Savā ziņā es viņai varu piekrist par to, ka cilvēki pārāk daudz izsmej viens otru tieši dēļ izskata/svara/auguma un tas var novest lielās mentālās problēmās.Gardenia @ 05.04.2023 14:59Esmu pārsmējusies sudrabkaijai kārtējais delīrijs! 1188 lapā raksts ielikts kur tā zoss gvelž totālas glupības: es skrāpēju savu miesu par ko tā viņu soda? cilvēki viņu noveduši jo apsaukā par resnu tagad šī sēž un skatās uz ēdienu un raud. Visi viņu esot noveduši tagad grib lai viņu kāds žēlo. Tik nez par ko? Tieši viņas svars ir izlaidība! Ne kādas citas problēmas. Viņa visu dzīvi ir rijusi kā cūka, vārda tiešā nozīmē kā cūka! Arī tagad turpina rīt tāpat un vēl vairāk. Māsa viņas nekad nav tā rijusi tādēļ samērā slaida. Kaut kādā jauniešu pusdienu šovā kur vēl rodžers bija, tā savus viesus cienāja ar burgeriem? neatceros cik nu diētiski ēdieni bija pārējiem jauniešiem, bet baklāns gatavoja burgerus? viņai uz tādu ēdamā salikumu pat skatīties nedrīkst! Tā, ka pati visu uzrij, tad nav ko piņņāt un plēsties, ka citi uzskata viņu ar resnu cūku.
No inteliģences viņai nav ne smakas! Pati uzprasās uz visu ar tiktokiem instagramiem utt. Totāls uzmanības trūkums, tāpat kā Didrai. Tā kaija ir totāli izlutināta, izlaista un pārbarota jau bērnībā. Tagad nesaprot un neprot dzīvot pieauguša cilvēka dzīvi, jo pati domā, ka ir visskaistākā, gudrākā pasaules naba, bet nepielec, ka apkārtējie viņu redz savādāk.CallMeAnnika @ 05.04.2023 16:53Savā ziņā es viņai varu piekrist par to, ka cilvēki pārāk daudz izsmej viens otru tieši dēļ izskata/svara/auguma un tas var novest lielās mentālās problēmās.
Man, personīgi, vienalga, cik daudz Emīlija rij vai nerij, es pat viņu smalku nevaru iedomāties. Cits jautājums ir tas, cik tas ir veselīgi viņai pašai.
Bet viņai vajadzētu pafiltrēt, ko runā podkāstos reprezentējot sevi. Ne pārāk inteliģents iespaids rodas.
CallMeAnnika @ 05.04.2023 16:06Šo tekstu vajadzētu redzēt "Daiļotavas" klientēm. Domāju, ka te - iespējamās potenciālās klientes noteikti nekad tur neies, un aizies tālāk vēl mute-mutē, ka priekšniece jukusi :D
krixis3 @ 05.04.2023 14:13Vinai nopietni ir 43 ne 53? Tad jau Ļenka Kiviča tiešām labi izskatās, ja viņas vienaudzes. Es agrāk lasīju viņas dienasgrāmatas Facebook. Man īstenībā patika viņas brīvais domu gājiens. Ka dzīvo tikai un vienīgi sev, nevis kaut kādiem standartiem.
Dzīvot sev būtu, ja tie drāzēji vestu cełojumos, ietu zem rociñas uz restorānu, pirktu dāvanas. Tjipa sugarbeibes dzīve, nekā nenosodu. Tachu, sorry, ja uzmisuši dīvainīši viñā nolaiž spermu un tad ātri aizbēg, atpakał neatskatoties, tad tā nav dzīvošana sev, bet gan miskastes funkcijas veikšana, taču lai izskatītos smukāk, miskasti apraksta ar skaistiem epitetiem un metaforām par lielusko seksu un nofotografē savu łumīgo tesmeni.
