intereses pēc paskatījos. Nu viņa pārsit jebkuru influenceri. Tāds reklāmas stabs. Nezinu ar ko piesaista sekotājus, bet es nekad tādai nesekotu kura iestudē bildes un rīko konkursiņus un reklāmas.sakuraszarins @ 18.04.2023 21:33Kāda šeit seko jekaterina_jakovleva???
Viņi reāli izskatās, ka vectēvs ar mazmeitu. Tik ļoti neveikls un komisks pāris.
Kārtējais Fiļa un Jeļas attiecību modelis.
Standby @ 18.04.2023 20:15Spurava iet prom no MK. Nez kas būs vietā!? Varbūt vēl kāda influencere? Man šķiet Jana Medova tur iederētos.
Mia6 @ 18.04.2023 22:17intereses pēc paskatījos. Nu viņa pārsit jebkuru influenceri. Tāds reklāmas stabs. Nezinu ar ko piesaista sekotājus, bet es nekad tādai nesekotu kura iestudē bildes un rīko konkursiņus un reklāmas.
manuprāt, viņa rada tik lielas simpātijas pret sevi kā cilvēku ar savu mīlestību pret meitiņu,ka es pat neievēroju sīkumus kā viņas neizdevusies plastika vai fake brendi. Liekas ļoti gudra sieviete, uz heitu ļoti skaisti vienmēr atbild. Tāda nosvērta un mierīga. Ir savi mīnusi,bet kam viņu navGardenia @ 18.04.2023 22:46Man tā Karadžana reāli sāk iepatikties? kurā šovā viņa tagad piedalās? Labprāt paskatītos. Savā ziņā ļoti gudra mamma jo bērnu izvēlējās dzemdēt LV, atkrīt problēmas, ka otrs vecāks var nepieļaut izbraukšanu no citas valsts. Tanī ziņā gudra meitene? Ig smukas bildes un ar bērnu ņemās utt. Meitiņa visu laiku ļoti skaisti sapucēta. Nesaprotu par ko viņu te noliek daža laba Dieviete?? viņa ir izveidojusi tādu pasaulīti kurā vēlās atrasties un viss. Plastika ir bijusi, bet skaistule īpaša nebija, tagad izdarīja ko gribēja. Sākumā pārforsēja pēc tam saprata, ka nav labi visu pārtaisīja dabīgāk, vismaz saprata, ka ir pārcentusies. Kādēļ te citas metās virsū, ka viņai visi zīmoli ir viltojumi, kā tad to var zināt? Tikai dēļ tā, ka vīrs turks? Viņai to mantu nav nemaz tik daudz, lai visas būtu pārliecinātas, ka viltojumi.
Pilnībā piekritu💕 nobriedusi jauna sieviete, kurai ir savs viedoklos. Tiešām noskatījos video un man reāli tas bija baudāmi. Lai viss viņiem izdodās.gribuiemestkapeiku @ 18.04.2023 23:18manuprāt, viņa rada tik lielas simpātijas pret sevi kā cilvēku ar savu mīlestību pret meitiņu,ka es pat neievēroju sīkumus kā viņas neizdevusies plastika vai fake brendi. Liekas ļoti gudra sieviete, uz heitu ļoti skaisti vienmēr atbild. Tāda nosvērta un mierīga. Ir savi mīnusi,bet kam viņu nav
žēl, ka Beitika neiet prom! Tai bija jādod priekšroka!Standby @ 18.04.2023 20:15Spurava iet prom no MK. Nez kas būs vietā!? Varbūt vēl kāda influencere? Man šķiet Jana Medova tur iederētos.
šeit sēž žurnālisti ,interesanti kāpēc par kaut kādām karadzžanam un viņu vīriem vai didrihsones jauno frizūru var uzcept rakstu ,bet te par miljonāra sievu kas pārkāpj likumu nevar . Ņemot vērā šībrīža Oļega situāciju sakarā ar ex sievu ,tad raksts par jauno sievu būtu tieši kā odziņa ,ņemot vērā ,cik pareizo viņa pati tēlo,noliekot Santu ...Savva @ 18.04.2023 16:03tiesi tapec es ari saciju, lai kada nosuta uz valsts policijas insta kontu. Neko neteiktu, ja vina vienkarsi man uz sosejas parskrietu garam uz tiem 130 km/h, koncentrejusies uz cela, bet likt insta ar merki lielities, cik atri brauc, sezot telefona - nu sorry, tam ir sekas. Par CSN parkapsanu jaatbild ar attiecigu sodu, ja to publiski izradi.
un kā jutīsies dēls kad uzzinas ka viņa māte ir vieglas uzvedības nekopta sieviete ,kas nevienam nav vajadzīga?Skatiens @ 18.04.2023 22:21Nenopirku kambalieni uz vāka. Ietaupīju. Bet kāpēc kāds fano par sievieti, kas apprecējusi konkrētu alkoholiķi? Kādu piemēru tas rāda viņas meitām un citām jaunietēm. Kopdzīve kopā ar dzērāju kā tas var būt kas populārs?
