IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Santa nenoliedzami ir eleganta sieviete, ar savām idejām, izdarīga, daudz sasniegusi, cienījama sieviete sabiedrībā. Bet tas nedod garantiju, ka viņa privātajā dzīvē nav ļauna, viltīga, manipulējoša. Tā daudzkārt dzīvē gadās. Man tomēr neliekas ok gulēt ar citu un tad sagrābt dārgas dāvanas, atdāvināt ātri tās tālāk, visticamāk speciāli ieguldīt dzimtas mājās, lai vēlāk pateiktu, ka ir zemiski tās atņemt. Ja jūsu vīrs gulētu ar citu sievieti un tikmēr intensīvi vēl censtos notērēt jūsu naudu, jūs nemēģinātu rīkoties? Ļoti primitīvs piemērs, bet tomēr 😀 viss šeit ir tikai pieņēmumi, arī manas versijas, bet nu es neticu, ka tā Santa ir tāda nabadzīte, kurai ne par ko šis pasaules ļaunums ir uzkrauts.
17.03.2023 12:42 |

Reitings 11715
Reģ: 05.03.2020
Gribētos jau visām, lai O ir nabadziņš, kuru K apmelojusi, savākusi, iežēlinājusi utt, bet viņš taču arī nav nekāds atpalikušais.

nu nav jau arī nekāds nabadziņš. vai tad kāds tā apgalvo? cilvēks ar milzu tarakāniem, shēmotājs un manipulators. tas vien, kā viņš izpildījās, kad šķīrās no Santas par daudz ko liecina. izsūtīt neglaimojošus tekstus visiem Santas sadarbības partneriem un draugiem par viņu šķiršanos. nu tiešām miljonāra cienīgs gājiens vai tomēr kāda padmistgadnieka? viņi vispār ir diezgan līdzīgi temperamentos, tikai Oļegs kaut ko ir sasniedzis, atšķirībā no Kristīnes. kādos veidos, tas jau cits jautājums. man izskatās, ka Jelinsku viņš izmanto uz pilnu programmu, tas ir ērts variants, plāksteris, kurš pagadījās īstajā laikā un vietā, bet tiklīdz pie apvāršņa parādīsies kāda izglītotāka un izskatīgāka, prom vien būs. Jelinskai jau nav kur likties vairs (reputācija tāda), jāiet pa iesākto taciņu līdz galam un jātēlo, ka nekāda sieva negrib būt, lai gan visas darbības liecina par pretējo.
17.03.2023 12:43 |

Reitings 11715
Reģ: 05.03.2020
viss šeit ir tikai pieņēmumi, arī manas versijas, bet nu es neticu, ka tā Santa ir tāda nabadzīte, kurai ne par ko šis pasaules ļaunums ir uzkrauts.

bet ir taču jāprot pieņemt sakāve cienījamā veidā (vismaz tas labi parāda, cik adekvāts vai morāli stiprs ir cilvēks, kā viņš reaģē stresa situācijās un spēj tās "iznest"). es vēl saprastu, ja viņš tiesātos par naudu, kuru ieguldīja Santas biznesā, bet prasīt atpakaļ dāvanas, kuras pats meta pakaļ ar visiem dāvinājuma līgumiem? gredzenus un ķēdītes? nu nopietni?
turklāt runājot par krāpšanas tematu, tur vispār nebūtu jārunā par morāli, jo pat ja Santa krāpa Oļegu un par to viņu ir jāsoda, tad Kristiņka krāpa savu vīru pusgadu ar Oļegu, bet tas jau būtu ok, tā taču dzīvē gadās, uzēdam kopā šašliku? 😀(te kāda minēja, ka Oļegs K. bijušo vīru sauca uz šašlikiem) un Jelinska sniedza intervijas par to, ka bijušais vīrs vēl aizvien redz nevarot piedot viņas aiziešanu (kad Fiļs tieši tāpat rīkojās ar Santu). krč dubultie standarti kaut kādi sanāk.
17.03.2023 12:54 |

Reitings 64
Reģ: 15.03.2023
Mani atkal fascinē, ka tik daudzas saka, ka Oļegs APZINĀTI viņu neprec, ka viņš domā tā un mīl ko citu, it kā visas būtu viņa labākās draudzenes un katru dienu pārrunātu viņa sirdssāpes😀 meitenes mīļās, nevienai no mums nav ne jausmas, ko viņš apzināti dara vai nedara.. nevienai. Var tikai pafantazēt. Pieļauju, ka apzināti viņš dara ko tādu, kas mums pat sapņos nerādas, tāpēc cilvēks ir tur, kur viņš ir un mēs, tur kur mēs.. jeb šajā forumā 🤣 ķiķinot jokojoties, bet nu būsim reālas arī mazliet, nevis tik domāsim hamaleonu scenārijus😁
17.03.2023 12:56 |

10 gadi
Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Elizabeteputnos @ 16.03.2023 18:16
Man vienai šķiet, ka Dzenīte nereāli hinto, ka bebis nav puika, bet ir meitene? Varbūt man izliekas, bet izteikti ĝērbj mazo neitrālās drēbēs, bet kur kāds kaut ko dāvina, īpaši uzsver, ka rozā. Hmm??