Kad ar spiedienu olās uzraujas uz tādas, tad vieni, nespējot pārvarēt vemšanas refleksu, bēg un dod priekšroku noraušanai dūrē. Otri ātri izšauj olas, jo spiediens tajās spēcīgāks par vemšanas refleksu. Ja vien tā cūciña zināta, ko viñu izpisušie par viñu runā
Līdz šim brīdim nevaru aizmirst kā viņa tanī šovā muldēja, krievu valoda viņai esot pamata valoda jo māte krieviete.Sebii @ 05.04.2023 18:45Nepilnu dienu bija miers ?
Bet piekrītu - Sama nekad nav izrādījusi pārāk lielu intelektu. Tāpat aizdomas par viņas patieso IQ līmeni un attieksmi pret citiem rada tas cik bieži viņai mainās draudzenes.
Tiešām? Viņai seja bez filtriem un fotošopiem jau sen izskatās uzblīdusi. Par valodiņu nemaz nerunāsim, ausis vīst klausoties!Skatiens @ 05.04.2023 18:35Sudrabkaija ir skaista sieviete. Tāda seja kā viņai ir retums, kas varētu līdzi stāvēt ar sejas pantu izsteiksmīgumu.
Skatiens @ 05.04.2023 18:35Sudrabkaija ir skaista sieviete. Tāda seja kā viņai ir retums, kas varētu līdzi stāvēt ar sejas pantu izsteiksmīgumu.
es biju sarakstījusi šeit vairākus profilus , varbūt nedēļas 2 atpakaļ..Kalnos @ 05.04.2023 10:26A kāpēc man jāredz graudiņas vai madaras tūkstošiem foto kur tikai viņas ir redzamas? Patīk ceļojumi pa Latviju, lauku dzīves ikdienā pusdienas, kafē, dzīvnieki, dabā, muzeji, pilsētas. Jo raibak jo interesantāk. Sen laiks pagājis kad par smukiem ģīmju vai smuk meiteņu foto priecātos. Kas, nav ko citu parādīt? Fantāzija par īsu ?
Gardenia @ 05.04.2023 14:59Esmu pārsmējusies sudrabkaijai kārtējais delīrijs! 1188 lapā raksts ielikts kur tā zoss gvelž totālas glupības: es skrāpēju savu miesu par ko tā viņu soda? cilvēki viņu noveduši jo apsaukā par resnu tagad šī sēž un skatās uz ēdienu un raud. Visi viņu esot noveduši tagad grib lai viņu kāds žēlo. Tik nez par ko? Tieši viņas svars ir izlaidība! Ne kādas citas problēmas. Viņa visu dzīvi ir rijusi kā cūka, vārda tiešā nozīmē kā cūka! Arī tagad turpina rīt tāpat un vēl vairāk. Māsa viņas nekad nav tā rijusi tādēļ samērā slaida. Kaut kādā jauniešu pusdienu šovā kur vēl rodžers bija, tā savus viesus cienāja ar burgeriem? neatceros cik nu diētiski ēdieni bija pārējiem jauniešiem, bet baklāns gatavoja burgerus? viņai uz tādu ēdamā salikumu pat skatīties nedrīkst! Tā, ka pati visu uzrij, tad nav ko piņņāt un plēsties, ka citi uzskata viņu ar resnu cūku.
šovs varēja Magonei zobus sataisīt tāpat kā Agritai. Un palīdzēt notievēt. Viņa ir pievilcīga sieviete, bet ļoti noskrējusies pa dzīvi. Sevi atstājusi pēdējā vietāMākoņmaliņa @ 05.04.2023 21:01Neveiksmīgi izvēlēta Magonei kleita priekš kluba. Kurš gan tādas kleitas velk uz klubu? Gribēja vieglu, gaisīgu, bet beigās dabūja siena gubu, kas viņu vēl vairāk paplašina un ar ko klubā var izsautēties.
EmilijaArm @ 05.04.2023 21:58Apskatīju šeit minēto Gobas jaunā salona video. Tajā vietā tās telpas tiiikkk ilgi stāvēja tukšas, un ieliņa vienmēr praktiski tukša - tā tāda riskanta vieta Vecrīgā. Komentos jēzulienes slavē jēzu, vot redzēs, vai neatklāsies kāda fundamentāla figņa ar tām telpām, jo nu reāli tur neviens ilgi nedarbojas.