kautkā tā kūka stipri atškiras no IG kontā redzamajām.kūku kontā.Nav kāds konditors sliktā noskaņojumā bijis.Pat ja tās krāsas neatbilst,kautkā saplīsusi,cipars uzmests šķībs.IG foto kūkas viss perfekti.apšulapa @ 25.03.2023 23:48Es arī nesapratu to cepienu par kūku, ja godīgi ? normāla, smuka kūka, ok krāsa laikam nebija tāda kādu prasīja. Viņa prasīja, lai ir trīs krāsas, ja?
Nu katrā ziņā tie storiji bija ļoti agresīvi, nezinu vai pamatoti.
Vēl sasmējos par to, ka rakstīja, ka uz kūkas ir sažuvušas Maximas vafeles, bet vēlāk - vai tad nevar iesaiņot plastmasas kastītē kā to dara Maximā??
Kenty @ 26.03.2023 00:00kautkā tā kūka stipri atškiras no IG kontā redzamajām.kūku kontā.Nav kāds konditors sliktā noskaņojumā bijis.Pat ja tās krāsas neatbilst,kautkā saplīsusi,cipars uzmests šķībs.IG foto kūkas viss perfekti.
apšulapa @ 26.03.2023 00:02
Nu saplīsusi dēļ tā, ka nesa lietū, es tā sapratu.. cipars, nu nez nav nekas arī tik šausmīgs. ? zinot sevi es mierīgi būtu par šiem kasjakiem uzrakstījusi viņiem privāti nevis tā nomelnojusi publiski it kā viņi sūdu kastītē būtu ielikuši, bet nu cik cilvēku tik viedokļu protams
ir storijiArabesq @ 25.03.2023 23:58Ē, a viņa jau izdzēsa? Kādai nav saglabāts?
neko līdz galam nevar saprast 😃Fleming @ 26.03.2023 00:04
Man atkal likās, ka nodrupušas malas ir, jo pati kasīja nost krēmu, lai aizvietotu ar savu - tīkamākā tonī, jo bija bildes arī ar nesabojātu torti kastē.
es arī stiepu tortes kasti lietū, man tortei nebija nekāda vaina.Kartona kastē.Kaste bija pamirkusi,bet lidz tortei netika..Kas tas pa parklājumu bija domāts.Mastika?Es sapratu,ka trijās krāsās bija domāts.Es ietu uz pašu konditoriju lamāties par kasakiem😁apšulapa @ 26.03.2023 00:02
Nu saplīsusi dēļ tā, ka nesa lietū, es tā sapratu.. cipars, nu nez nav nekas arī tik šausmīgs. ? zinot sevi es mierīgi būtu par šiem kasjakiem uzrakstījusi viņiem privāti nevis tā nomelnojusi publiski it kā viņi sūdu kastītē būtu ielikuši, bet nu cik cilvēku tik viedokļu protams
pazuda,vai nu pārveidos storijus,vai nu tomēr izkaškesies privāti.Nez cik daudz storijus jau redzējaKenty @ 26.03.2023 00:05ir storiji