Nedomāju! Man mazajam pārsvarā viss 56,62 izmērs bija neitrāli toņi.
17.03.2023 13:06 |

Reitings 220
Reģ: 06.02.2023
Neviena šķiršanās nav pastaiga sadotās rociņās pa sakuru pļavu. Daudz emociju, konfliktu, savstarpējas ķildas, iespītēšanās un atspēlēšanās. Ticu, ka neviens no iesaistītajiem šajā visā procesā nav balts un pūkains. Abas sievietes nav salīdzināmas, jo Santa ir pārāka, bet tieši Kristīne ir tā, kas ar savu ķengāšanos mērķtiecīgi salīdzinās, cenšoties pierādīt, ka viņa ir pārāka, bet tā nav. Ar visu sensāciju un sliktā tēla radīšanu, Santa tāpat ir spēcīgāka un iznesīgāka kā sieviete. Tas pereonības kopums vai nu ir, vai nav. Kristīnei nav. Pati tā neņemtos, neviens viņas nesalīdzinātu, jo tas ir acīmredzami, ka ir pilnīgi atšķirīgas.
17.03.2023 13:10 |

Reitings 13697
Reģ: 06.07.2022
amoreamore @ 17.03.2023 10:41
debīlā Miglāne, pie visa vainīga ir tā eksperte...ķipa vairāk klišķu vajag. vnk ko. tā meitene, kas rakstīja par pirktajiem sekotājiem vispār rakstīja twitterī, un delfi vai kas tur vienkārši pārpublicēja. tas, ja viņa visu dara tikai reitingiem (kā tas raudošai video pēc zaudētās grūtniecības), nenozīmē, ka visi tā dara.
nabaga miglāni atkal abižoja ne par ko, kā jau vienmēr. :D

Ko Miglāne teica? Varbūt var kāda ielikt storijus iekš failiemlv? Šitā žube mani bloķējusi. Bimbāja, vai?
17.03.2023 13:28 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
iiieviiite @ 17.03.2023 12:54

bet ir taču jāprot pieņemt sakāve cienījamā veidā (vismaz tas labi parāda, cik adekvāts vai morāli stiprs ir cilvēks, kā viņš reaģē stresa situācijās un spēj tās "iznest"). es vēl saprastu, ja viņš tiesātos par naudu, kuru ieguldīja Santas biznesā, bet prasīt atpakaļ dāvanas, kuras pats meta pakaļ ar visiem dāvinājuma līgumiem? gredzenus un ķēdītes? nu nopietni?
turklāt runājot par krāpšanas tematu, tur vispār nebūtu jārunā par morāli, jo pat ja Santa krāpa Oļegu un par to viņu ir jāsoda, tad Kristiņka krāpa savu vīru pusgadu ar Oļegu, bet tas jau būtu ok, tā taču dzīvē gadās, uzēdam kopā šašliku? ?(te kāda minēja, ka Oļegs K. bijušo vīru sauca uz šašlikiem) un Jelinska sniedza intervijas par to, ka bijušais vīrs vēl aizvien redz nevarot piedot viņas aiziešanu (kad Fiļs tieši tāpat rīkojās ar Santu). krč dubultie standarti kaut kādi sanāk.
Bija, bija tas šašliks Kaspars kaut kādā intervijā teica, ka Oļegs vēl atļaujās viņu saukt ciemos gaļu uzcept, papļāpāt. Tiešām stulbi. Jelinska vispār dievkose brīnās, ka Kaspars uz viņu var būt dusmīgs, Pateicīgam jau īsti viņam nav par ko būt. To, ka Fiļs savu bijušo sievu vairāk kā 5 gadus vajā tas normāli😳 Pati arī viņu vajā kā Kiviečiene Madaru.
17.03.2023 13:37 |

