04.2023 17:16tai arī feiki patīk .
Loti seksīga sieviete , katra veča sapnis! Idealas lūpas un sejina❤️
tu laikam gūsti pati baudu pieminot Visur un nodiršot Elīnu 😀fioanaa @ 19.04.2023 17:35
Un kāpēc tu to pašu neraksti par HARDLUXURY nīšanu, kura uz riņķi maļ vienu un to pašu?
Iespārda šī dubultmorāle. P!rst var cik uziet, bet kā labu vārdu pasaka, tā uzreiz spuras gaisā, kā tad par Karadžu saka labu. :D
Palasi NL diskusijukinderbueno @ 19.04.2023 14:24Kas Vucēnai ka pārdod auto un izvācās no mājas? Kāda bija nejaukus jautājumus uzdevusi IG
Esmu jau te rakstījusi un prasījusi, kāpēc viņai tik liels naids (tātad, esmu to teikusi) un arī jautājusi, kāpēc tieši Karadžanai ir tik daudz + un - cilvēku grupas.fioanaa @ 19.04.2023 17:35
Un kāpēc tu to pašu neraksti par HARDLUXURY nīšanu, kura uz riņķi maļ vienu un to pašu?
Iespārda šī dubultmorāle. P!rst var cik uziet, bet kā labu vārdu pasaka, tā uzreiz spuras gaisā, kā tad par Karadžu saka labu. :D
Tad jau Kazanovskis uz šī fona nobāl :DMiuce @ 19.04.2023 17:37https://jauns.lv/raksts/sports/555428-foto-ka-porzingis-ar-miloto-lauru-privata-lidmasina-atgriezas-latvija-lidojums-no-vasingtonas-uz-liepaju-izmaksa-veselu-bagatibu
Te raksts tām prātiņā apdalītajām, kuras te sprieda, ka vai tad Laurai varot būt īstās zīmolu somas pa 3-5 tk, gan jau replikas esot. Varbūt beidzot pieleks, ka Porziņģim tās somas ir sīknauda, tas pats, kas dižajām spriedējām bulciņu nopirkt.
CallMeAnnika @ 19.04.2023 18:13Esmu jau te rakstījusi un prasījusi, kāpēc viņai tik liels naids (tātad, esmu to teikusi) un arī jautājusi, kāpēc tieši Karadžanai ir tik daudz + un - cilvēku grupas.
Ja man ir dubultmorāle, tad tev ir aizstāves morāle. Visi influenceri vienādi. Teicu jau, ka par Karadžanu man ne silts, ne auksts. Mans komentārs, uz ko tu atbildēji bija, ka 5 praktiski vienadi komentāri ar jūsmošanu vienā lapā. Un nekādā ziņā neesmu teikusi, ka atbalstu cilvēku nīšanu. Esmu par pamatotu kritiku vai uzslavām par jebkādu, ikvienu influenceri, neatkarīgi vai tā ir Jelinska, Karadžana, Sauliete utt.
CallMeAnnika @ 19.04.2023 18:15Tad jau Kazanovskis uz šī fona nobāl :D
o bože, un DISLIKE armija😀😀😀sakuraszarins @ 19.04.2023 19:16Paskatījos karadžanas profilu. Varu, teikt, ka ļoti garlaicīgs un neinteresants profils, ka arī ļoti vienveidīgs, brīžiem liekas, ka viņa vienas un tās pašas bildes, liek jau kādu 7.reizi. Ka arī viņai, tas deguns ir briesmīgs, izskatās pēc kanalizācijas žurkas. Nekas interesants, tiešam nesaprotu, ko viņu, visas te baigi apspriež.
sakuraszarins @ 19.04.2023 19:16Paskatījos karadžanas profilu. Varu, teikt, ka ļoti garlaicīgs un neinteresants profils, ka arī ļoti vienveidīgs, brīžiem liekas, ka viņa vienas un tās pašas bildes, liek jau kādu 7.reizi. Ka arī viņai, tas deguns ir briesmīgs, izskatās pēc kanalizācijas žurkas. Nekas interesants, tiešam nesaprotu, ko viņu, visas te baigi apspriež.
tādus pašus kā minēji- infantīlus arī uzrunā!Ainulai @ 19.04.2023 21:15
Piekrītu. Totāli garlaicīgs profils.
Stefānija skatās pa lodziņu. Vaaaau, pūcītes, vaaau kāda skaista mašīna, Šodien man ir tādi nadziņi. Stefānija brauc ar mašīnu, kāda smuka mašīna Stefānijai, šodien man šādas garšīgas kūciņas, vaauu, vau!
Infantīls, garlaicīgs saturs.
Meitenīte ir forša, es neteiktu, ka pati Jeļena ir neglīta, bet nu par ko taa viss ir???
Bet laikam jau ir cilvēki, kurus uzrunā arī tāds sarurs.
sakuraszarins @ 19.04.2023 19:16Paskatījos karadžanas profilu. Varu, teikt, ka ļoti garlaicīgs un neinteresants profils, ka arī ļoti vienveidīgs, brīžiem liekas, ka viņa vienas un tās pašas bildes, liek jau kādu 7.reizi. Ka arī viņai, tas deguns ir briesmīgs, izskatās pēc kanalizācijas žurkas. Nekas interesants, tiešam nesaprotu, ko viņu, visas te baigi apspriež.
kopā ar māsu- loti daudz 😀Ainulai @ 19.04.2023 22:23
Cik tai Karadžanai šajā forumā ir profili? ??
Arahne @ 19.04.2023 17:35https://failiem.lv/u/2qsdyjttx
Cik gadi ir Gluzunovas dēlam? Nopietni, tas ir pampers kājās?