Jā kādreiz viņai bija daudz to jociņu un mājienu par kāzām un bērniem. Nu pāris gadus klusums.Miuce @ 27.03.2023 12:55
Jelinska pavisam noteikti gribētu bērnu (lai nepaliktu ar pliku dirsu), tāpat kā par kāzām, tāpat savulaik bija jociņi un mājieni ar sētas mietu storijos par bērniem un dekrētiem, 1.aprīļa joks bija nosūtīt Fiļam pozitīva grūtniecības testa (no interneta ņemtu) bildi un tad publicēt. Par bērniem visdrīzāk stingru nē bez iespējām diskutēt ir pateicis Fiļs.
viss Jelinskai būs, ja gribēs 😀 un kāzas ganjau arī šī gada laikā pavīdēs!Gardenia @ 27.03.2023 13:36Jā kādreiz viņai bija daudz to jociņu un mājienu par kāzām un bērniem. Nu pāris gadus klusums.
HARDLUXURY @ 27.03.2023 14:06viss Jelinskai būs, ja gribēs ? un kāzas ganjau arī šī gada laikā pavīdēs!
es viņai nesekoju,bet ik pa laikam paskatos,kad te ir cepiens,bet viņa mani vēl nav nobloķējusi,bet tas varbūt tāpēc ,ka viņa pati man sekoSantaBarbara @ 26.03.2023 14:21
Iedomājies to apnēmību iet un blokēt visus kas nepieseko!
laika jautājums😀Meitenearputniem @ 27.03.2023 17:05es viņai nesekoju,bet ik pa laikam paskatos,kad te ir cepiens,bet viņa mani vēl nav nobloķējusi,bet tas varbūt tāpēc ,ka viņa pati man seko
Aha, sapratu izrādās viņa pati negrib vienkārši👍HARDLUXURY @ 27.03.2023 14:06viss Jelinskai būs, ja gribēs ? un kāzas ganjau arī šī gada laikā pavīdēs!
Gardenia @ 27.03.2023 19:05Aha, sapratu izrādās viņa pati negrib vienkārši?
Kāzas binoklī viņa jau 5. gadus mēģina saskatīt, pirmos gadus intervijās kladzināja šogad mums būs ļoti liels notikums, nez par ko viņa sapņoja?
Tā sama sudrabkaija ir tiešām ne tikai slima, bet pat ļoti, ļoti aprobežota. Resna slima izlaidene, no bērnības pārlutināta viņai visa uzmanība, tādēļ jau no bērnības ir resna. vienmēr alkusi būt uzmanības centrā, bet tikai īsti nav ar ko būt, tad atliek tikai pasakas sacerēt.minkalinka @ 28.03.2023 00:14Par “mīlas dēku”. Man tieši tā sīkākā likās pieaugušāka,nopietnāka nekā Sudrabkaija. Manuprāt Sudrabkaijai ir diagnozes-mele, uzmanības defecīts, pārspīlētāja utmldz. Visi tie stāsti,kas ir iesūtīti(tos atlasa tieši Sudrabkaija) - tie iesākas normāli,bet stāsta beigas VIENMĒR ir maximāli pārspīlētas,izfantazētas. Vai nu tos izdomā un iesūta kaut kādi sīkie,nu tādi līdz max 14, vai nu tos izfantazē patiSudrabkaija,jo nez kāpēc viņai pie katra stāsta ir sava pieredze,kas atkal ir no sērijas “es tur biju viena, pierādījumu nav, ar to personu vairs kontaktu neuzturu”. Nu murgs. Bet kopumā pats podkāsts ir lame, tad labāk klausos ZiliRozā :D Lai gan Evelīna tāda pati fantazētāja, nebrīnos kāpēc nevarēja uzturēt draudzību ar Sudrabkaiju - vienai otru visu laiku jāpārspēj savu iedomu izfantazēšanā :D
Pinky winky @ 28.03.2023 12:47Valdmanis ir apsēsts ar savu sievu pārveidošanu-Jekaterina jau arī notetovēta no ausīm līdz papēžiem un tie milzu buferi?♀️bet gintam tik jāskandina-sexy mama?♀️
mon_moiselle @ 28.03.2023 13:14
Tieši gribēju to pašu teikt. Tie “pupi” (atvainojos par vārda lietojumu, bet tas ir īstais apzīmējums) izskatās vienkārši briesmīgi. Kā tāda tikko atnesusies govs.
Pinky winky @ 28.03.2023 12:47Valdmanis ir apsēsts ar savu sievu pārveidošanu-Jekaterina jau arī notetovēta no ausīm līdz papēžiem un tie milzu buferi?♀️bet gintam tik jāskandina-sexy mama?♀️
Gardenia @ 28.03.2023 01:22Tā sama sudrabkaija ir tiešām ne tikai slima, bet pat ļoti, ļoti aprobežota. Resna slima izlaidene, no bērnības pārlutināta viņai visa uzmanība, tādēļ jau no bērnības ir resna. vienmēr alkusi būt uzmanības centrā, bet tikai īsti nav ar ko būt, tad atliek tikai pasakas sacerēt.