Reitings 6700
lookatyourself @ 17.03.2023 12:56
Mani atkal fascinē, ka tik daudzas saka, ka Oļegs APZINĀTI viņu neprec, ka viņš domā tā un mīl ko citu, it kā visas būtu viņa labākās draudzenes un katru dienu pārrunātu viņa sirdssāpes? meitenes mīļās, nevienai no mums nav ne jausmas, ko viņš apzināti dara vai nedara.. nevienai. Var tikai pafantazēt. Pieļauju, ka apzināti viņš dara ko tādu, kas mums pat sapņos nerādas, tāpēc cilvēks ir tur, kur viņš ir un mēs, tur kur mēs.. jeb šajā forumā ? ķiķinot jokojoties, bet nu būsim reālas arī mazliet, nevis tik domāsim hamaleonu scenārijus?
i Tādēļ, ka viss ir ļoti vienkārši, Fiļs visu ir atdevis mātei tai skaitā arī Nurmuižu un Kristīne oficiāli Nurmuižā strādā Fiļa mammas labā pat ne Fiļam. Sāka satraukties par mantu un atdeva visu mammai. Ar to viss skaidrs parasti vīri atdod mantu sievām, būtu apprecējis kaut Nurmuižu ar apgrūtinājumu būtu norakstījis viņai, tātad viņai mīlošajai neuzticās, visdrīzāk pašam jūtu nav.
17.03.2023 14:05 |

10 gadi
Reitings 1395
Reģ: 13.02.2009
zsvegle @ 17.03.2023 09:13

Ar šo savu komentāru instagramā, kur noliek Santu, apsaukā par dzērāju un, ka neesot atmerusi dzeršanu un draudiem ar interviju, kur visu pastāstīšiot, principā Kristīne sev ir sabojājusi savu jau tā trauslo reputāciju un jebkādu cieņu pret viņu. Viņa ir parādījusi pibliskai apskatei, cik ļoti ir greizsirdīga uz Santu joprojām un ļauna būtne. Ja tik nenornālu ziņu var publiskot savā profilā par viņai svešu sievieti ( tas nekas, ka Oļega bijusī sieva), tad ko viņa runā aiz muguras bail pat domāt. Ļauna, skaudīga, greizsirdīga un mantkārīga. Domājams Nurmuižas reputāciju arī stipri pabojāja. Kurš nu gribēs tagad braukt uz to restorānu pie tādas čūskas? Nu nebija viņai nekādu tiesību publiski Santu zākāt, lai kādas uzvaras viņa svin un gavilē. Nebija un punkts.

1000% piekrītu!
+ ir tāda neliela nianse, Kristīne nav pirmā, kas saimnieko Nurmuižā. Esmu tur bijusi un pat nelielās ekskursijas laikā kungs, kas izrādīja visu īpašumu, pasmīkņāja, ka vīnogas iestādījusi Fiļa kundze nr.2 (vai 3)🙈, kādu citu darbu paveikusi vēl cita sieva utt. Un varēja just, ka Santa daudz ieguldījusi Nurmuižā, kā vīnzine un skaistā siltumnīca, kur Kristīne rīko ražas svētkus, būtībā ir Santas aizsākts projekts, jo vīnoguājus stādīja Santa. Nu tas tā, sīkumi,protams, bet publiski “mazgāt netīro veļu” ir pilnīgi lieki.
17.03.2023 14:12 |

Reitings 64
Gardenia @ 17.03.2023 14:05
i Tādēļ, ka viss ir ļoti vienkārši, Fiļs visu ir atdevis mātei tai skaitā arī Nurmuižu un Kristīne oficiāli Nurmuižā strādā Fiļa mammas labā pat ne Fiļam. Sāka satraukties par mantu un atdeva visu mammai. Ar to viss skaidrs parasti vīri atdod mantu sievām, būtu apprecējis kaut Nurmuižu ar apgrūtinājumu būtu norakstījis viņai, tātad viņai mīlošajai neuzticās, visdrīzāk pašam jūtu nav.

Nav jau gan viss tik vienkārši un viennozīmīgi. Ja kaut kas notiek un ir sūdi (atvainojos par lamāšanos), tad pirmais cilvēks, kam ķeras klāt, ir sieva vai vīrs :) Man arī vīrs gribēja vienu firmu uz mani pārrakstīt, bet man nav nekādas vēlmes pēc tam risināt kaut kādas problēmas, ja nu dzīvē kas notiek. Es nekad mūžā tādu Nurmuižu negribētu savā īpašumā.. saimniekot varbūt, bet ko gan es saprotu, ar savu parasto vidējā Latvieša dzīvi (kas mani pilnībā apmierina😀)
17.03.2023 14:14 |

Reitings 64
Ar šo visu es, protams, neattaisnoju ne vienas, ne otras puses izdarības. Un tas, ka Kristīne uzvedas prasti, nepieklājīgi ir skaidrs. Neviena normāla, gudra sieviete neliek tik prastus komentārus par bijušām sievām vai draudzenēm. Vispār nekādus komentārus neliek nekur :)
17.03.2023 14:16 |