Mi mi @ 19.04.2023 07:58žēl, ka Beitika neiet prom! Tai bija jādod priekšroka!
ak sausmas, tiesam pec teva izskatās. 😨😬sakuraszarins @ 18.04.2023 21:33Kāda šeit seko jekaterina_jakovleva???
Viņi reāli izskatās, ka vectēvs ar mazmeitu. Tik ļoti neveikls un komisks pāris.
fanēm derētu palasīt ne tikai forumu, bet arī visus tos komentārus, kuri ir facebook, Delfi, Twnet, Apollo utt zem rakstiem 😀 laikam,ka Jelena ja to izlasītu infarktu dabūtu, ja jau apvainojas tikai par to, kas tiek šeit rakstīts. Iesakam arī fanēm palasīt ko citu, ne tikai šo info 😀 Es pat nebrīnos, ka sēžOt vienai pašai bez draugiem , hobijiem, nodarbošanās, pie tā PC ar apple uzlīmi, tieši moš pati Jelenas kundze izveidoja tās IG lapas, kur apdirš Didrihsonus, sprieźot pēc visa ,Jelena pati ir Elinai Didrihsonei maigi sakot “uzēdusies “😀😀👌Enazenaz @ 19.04.2023 08:13Palasīju pēdējās lapas un lai gan man liekās, ka HARDLUXURY ir galvā sista attiecībā pret Karadžanu, es tomēr piekrītu viņai, ka šeit tik daudzas tiek izķidātas, aprunāts ar ko guļ, kādas apenes velk, bet kad tiek pacelta Karadžana, tā sākās linča tiesa no fanēm.
Man arī viņa nepatīk, jo lai kā viņa smaidītu un kā tēlotu labestības iemiesojumu, var redzēt, ka tas ir uzspēlēts tāpat, kā viss viņas dzīvē :)
Kā mamma gan viņa ir tiešām fantastiska, nevar nepiekrist.
Tagad droši varat mani saukt par Jelgavas Elīnu nr.2, likt mīnusiņus, apdir*t, bet fakts ir fakts, ka visu ietekmeļi ir vienādi un nevienam nepienākās inunitātes kartiņa :)
sakuraszarins @ 18.04.2023 21:33Kāda šeit seko jekaterina_jakovleva???
Ak jēziņ, kad tev beidzot pieleks. Te necepās par to, ka nodirš Karadžu (nu vismaz es), bet tieši ko tev viņa ir izdarījusi. Manis pēc kaut 100 lapas sarakstītas par viņu, bet tu uzrodies, lielakoties, kad runā par Karadžu, tev vienmēr ir viedoklis par viņu un vienmēr tikai slikts. Bet tu jau atbildi tikai tām, kas kaut ko sliktu saka par Karadžu, pārējās izliecies neredzam. Nesaprotu, kapēc tevi tik ļoti uztrauc viņas maka saturs. Klačas ir klačas, visas te tiek aprunatas, bet beidz tik ļoti ieciklēties uz vienu cilvēku. Tas tiešām izskatās slimi.HARDLUXURY @ 19.04.2023 09:32fanēm derētu palasīt ne tikai forumu, bet arī visus tos komentārus, kuri ir facebook, Delfi, Twnet, Apollo utt zem rakstiem ? laikam,ka Jelena ja to izlasītu infarktu dabūtu, ja jau apvainojas tikai par to, kas tiek šeit rakstīts. Iesakam arī fanēm palasīt ko citu, ne tikai šo info ? Es pat nebrīnos, ka sēžOt vienai pašai bez draugiem , hobijiem, nodarbošanās, pie tā PC ar apple uzlīmi, tieši moš pati Jelenas kundze izveidoja tās IG lapas, kur apdirš Didrihsonus, sprieźot pēc visa ,Jelena pati ir Elinai Didrihsonei maigi sakot “uzēdusies “???
kapriza__ @ 19.04.2023 10:45Ak jēziņ, kad tev beidzot pieleks. Te necepās par to, ka nodirš Karadžu (nu vismaz es), bet tieši ko tev viņa ir izdarījusi. Manis pēc kaut 100 lapas sarakstītas par viņu, bet tu uzrodies, lielakoties, kad runā par Karadžu, tev vienmēr ir viedoklis par viņu un vienmēr tikai slikts. Bet tu jau atbildi tikai tām, kas kaut ko sliktu saka par Karadžu, pārējās izliecies neredzam. Nesaprotu, kapēc tevi tik ļoti uztrauc viņas maka saturs. Klačas ir klačas, visas te tiek aprunatas, bet beidz tik ļoti ieciklēties uz vienu cilvēku. Tas tiešām izskatās slimi.