lose vina ir 😀😀😀😀😀😀😀lietū stibī kājām, nav auto nabagiem, vai taksis nekursē! Antireklām kūkām vsp , ka sadarbojās ar to mentāli neveselo veco bārbiju😀😂😂 zvaigzne😀😀 rij tālāk savas maximas vafeles un uzdzer saldo krējumu.Pinky winky @ 25.03.2023 23:01Es, protams, atvainojos, ka atkal tiek pieminēta Jeļena Karadžana, bet nu dusmīgie story ar kūkas sāgu man nav līdz galam skaidri… jā, krāsas bija d…sā, dekori arī lētucis, bet vot kā viņa pati pārtaisīja to kūku uz rozīgu, turklāt vēl “salaboja”??? Vai arī es kaut ko nesaprotu.
Kūkasgardas gan dabūja baigo antireklāmu.
Vislabāk man patika-nu tak bûtu vismaz paskatījušies, KAS kūku pasūta????zvezda?
HARDLUXURY @ 26.03.2023 09:50lose vina ir ???????lietū stibī kājām, nav auto nabagiem, vai taksis nekursē! Antireklām kūkām vsp , ka sadarbojās ar to mentāli neveselo veco bārbiju??? zvaigzne?? rij tālāk savas maximas vafeles un uzdzer saldo krējumu.
kūkas vainīgas, ka karadžaniem nav auto, autobuss nekursē un taksis neved 😀 negodīgi pret šo elitāro būtni, es pieteiktu kompensāciju 😀amoreamore @ 26.03.2023 11:23Man vislabāk patīk, ka vecā Bārbija tagad psiho jau par iepakojumu. Nuuuu, un kā cepēji ir vainīgi, ka tev nav mašīnas un jānes kūka pa lietu? Nez, uz vietas viņa arī pabļāva, lai iepako savādāk, vai drosmīga ir tikai internetā, kur bija ir PATI JEĻENA KARADŽANA? :D
Vienkārši man šķita, ka iepakojuma problēmu jau nu tiešām varēja atrisināt uz vietas.
pārtaisītai tortei jau ir uzbliezti filtri. Pēc tam vēl prasīts, kura labāka? 😄Ietekmelllis @ 26.03.2023 11:40Būtu uzlikusi tai kūkai savus pasteļfiltrus un miers, nevis taisīt drāmu 100 storijos
Nu paga, pati plastmasas, tapec arī kūka tāds, kā tur bija “ kāpēc plastmasas rozes?” Atbilde no džeka : kāda vecene , tādas rozes 😘😘😘Bjork @ 26.03.2023 11:47pārtaisītai tortei jau ir uzbliezti filtri. Pēc tam vēl prasīts, kura labāka? ?
Rēcīgākais, ka te regulāri Karadžanas ķidāšanā pamanās kādas pieminēt, ka tulīt atnāks viņas māsa ar aizstāvības komentāriem. Tikai kaut kā neredzu tos, vai es akla ?Kurš niks?
Anchuks @ 26.03.2023 12:15
Māsu gan viņai nezinu, bet JT Elīnas personīgais naids pret Karadžanu lec acīs nepārprotami.
Anchuks @ 26.03.2023 12:15
Māsu gan viņai nezinu, bet JT Elīnas personīgais naids pret Karadžanu lec acīs nepārprotami.