yay @ 05.04.2023 22:18Sorry, sanāk bodīšeimings, bet es Nekad neatbalstīšu nolaidību un rakstura trūkumu pret sevi. Esi apaļīga, okej, bet stiprs liekais svars nav veselīgi. Tapēc piedodiet, resnās bārbijas un sudrabkaijas. Saprotu, veselibas problemas utt (piem, kā Gomezas variantā) bet jūs, dāmas... tādas esat jau kopš senseniem laikiem. Sorry.
Sebii @ 05.04.2023 18:45Nepilnu dienu bija miers ?
Bet piekrītu - Sama nekad nav izrādījusi pārāk lielu intelektu. Tāpat aizdomas par viņas patieso IQ līmeni un attieksmi pret citiem rada tas cik bieži viņai mainās draudzenes.
Mākoņmaliņa @ 05.04.2023 21:01Neveiksmīgi izvēlēta Magonei kleita priekš kluba. Kurš gan tādas kleitas velk uz klubu? Gribēja vieglu, gaisīgu, bet beigās dabūja siena gubu, kas viņu vēl vairāk paplašina un ar ko klubā var izsautēties.
Jā, Magone tiešām ir pelnījusi atspērienu dzīvē. Uz brīdi atpūsties, pievērsties sev.Pinky winky @ 05.04.2023 22:40
Es vispār nesaprotu,kādēļ šova veidotāji neiegulda Magonē,bet teiksim,Agritā? zobus daudz vairāk pelnījusi ir tieši Magone. Turklāt tak Agritai vēl šovs uzsauks vēdera plastiku.
Jā,reizēm viņa pastulbi runā,gribas nokaunēties viņas vietā,bet tomēr… kaut ko vienā sērijà iesāka,bet tas viss beidzās tik ar zobàrsta konsultāciju… viņu vajadzētu i pie psihologa sapurināties aizvest,lai uz tādiem pajoļiem kā ventis vispār neskatās, i iesākumā pie zobārsta. Uzreiz cits skats būtu!
Skatiens @ 05.04.2023 22:23
Sudrabkaijai vai Resnajai_bārbijai kam tieši būtu vajadzīgs tavs atbalsts? Tas bija vajadzigs Gobzemam?
komentators @ 30.03.2023 16:09
neko par Lindi nezinu bet Indra ir ļoti tālu no apmierināta cilvēka, esmu bijusi kompānija ar viņu un no viņas mutes nāca āra tikai citu nodiršana un visas iespējamas mēģinātās tievēšanas programmas
realitātē viņa ir tālu no body positivity
Danuta @ 05.04.2023 23:15
Sanāk Indra tievē, bet paralēli dirš par body positivity?
Danuta @ 05.04.2023 23:15
Sanāk Indra tievē, bet paralēli dirš par body positivity?