10 gadi
Reitings 7649
Reģ: 17.09.2009
jenna @ 17.03.2023 14:12

1000% piekrītu!
+ ir tāda neliela nianse, Kristīne nav pirmā, kas saimnieko Nurmuižā. Esmu tur bijusi un pat nelielās ekskursijas laikā kungs, kas izrādīja visu īpašumu, pasmīkņāja, ka vīnogas iestādījusi Fiļa kundze nr.2 (vai 3)?, kādu citu darbu paveikusi vēl cita sieva utt. Un varēja just, ka Santa daudz ieguldījusi Nurmuižā, kā vīnzine un skaistā siltumnīca, kur Kristīne rīko ražas svētkus, būtībā ir Santas aizsākts projekts, jo vīnoguājus stādīja Santa. Nu tas tā, sīkumi,protams, bet publiski “mazgāt netīro veļu” ir pilnīgi lieki.
Skatījos Santas IG, viņa pirkusi zaļo dīvāniņu O. ofisā. Un jeļai fotosesija uz tā dīvāna 😂 Man viņa reāli tagad atgādina Ļenku Kiviču 😂 Savāc aiz cita visu, publiski zākā ex sievu.
17.03.2023 14:17 |

Patīk
Reitings 2784
Reģ: 08.05.2022
EmilijaArm @ 17.03.2023 13:28

Ko Miglāne teica? Varbūt var kāda ielikt storijus iekš failiemlv? Šitā žube mani bloķējusi. Bimbāja, vai?

Nezinu, vai rādīs.
https://failiem.lv/f/fcbbvszu7
17.03.2023 14:22 |

10 gadi
Reitings 7649
Man liekas ka O. arī kaitina jeļa. Jo viņš aizrāda viņai par ģerbšanās stilu. Un vienreiz aizrādīja viņai, ka spogulī sevi fočē slimi cilvēki 😂
Jā, salīdzinot ar šito, Santa ir dāma.
17.03.2023 14:24 |

Reitings 13697
Reģ: 06.07.2022
Paldies, Lorra! Miglānītei labs ir arguments par storiju skatījumiem... Tā varētu būt, ka šis lielums neierēķinās auditorijas reach'ā.
17.03.2023 14:29 |

Reitings 6700
lookatyourself @ 17.03.2023 14:14

Nav jau gan viss tik vienkārši un viennozīmīgi. Ja kaut kas notiek un ir sūdi (atvainojos par lamāšanos), tad pirmais cilvēks, kam ķeras klāt, ir sieva vai vīrs :) Man arī vīrs gribēja vienu firmu uz mani pārrakstīt, bet man nav nekādas vēlmes pēc tam risināt kaut kādas problēmas, ja nu dzīvē kas notiek. Es nekad mūžā tādu Nurmuižu negribētu savā īpašumā.. saimniekot varbūt, bet ko gan es saprotu, ar savu parasto vidējā Latvieša dzīvi (kas mani pilnībā apmierina?)
Pilnīgi pareizi ne tikai stādījusi vīnogulājus, bet arī iepirkusi Vīnogulājus no labākām Francijas vīna darītavām un gādājusi uz šejieni. Jelinskai ap tiem vīnogulājiem nav nekāda sakara.
17.03.2023 14:35 |

Reitings 4916
Reģ: 05.07.2022
Ariete @ 17.03.2023 10:53
Jā, savu trauslo reputāciju kristinka sabojāja pavisam. Šitā izteikties par citu sievieti ??‍♀️ Nejau kristinkai Santa kaut ko nodarīja. Tiešām varam tikai iedomāties kāda čūska viņa ir.
viņai tieši būtu jābūt pateicīgi santai ka tā pameta Fiļu,jo tad viņš vismaz grava pirmo kas pagadās ,citādāk jau bija nemaz nebūtu tikusi līdz viņam
17.03.2023 14:39 |

10 gadi
Reitings 7649
Gardenia @ 17.03.2023 14:35
Pilnīgi pareizi ne tikai stādījusi vīnogulājus, bet arī iepirkusi Vīnogulājus no labākām Francijas vīna darītavām un gādājusi uz šejieni. Jelinskai ap tiem vīnogulājiem nav nekāda sakara.
Viņa tak neko nesaprot no vīnogulājiem 😁 Tukšums paurī
17.03.2023 14:47 |

10 gadi
Reitings 1449
Reģ: 06.04.2010
Evijai 140k sekotāji joprojām tic ka tie ir īsti, lai gan pie bildēm tik 2k like ir..domāju statistika ir ļoti slikta viņai 😁 pat didrihsonei ir mazāk sekotāju bet like krietni vairāk , kad tad Evija beidzot atzīs ka sapirkusi botus , nu tik fake šis viss ir
17.03.2023 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits