briesmas kā vinja izskatas. Un uzreiz privāti profils 😀😀Ariete @ 17.04.2023 15:45Zinu, ka te nepatīk, kad runā par Karadžanu. Bet STV ielikuši reālās bildes , bez filtriem ???
HARDLUXURY @ 17.04.2023 16:58briesmas kā vinja izskatas. Un uzreiz privāti profils ??
#rich #rich #luxury #CCchanel
Ariete @ 17.04.2023 15:45Zinu, ka te nepatīk, kad runā par Karadžanu. Bet STV ielikuši reālās bildes , bez filtriem ???
fioanaa @ 17.04.2023 18:30
Ameriku atklāji, viņa arī šovos piedalās bez filtriem. Un tajās STV bildēs izskatās ļoti pat dabiski skaista.
Iedzer savas nomierinošās zāles par kurām tu te interesējies, stresainā babiete. ?
Jā, šķībi zirga zobi un mute, ļoti skaisti 🤣fioanaa @ 17.04.2023 18:30
Ameriku atklāji, viņa arī šovos piedalās bez filtriem. Un tajās STV bildēs izskatās ļoti pat dabiski skaista.
Iedzer savas nomierinošās zāles par kurām tu te interesējies, stresainā babiete. ?
😀 un kaut kas melns zobos. Letais helio laikam 😀Ariete @ 17.04.2023 19:58Jā, šķībi zirga zobi un mute, ļoti skaisti ?
Ariete @ 17.04.2023 19:58Jā, šķībi zirga zobi un mute, ļoti skaisti ?
HARDLUXURY @ 17.04.2023 20:00? un kaut kas melns zobos. Letais helio laikam ?
HARDLUXURY @ 17.04.2023 16:58briesmas kā vinja izskatas. Un uzreiz privāti profils ??
#rich #rich #luxury #CCchanel
Ugunsmeita @ 17.04.2023 21:52Tikko noskatijos Jeļenu.
Nu ziniet, man viņa patik- vienkārša, jauka, viesmīlīga. Tas ko viņa veikusi uzlabojumos, tas ir viņas pašas ziņā.
Bet kā personība, man viņa pat patika.
Katram mums ir savas dīvainības , viņai gucci fake, chanel… bet kā personība jauka.?
Ariete @ 17.04.2023 19:58Jā, šķībi zirga zobi un mute, ļoti skaisti ?
Ko par viņu vispār var tādu sliktu pateikt? Par bērnu rūpējās, nu kādu viņa grib to pasaulīti tāda arī ir, katram sava gaume. Ne viņai netikumu nekā, mazā aprūpēta. Viss čikiniekā, rupjus vārdus arī nerunā, neesmu manījusi, ka kādu apsaukātu.Ugunsmeita @ 17.04.2023 21:52Tikko noskatijos Jeļenu.
Nu ziniet, man viņa patik- vienkārša, jauka, viesmīlīga. Tas ko viņa veikusi uzlabojumos, tas ir viņas pašas ziņā.
Katram mums ir savas dīvainības , viņai gucci fake, chanel… bet kā personība jauka.?
Ugunsmeita @ 17.04.2023 21:52Tikko noskatijos Jeļenu.
Gardenia @ 17.04.2023 22:59Smejos pilnā sparā, Kambaļiem alerģija pret kaķi pazudusi, ja nemaldos vai tik nebija abiem alerģija. Kambaliene vispār savu kaķi bija atdevusi jo ar viņu vienā telpā atrasties nevarēja. Vismaz klārēja tās muļķības kad fotosesiju taisīja Kasparam uz dzimeni. Ko tik neizdarīsi lai sevi par muļķi pataisītu.
Da viņa pat neatcerās ko runā, tāda pati kā Didriķene. Tur ir baļķis, ne tikai acī, bet vēl cirvis galvā.sakuraszarins @ 17.04.2023 23:22
Tak, tā kambaliene ir konkrēta čuhņa, kura pati uzvedās, ka lauciniece un citus sauc lauciniekiem.
Vispār šis ir tas gadījums, kad cilvēks redz skabargu cita cilvēka acīs, bet baļķi savēja, gan nē.
Un plus viņa reāli pēc kaut kāda transvestīta izskatās. It reāli būtu kaut kāds uzkrāsots vīrietis nevis sieviete.