Ainulai @ 19.04.2023 08:47
Es tikai brīnos par Māmiņkluba raidījuma veidotājiem. Vai tiešām viņi neredz, ka Beitika traucē tam raidījumam?
Mi mi @ 19.04.2023 07:58žēl, ka Beitika neiet prom! Tai bija jādod priekšroka!
GrabuļLiene @ 19.04.2023 11:58
Pilnībā piekrītu, tikai dēļ viņas neskatos. Man vienalga, ka viņa ir lielāka izmērā, bet no viņas nāk ārā tàds fake pozitīvisms un, kad ir intervijas nespēj uzdot jēdzīgu jautājumu vai uzdod un smadzene aizpeld kosmosā un neklausās. Esmu dzīvē centrā viņu satikusi. Kā viņa tiks galā ar diviem bērniem? Jau esošo visu laiku mamma auklēja, pat ne reizi rokās nepaņēma restūzī. Nu labi, uz bildi tik.
Otro reiz uz mums noskatījās ar tādu riebumu, jo man otra puse ratus stūma. Tad viņai arī nopakaļ mamma ar ratiem skrēja.
Un tās mūžīgās īdēšanas ig…
un tieši Jelena karadžana būtu tā sieviete, kura ir pārāka un kuras vīrs ir desmit reiz labāks un turīgāks?😀 Kur vispār var apskatīties kur strādā vīrs un Kādā amatā , kur ir norādīts, ka kaut ko krauj?😀😀un uz kuru ir jātiecas? Nu nopietni?😀var jau visu ko izdomāt un piedēvēt, bet nu šis gan kosmoss😀🤮Ivy Blanks @ 19.04.2023 11:05
Pilnībā piekrītu. Var teikt, ka pazīstu Elīnu jeb HARDLUXURY dzīvajā. Lai gan tur no Luxury ir stipri tālu ? Pati nodirš Karadžanu par #luxurylife, bet pati nēsā feikucīšus ? Tas viņas vīrs parasts krāvējs jūrā, nav augstos amatos. Alga stipri vidēja, bet visiem liek domāt, ka bagāta ? Pati dzenās pēc slavas un bagātības, bet pati plika kā baznīcas žurka, tāpēc ir skaudība uz citām, kuras ir kaut kripatu veiksmīgākas kā viņa. Kopumā drausmīgs cilvēks, vārdu krājumiņš zem ktras kritikas, un galviņas izglītotības līmenis zemāks kā pamatskolniekam.
normālu, uzsveru NORMĀLU cilvēku acīs sev pati pazoru taisa 😀guccibabe @ 19.04.2023 14:27O, Karadžana sataisījusi sev profilus un tik tīksmo šeit par sevi.?? Pat ntos profilus izveidojusi, lai saspiestu "Patīk" īkšķīšus saviem komentāriem.???
Slavenība atradusies. ??♀️?♀️
Tūlīt tik pat daudz Dislike būs šim manam komentam, kā paštīksmināšanās komentāriem.??? Go!!!
AdeleAgate @ 19.04.2023 13:23
Beitika taču tik ļoti gaidīja pirmo sīci, nez cik gadus censonēja, kamēr pie viņa tika. Es gan viņai nesekoju, nezinu pārējo ikdienu.
fioanaa @ 19.04.2023 15:22
Blakus tēmā par bērnu gribēšanu tieši ir runa, ka mātišķīgums nav atkarīgs no tā, cik ļoti pirms tam gaidīja vai gribēja. Ir izcilas mammas ar iekrišanu un vājām sajūtām par mātišķību pirms grūtniecības, un ir arī nejēdzīgas pat tad, kad to bērnu ilgi gribēja. Neesmu pārliecināta, priekš kam tad Beitikai otro vajadzēja tik ātri, ja jau ar pirmo pūš un elš. Laikam tas IG spiediens, ka jābūt taču trendā ar vairākiem bērniem, kā tad veidos saturu bez maza bērna. Vēl jo vairāk, ka viņa ir MK vadītāja, tātad jāapbērnojas pamatīgāk. ?
Laikam neviena nevar iedomāties, ka šeit ir dāmas, kas strādā, piemēram, bankās, nefinanšu iestādēs, Zemes dienestā, VID un VSAA 🤞😅Scandinavian @ 18.04.2023 22:17
Tā nu ir sanācis, ka zinu gan. Varbūt šobrīd ir kas mainījies, bet uz to brīdi, kad sāka tur dzīvot un teica, ka dzīvoklis ir viņas, tas tā nebija.
fioanaa @ 19.04.2023 15:22
Blakus tēmā par bērnu gribēšanu tieši ir runa, ka mātišķīgums nav atkarīgs no tā, cik ļoti pirms tam gaidīja vai gribēja. Ir izcilas mammas ar iekrišanu un vājām sajūtām par mātišķību pirms grūtniecības, un ir arī nejēdzīgas pat tad, kad to bērnu ilgi gribēja. Neesmu pārliecināta, priekš kam tad Beitikai otro vajadzēja tik ātri, ja jau ar pirmo pūš un elš. Laikam tas IG spiediens, ka jābūt taču trendā ar vairākiem bērniem, kā tad veidos saturu bez maza bērna. Vēl jo vairāk, ka viņa ir MK vadītāja, tātad jāapbērnojas pamatīgāk. ?
Quickyy. @ 19.04.2023 11:28Quick question. Kā atrast Ļenu Bukinu ig ? Izdzēsusies vai esmu nobloķēta ?
tai arī feiki patīk .amoreamore @ 19.04.2023 16:57
Tu domā Valēriju?
Paskatījos viņas profilu. :D Nu kāpēc tādi cilvēki domā, ka ir influenceri? Kā beidzas viens konkursiņš, kur jāpieseko viņai, sākas nākošais. Savu 5+k sekotājus notur nevis ar interesantu saturu, bet ar konkursu piesekošanu. Reklamē visu pēc kārtas, ko dos, to reklamēs :D Izmisums?Mia6 @ 18.04.2023 22:17intereses pēc paskatījos. Nu viņa pārsit jebkuru influenceri. Tāds reklāmas stabs. Nezinu ar ko piesaista sekotājus, bet es nekad tādai nesekotu kura iestudē bildes un rīko konkursiņus un reklāmas.
Kāpēc tu raksti vienu un to pašu par Karadžanu 5 komentāros, cik jauka, mīļa utt? Ar vienu pietiks :D Mēs sapratām :DGardenia @ 19.04.2023 00:12Pilnībā piekritu? nobriedusi jauna sieviete, kurai ir savs viedoklos. Tiešām noskatījos video un man reāli tas bija baudāmi. Lai viss viņiem izdodās.