iiieviiite @ 23.03.2023 13:23bet normāla sieviete ar tādu Kazanovski jau sākotnēji nesapītos un ja tas viņu iepazīšanās stāsts ir patiess, ka Viktorija bija eskorts un Kaspars klients, tad ko viņš pats gribēja viņu precot, ka par naudu viņa paliks par svēto Mariju? vai ko Viktorija gribēja, ka Kaspars paliks par ģimenes tēvu, kas nejājas apkārt par naudu? khe, naivie.
var var! Pirms gadiem 2 instagramā filmēja Ilze storijus un vēl sita pudeles, sadzērusies dusmās, ka Vsenoks pisa šo un neko nemaksāja un dzīvoja zepčikā pie šīs.apšulapa @ 23.03.2023 14:37Bet kura rakstīja par Vesnenoku un Klezi? Vai kaut kas atkal tiek jaukts?? nu nevar būt ?
nav vins pie naudas ticis nesen. Palasi interneta, kas ar vardu salikumu "Kaspars Caune" atrodams.blackmouse @ 23.03.2023 14:26Tas kazanovkskis ir tik prettigs...brrr. Nespetu tadu izturet. Ar briesmigs es domaju tiesi vina izgajienus, pat ne izskatu. Blato ar to, ka redz sie vienigi latviesi, kas var atlauties lidot emirates business class :D, smiekligi.. vispar jau LV elite ir pietiekosi daudz cilveku, kas to var atlauties, tik normali cilveki ar to ta nelielas. Tas ir dzivesveids, savam komfortam.. Kaut vai no saja foruma apspriestajam: Kubasava ari lido emirates business class, nedaudz parada..gaumigi. Vizla, Alina Peinere lido ar privato lidmasinu, parada visu smuki, bez liekiem pontiem. Vina izturesanas loti labi parada to, ka pie naudas ticis nesen. Visticamakais viegla nauda negodiga cela, tadal ari nav zel triekt uz nebedu. Un tagad uzskata sevi nezin par ko.. nezin, ko tik izdomat, lai paraditu visiem ka redz ir nauda. pat ig n-tie tukstosi fake sekotajus nopircis, prieksmam?! Fuj.. sadiem klauniem, kas lec augstak par savu pakalu, parasti atri viss beidzas.. nebrinisos, ja agrak vai velak tiks apcietinats.
Danuta @ 23.03.2023 12:49Internets neko neaizmirst. Man pat ir šķērmi skatoties uz to kā viņš runā, tad ko ta mēs par Viku vispār varam spriedelēt. ? Neviena normāla sieviete tāpat viņu negribētu, tādēļ jāuzpērk tās, kuras grib naudu apmaiņā pret palikšanos apakšā. Kazanovska ideālā sieviete būtu Rūbija no ziepenes, abi būtu kā cimds ar rociņu. Teikas Elīnai ir brīva niša, jau noteikti ieņem zemo startu. ?
kā Jūs visu šito zināt? 😅 Vikai privāts profils.Ariete @ 23.03.2023 01:31Fuj, nesmuks bez gala. Kaspars laikam pat simpātiskāks ???
ak Dievs 😂😂😂HARDLUXURY @ 23.03.2023 14:41var var! Pirms gadiem 2 instagramā filmēja Ilze storijus un vēl sita pudeles, sadzērusies dusmās, ka Vsenoks pisa šo un neko nemaksāja un dzīvoja zepčikā pie šīs.
Savva @ 23.03.2023 14:52nav vins pie naudas ticis nesen. Palasi interneta, kas ar vardu salikumu "Kaspars Caune" atrodams.
šodien no rīta visiem viss vēl bija vaļā ar visiem storijiem. Un es biju maigi izsakoties šokā par to visuchiepinja @ 23.03.2023 15:02kā Jūs visu šito zināt? ? Vikai privāts profils.
Huppoo @ 23.03.2023 09:43es no viņa neko citu negaidīju, man būtu bail tādam laist pa kreisi ? būtu sen izšķīrusies, viņas ig pietiekami parāda cik ļoti meklē kādu papiņu, kas nav Kaspars.
kas par jutu?Bjork @ 23.03.2023 09:51tur gribi/ negribi Kaspars to nejautā, viņš pasaka, ka šķirties tik caur cilpu kaklā un nekādi kompromisi nav iespējami. Moš, jau pirms 5 gadiem viņa ir gribējusi šķirties vai pat vairāk, tik tas nav bijis iespējams.
Otrs, man pat negribās iedomāties kā Kaspars varetu but izturējies pret Viku, piemēram, gultā. Jā naudu dod, bet gultā liek darīt visu ko vēlas, pretīgi apvainojumi, pazomojošas Kaspara vēlmes. Dot visiem draugiem, kamēr šis skatās utt., domaju, ka slimais prāts iet tālu ikdienišķu iztēles robežām.
Atcerēsimies, kā viņš izrikojās publiski ar Jutu, kad šī viņam atteica but par viņa spēļmantiņu.