sakarīgākais komentārs kāds lasīts pēdējā laikāStandby @ 12.04.2023 08:09Šī ir viela pārdomām. Ja liek pupus, der atcerēties , ka būs arī korekcijas jāveic. Un vai piemēram 50 gados būs iespēja un veselība vēl zem skalpeļa gulties.
Kāpēc Strēle reklamē kūku meistarklasi? Vai viņa pati nav konditors? Loti izbrīnīja tas, ka pirmo reizi kūku taisa.
Nīmane tā taisās skriet uz zāli visu mūžu? Andersone arī baigā sportiste pēkšņi, popsīgās grāmatas. Smieklīgas tās kampaņas, kas uz ilgtermiņu nav vērstas.
Tam autiņam sen īsti nav nekādas vērtības.BellaCiao @ 12.04.2023 08:18
Kam tad tas apvidnieks, aplīmēts ar Kambalas uzlīmēm pieder?
chiepinja @ 11.04.2023 14:44viņiem dalītā aizbildniecība. Madars varbūt jā, nesmuki, strīda karstumā aizveda mazulīti, bet tas jau bija, kad Līva sarakstijās ar tagadējo vīru Nauri Bērziņu. Ātri, ātri implantus ielika, degunu sataisīja, filleri. Es ar varbūt nobītos, ja mana bērna māte sāktu tusēt apkārt un šņaukt vitamīnu.
Tagad arī dzirdēts par to šņaukšanu? Bieži bija dzirdēts, ka abi ar Krištopānu daudz lietojuši kad vēl nebija precējušies. Tusējuši uz nebēdu un brīžam ļoti neadekvāti izskatījušies. Var jau būt, ka tikai alko.Nav_vispar @ 12.04.2023 09:41Man ar tāds pats jautājums par Rozīti, te bieži piemin, ka viņa šņauc. Bet no kurienes tādas runas? Kāds ir redzējis?
Vai tad suns ir jāsprādzē😳 gribētu redzēt kā to dara😂la femmina @ 12.04.2023 15:05Pag, man acis pareizi rāda? Krasta ved nepiesprādzētu suni priekšējā sēdeklī? Kabrioletā?
Gardenia @ 12.04.2023 15:47Vai tad suns ir jāsprādzē? gribētu redzēt kā to dara?
Nezinu pa Rīgu kādreiz viens vīrietis atvērtà džipiņā lielu suni vizināja. Ko tad te domā, ka tas suns aizmuks? Viņi tak nav tik glupiamoreamore @ 12.04.2023 15:52
nu, kabrioletā jau nav tā īsti ok vest suncīti bez jebkādas drošības
Gardenia @ 12.04.2023 15:47Vai tad suns ir jāsprādzē? gribētu redzēt kā to dara?
Gardenia @ 12.04.2023 16:02Nezinu pa Rīgu kādreiz viens vīrietis atvērtà džipiņā lielu suni vizināja. Ko tad te domā, ka tas suns aizmuks? Viņi tak nav tik glupi
Šī jau ir kāda padsmitā reize, kad to redzu. Ne pirmā, ne pēdējā x, kad tā dara.la femmina @ 12.04.2023 15:05Pag, man acis pareizi rāda? Krasta ved nepiesprādzētu suni priekšējā sēdeklī? Kabrioletā?
Tad arī suņi tik daudz neaizskrietu no saviem saimniekiem. 20 reižu viss bija labi, 21 reizē izdomāja tomēr aizskriet. Tāpat arī ar to, ka var izlekt, piemēram, pie stāvoša luksofora uz brauktuves.Gardenia @ 12.04.2023 16:02Nezinu pa Rīgu kādreiz viens vīrietis atvērtà džipiņā lielu suni vizināja. Ko tad te domā, ka tas suns aizmuks? Viņi tak nav tik glupi
Protams, neviens nav perfekts, bet kāpēc apzināti radīt draudus sev, saviem tuvajem, mīluļiem un vēl citiem?Gardenia @ 12.04.2023 16:17Daudzviet ārzemēs uz bērnu beņķīšiem neiespringst, kur nu vēl suņiem.
Es jau neesmu pret tiem beņķīšiem, bet bieži vien lielie bļāvēji un pirksta kratītāji, pārspīlē un neredz ko paši dara. Man paziņa arī lielu drāmu vīram taisīja, kad viņš bija bērnu beņķus izņēmis no auto un aizmirsis ielikt atpakaļ, viņai pakaļ ar bērniem, bez beņķiem atbrauca. Tajā pašā momentā kad viņai aizrādīju, ka bērnus regulāri ar taksi vadā kuros nav beņķi, gandrīz par ienaidnieku paliku.CallMeAnnika @ 12.04.2023 16:37Protams, neviens nav perfekts, bet kāpēc apzināti radīt draudus sev, saviem tuvajem, mīluļiem un vēl citiem?
Kamēr nekas nenotiek, tikmēr visi gudri, kā kaut kas atgadīsies, tā bļaus, tu tai skaitā.
Zinu, ka savus bērnus nesprādzēji, bet varbūt nevajag būt visiem tik vienaldzīgiem pret tiem, par kuriem esam uzņēmušies atbildību?