krixis3 @ 01.04.2023 23:29Kā reāli notiek sekotāju pirkšana? Čau tiek pirkti tikai indieši un citi nereāli profili vai reāli arī īsti cilvēki? Vai influencerem ir iespējams kaut kā sev dabūt sekotājus man nezinot? Reāli tikko mana feed lapā parādās Danenbergsone. Domāju ka ieteikums. Skatos nē, es pēkšņi viņai sekoju. Bet zinu 10000 procenti, ka pēdējā mēneša laikā patskatijusiesvinas profilu neesmu un nesekoju viņai vispār. Kā tas nākas, ka pēkšņi šovakar sekoju viņai?
Allii @ 01.04.2023 23:48
Arī man tā nesen gadījās ,ka pēksņi redzu storijos no cilvēka kuram neesmu pati piesekojusi. Bet nepievērsu īsti uzmanību, jo domāju, ka saspiedies. Tātad tur apakšā kas ir....
Allii @ 01.04.2023 21:37Dzenīte bērniem izvēlējusies kautkādus padomju laika vārdus. Varēja izdomāt ko modernāku, oriģinālāku, kā nekā influencere
Ričards, Adrians un Kristers ir padomju laika vārdi??? WtfAllii @ 01.04.2023 21:37Dzenīte bērniem izvēlējusies kautkādus padomju laika vārdus. Varēja izdomāt ko modernāku, oriģinālāku, kā nekā influencere
zebramežā @ 02.04.2023 09:48Ričards, Adrians un Kristers ir padomju laika vārdi??? Wtf
Simbinja @ 01.04.2023 23:04Džeisons vispār kaut kāds pipec ???
Enazenaz @ 01.04.2023 23:20Jūs te par Salceviču runājat, bet esmu pārliecināta, ka viņa pati šajā forumiņā sēž un apdirš citas ietekmeles :D Visi zina kāda baumotāja viņa ir un kā patīk parunāt par to, kas notiek citu ietekmeļu dzīvēs
Enazenaz @ 01.04.2023 23:20Jūs te par Salceviču runājat, bet esmu pārliecināta, ka viņa pati šajā forumiņā sēž un apdirš citas ietekmeles :D Visi zina kāda baumotāja viņa ir un kā patīk parunāt par to, kas notiek citu ietekmeļu dzīvēs
Diina @ 02.04.2023 12:34Es nesaprotu Amūnai tā operācija vispār izdevās?
Kur tas slaidums un kur tā pakaļa?
Es redzu to pašu apaļo Dāvi.
Kur tad treniņi pie seksīgā Peķas?
Tādu dīvu tēlo ,bet resns cūķis kāds bija tāds ir
Kā arī pēc lipenes viss nāk atpakaļ dubultā ,tauku kabatas nepazūd un ātrāk vieglāk viss atpakaļ uzkrājas,īpaši ja rij,dzer un neko nedara saistībā ar gym un veselīgo lifestyle.
Mēģina arī uz Diras rēķina kačāt sev rētingus,tāds lentenis es nevaru!!
resnās sacepās😀Maltā gaļa @ 02.04.2023 13:48
Un es pat zinu, ar kādu niku viņa te sēž ?
Ja pašķirsiet atpakaļ Didras diskusijā to mirkli, kur visas šausminās par Elīnas fatshaming rīlu un salīdzināsiet ar Indras atbildi, viss būs skaidrs.
https://failiem.lv/u/zzfd9rtks
Maltā gaļa @ 02.04.2023 13:48
Un es pat zinu, ar kādu niku viņa te sēž ?
Ja pašķirsiet atpakaļ Didras diskusijā to mirkli, kur visas šausminās par Elīnas fatshaming rīlu un salīdzināsiet ar Indras atbildi, viss būs skaidrs.
https://failiem.lv/u/zzfd9rtks
Simbinja @ 01.04.2023 23:04Džeisons vispār kaut kāds pipec ???
Scandinavian @ 01.04.2023 17:09Kāda zin, kāpēc vakar Līvu koncertā VEF Kultūras pilī uz skatuves bija tas klauns A.Šveds? Ir jāmāk tā bojāt koncertu.
sakuraszarins @ 02.04.2023 12:59Ar ko vispār Diāna Kubasova nodarbojās un pelna sev ???
A to skatoties uz viņas bildēm un storijiem nav īsti skaidri.
Apple of my eye @ 02.04.2023 19:01
Kaut kad jau te bija diskusija. Es personīgi domāju, ka neko viņa tur būtisku nepelna, īpaši kā katrreiz atverot viņas IG, tur ir kaut kas jauns - investīcijas, kursi, receptes, tagad MLM... Man šķiet, ka viņa ir šausmīgi nekonsekventa un mētājas no lietas uz lietu. Nevar savākties. Ķipa taisa nopietnās tēlu, bet īstenībā sejā var redzēt, ka ir stresaina un haosā. Man ir viena tāda līdzīga draudzene, kas dzīvo iedomās, ka ir baigā biznesmene, bet reāli gadiem neko ar saviem biznesiem nav nopelnījusi, daudz palīdz vecāki utt. Kaut kad man šķita, ka Diāna varētu būt eskorts, bet tad viņa apprecējās ar lielu shēmotāju... Nu nezinu, katrā ziņā ne jau ar saviem crypto padomiem viņa finansē to dzīvi ?
jaunozola domā labāka? Agrāk pati pīpēja, šņauca un dzēra. Tagad šņauc un dzerpupoliite12 @ 01.04.2023 18:51
Es ari skatijos un brinijos,izskatas ka kartigi aprijies. Liela biznesa leedija Jaunozola vel ielikusi to storijos..njaa